AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
ja azt nem a szasza mondta, hanem valami beszivott hallgato, hogy igertetek a green dayt, aztan nem volt:))
a csaj elvezeset nem birtam vegighallgatni:)
elotte azert jobb zenek voltak, mint utana, allat volt:)
Megint lemaradtam akkor :-(((
Mire bekapcsoltam, már csak a csajt hallottam élvezni, meg Szaszát, hogy nem ismeri a klasszikus Discharge nóta címét...
Meg a zenéket sem nagyon ismeri, csak úgy tolják a keze alá :-)))
De azért voltak jó zenék, bár a Discharge mindent vert tegnap.
Mi volt a baja pontosan? Miért nem fizetett? Mi van a Green Day-jel?
Faff:
Replika, a szövegek pótolják a hangzásbeli fogyatékosságokat, itt-ott jó kis göteborgos gitárdallamok vannak, színesedik tőle a zene, bár élőben ehhez szerintem kell majd még egy gitáros.
Legjobb a kettes nóta, a Nem vagy biztonságban, az lesz a klipes dal :-)))
Nekem nyolc!
szasza meselt tegnap a problemajarol az MHHval, nem fizetett nekik a megjelenesert:)) megy a reklam megint (magyar mh: nyal, rohadt diszkos ujsag, aszontak lesz benne green day:))
jo volt amugy az egesz musor, zeneileg... mer csak heti egyszer?:(
Fafara most nézem csak a müsort a SHOCKra :((((
1. Nemesis nagyszinpadon? :(((
Uutána egyböl (vagy össze is ér???) a Christian Epidemic a kicsin... :((
Érdekelt vagy te ebben?
Mért kellett öket ilyen koránra rakni ? :(
Na mindegy mindjárt indulok Nyiregyröl...
Neked inkább vmi classic Sabbath kéne, hogy végre megismerd őket eredetiben, nem? :-))
Nevergreen szerintem is sokkal jobban szól, mint legutóbb, de hallgatóbarátabb, dalosabb is az anyag.
Viszont lemaradt róla az Ámok újabb verziója :-)))
NS tegnap szólt vissza valami véglegesítés miatt, úgyhogy gyártás együtt indul a Nevergreennel, szerintem jövő hét elején. Ergo, jövő héten még nem lesz :-(
Nem így gondolom.A csaj is, és Van is hibás.Egy nőt viszont mégis gáz megütni.Dacára annak, hogy megérdemelné.Nyilván Billynek sem ez volt az első szarva, legalábbis a "hölgyből" ítélve.
Supi!Egy kellemesebb kérdés.Jövő héten kijön a Neck bébi?
Bocs, vak vagyok.
Ugyanaz az ár, mint eddig, kazival 990.
A biztos zenék eddig: Cradle Of Filth, Vintersorg, Rhapsody, Avantasia, Neck Sprain, Paradox, Nevergreen, Virgin Steele, Voodoo Hill, Cross Borns, Millenium, Snake Heart...
Még várunk pár engedélyt, pl. Macskanadrág :-)))
Komolyan, még jöhet pár név.
Szerintem nem nemi erőszak volt, úgyhogy maflásilag - ha már valaki erre izgul - inkább másfelé kéne célozni :-)))
Na persze, az is igaz, hogy a teljes sztorit elég nehéz innen megismerni/megítélni.
Nem egész úgy volt a sztori, ahogy ott áll. Warrelnek tulképp semmi köze nem volt az egészhez. A dobos Van húzta meg Milano nőjét, állítólag hónapokkal korábban. A csaj ilyen mixer típusú szutyok, de Milano valamiért nem tudta túltenni magát a dolgon, és végül Warrelnek húzott be egyet, amikor egy fesztiválon összefutottak. A mindig is sötét paraszt hírében állt Milanót elvitték a zsaruk (még aznap kiengedték), Warrelnek meg annyira felduzzadt az arca, hogy le kellett mondaniuk a bulit. Remélem, a gatyát is lepereli arról a büdös bunkóról :-)
MM: MMM (Mocsok Miki Műsora) :-)))
(kösz, hogy szóltatok, meg is kerestem a rádión!)
Mivel egy egoista, és egy exhibicionista is el van veszve bennem, bár nem szokásom, de picit kaserolom a CONVOYt. A német Daredevil homepage-én jött le a kritika 3 számos promótrackre. Most már a hazai kiadók is rákattanhatnának végre...
Convoy : Promo 2000
3 tracks are to be found on this promo CD in a real good sound quality. And it`s a pity that there are only 3 tracks, especially the vocals sound very interesting, clean and in a certain way positive, not always elaborated, but this doesn`t really matter. Sometimes they remind me of Ozzy, just listen to PURE.
But the music also shows great potential. FRANNY`S TEARS got a cool wah-wah hookline on the guitar-side and great melody-lines which you can`t get out of your head after hearing it for the first time. LET IT BREATH is a mainly acoustic guitar song with emotional vocals, but not depressed, again in a very positive mood.
PURE is also a very doomy song with very catchy guitar parts in a relaxed mood. All in all their style goes to the British Doom scene without copying a certain band.
So I hope there`s soon more to hear from Convoy, great musicians and a very own style but really listenable. People who are open-minded for fresh ideas in Doom ougth to check out this Hungarian band.
És akkor talán újra tudna hinni és megértené Isten szent szavát, az Igét melyet elhintett az emberekben, és megtudná hogy benne is él a Jó, az utolsó lázadó .......TE VAGY!!!!!
azthiszem elmondtam mindent amit érdemes:)))))))