A tippversenyre:
1.: Montgomery
2.: Godina
3.: vagy Jefferson Pérez vagy López Alejandro, de biztos, hogy nem európai. Tudtommapl Korzenowski nem indul.
4.: Igen, de szerintem csak visítva (10-12 helyen)
G! Volt két kérdésem, nem tudom olvastad-é.
1. Lesz-e ember aki valaha (na jó 10-20 éven belül) doppingszer használata nélkül, megtudja közeliteni Michael Johnson világcsúcsait? Vagy 200-on 19,50-en belülre tud kerülni?
2. Van e esélye Marion Jones-nak, hogy (akár most, akár 5 éven belül) megdöntse Florence Griffith-Joyner rekordjait (10,49 & 21,34)?
Bocsánat, tudom, hogy nem ide tartozik, de valaki meg tudja nekem mondani, hogy mi lett az Átvágó című játékkal?
Megszűnt volna?
Mert elég régóta nem találom
Köszi
Gécseket folytatom:
Róma 87.: 7.
Szöul 88.: 6.
Tokyo 91.: 4.
Stuttgart 93.: 3.
Göteborg 95.: 3. (- ezt kihagytad)
Sevilla 99.: 4.
Sydney 2000.: 7.
viszont ott volt mindig!!!
igen mivan koranyi balazzsal?
16 koze siman helye lett volna
tud vki rola vmit?
irja vagy TV-be az infoval
nem hiszem el, megint ennyire keves a penz atletikara hogy a 16 koze erdemes versenyzoket itthon hagytak a picsaba?
bezze szaros focira 21 milliardert rekonstrualnak stadiookat, amikor egy focista egy atletahoz kepest kb negyed annyit edz, es 10x keresi (ha az atleta nalunk el, es esetleg csak legjobb 20-ban van a vilagon es nem a legjobb 5-ben)
Szevasz Gábor!
Azt szeretném tudni, hogy mikor lesz a kalapácsvetés selejtezője, annyit tudok, hogy valamikor az éjszaka folyamán, de pontosan mikor?
És neked mi a véleményed Kiss Balázsról és Annus Adriántól?
Köszi
Gábor légy szíves, szerezd meg az országok hivatalos rövítéseit! Köszi, egyébként du. De Lorenzi(MON)=Monaco ,nem pedig Mongólia(MGL)! Kérlek ne vedd kötözködésnek! Üdv! Ja és valaki írjja már meg, hogy melyik oldalon lehet online nézni a Vb-t, mert a itt nincs TV, csak net. Előre is köszönöm!