Keresés

Részletes keresés

Kátai Tamás Creative Commons License 2000.11.29 0 0 5348
Szerintem is roppant erős a hangzás, akárki műve is.
Előzmény: Fafara (5345)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.29 0 0 5347
amikor először hallgattam már tudtam hogy ez zúzás lesz, azóta meg sokszor meghallgattam és seemmi bajom a hangzással, sőt, már az első hallgatásnál is bejött az az apró különbség, hogy olyan a gitárhangzás mint egy örvény, megfojt olyan zúzós, héthúros meg Andy Sneap meg Jeff Loomis
egyébként lehet vitatkozni de nekem nagyon bejön a Dreaming is, bár az biztos hogy nem hallgatom annyit
na de az az utolsó mondat, ne haragudj Wisey de beidézem:

"Számomra ez a metal. Senkit nem akarok megbántani, de a 80'- as évek kliséiből építkező
buta csapatok örökké a Never' csizmatalpa alatt fognak maradni."
copyright by Hajas

na izé hatalmat a Nevermore-nak
G

holdkölyök Creative Commons License 2000.11.29 0 0 5346
shock! cd mellékleten mik lesznek?
Fafara Creative Commons License 2000.11.29 0 0 5345
csatlakozom, marmint az a hangzas nem eleg eroteljes???? haaaaat... szerintem meg: "Folytatom a sort a hangzással, Andy Sneap producerelte jelen albumot, aki megalkotta a tökéletes hangzást a csapatnak, szikár, harapós, akár egy cápa, pedig a Dreaming... után nem tudtam elképzelni mit tudnak súlyosbítani rajta, és akkor itt a Dead Heart... és én ráncos mazsolának érzem magam egy kuglóf belsejében."

uff

Előzmény: Törölt nick (5344)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.29 0 0 5344
Wiseblood
ugye te működsz Hajas néven?
most olvastam a Nevermore kritikádat, magyarázd már meg nekem mi a problémád a hangzással, mert nem értelek
de a kritikát záró bekezdés nagyon állat, 10 ponty
G
MM:The Gathering : Mandylion
holdkölyök Creative Commons License 2000.11.29 0 0 5343
vast klip tényleg jó volt, még a végén befutnak! :)
Előzmény: SATURNEMBRYO (5337)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.11.29 0 0 5342
Off!
Vinc! Hamarosan megy már az a CD...
On!
Előzmény: Törölt nick (5334)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.11.29 0 0 5341
Zero, milyen volt a tegnapi buli? A Madgod Dula Sancika újabb zenekara (a sok közül), mostanában vesznek/vettek fel egy tíz számos demót.
Előzmény: Zero (5330)
planar Creative Commons License 2000.11.29 0 0 5340
Mi a franc ez az emo? Egyre gyakrabban hallom, és nem igazán tudom hová tenni.
uff
gázolaj Creative Commons License 2000.11.29 0 0 5339
'Asszem rákattanok az emo-zenére (habár még asse tudom miaz).'

Divatmocsok sznob vagy + öreg!!!!!! :-)))

Espé Creative Commons License 2000.11.29 0 0 5338
Én is pont azon gondolkodtam, hogy miért alterego a m?sor neve. Kevés kivételt?l eltekintve tényleg zúzós számokat nyomnak. Hogy az új Deftones klippes számai nekem mennyire bejönnek! Kinek van meg?
A Papa Roach-ra hogy rákattant a z+ is. Lehet, hogy mégsem vagyunk olyan sokkal lemaradva... :))) Meg a Megadeath-t?l is a zúzdában a Breadline-t, meg azt a másik szart nyomják, a van Damme-osat, itt meg a Youthanasia-ról. Érdekes.
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.11.29 0 0 5337
Mi a gáz az emo-metálla, ha egyáltalán van ilyen? Szerintem jöhetne már valami változás - új trend mittomén. Már alig tudok meghallgatni valamit, csak a régiek mennek. - Vagy én öregszem. Mindenesetre nagyon nem fogom mi megy most itt metál szintéren. Reggel pl. tök jól bejött az "Arrested Development" - és ezt most lehet szó szerint venni - egyik régi száma a Reggel fm-en.
Asszem rákattanok az emo-zenére (habár még asse tudom miaz).

SOWHAT - megvan az At the Drive in lemez?

Summerrocks koncepció: Szerintem hozzátok el a Slipknotot, akkor majd lesz közönség!

XY - Az a Vast klipp egész jól tetszett nekem tegnap, nektek?

ui. Miért van külön zúzda, meg alterego a z+-on, ha úgyis ugyanazokat a számokat nyomják? Ráadásul alteregoban Megadeth - hm.

Előzmény: gázolaj (5335)
Ayreon Creative Commons License 2000.11.29 0 0 5336
off:
Hihetetlen, de végre van új Twilight!
Hétvégére Bp-en is lesz!
gázolaj Creative Commons License 2000.11.29 0 0 5335
És akkor most ez lesz az új trend, hogy 'emo-metal'? Ez tényleg szörnyű, elképzelem akkor a köv. két év zenei alakulását, ami itthon majd három év múlva jelenik meg. Ez a gáz! :-(
Szupercár, neked mi a véleményed erről? Vagy Eu-ban megmarad a heavy metal újhullám?
Diesel
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.29 0 0 5334
nincs füled, dob szar, gitár is lehetne jobb, bőgő korrekt
Előzmény: Espé (5237)
scott Creative Commons License 2000.11.29 0 0 5333
Konkrét infó még nincs, tárgyalások már folynak. Közvéleménykutatásnak a honlapunkon (www.concerto.hu) leadott szavazatokat, valamint a Metal Hammer év végi szavazását tekintjük. Továbbra is 2 napos fesztiválban gondolkodunk, 50% hogy ismét PeCsa lesz és nagyon erős mezőnyt szeretnénk!
A tavasz is nagyon húzósnak ígérkezik, nemsokára feltesszük honlapunkra a híreket.

MM: Pro-Pain: Round 6

Előzmény: bozs (5327)
holdkölyök Creative Commons License 2000.11.28 0 0 5332
nem baj, iván úgyis csúnya volt! :)
remélem egy szép embert vettek be! :)

mm: marduk: panzer division marduk

Előzmény: planar (5329)
SOWHAT Creative Commons License 2000.11.28 0 0 5331
At the drive in vs. NU: A gördeszkás boltosok már megszedték magukat, Attdiböl ha divat lesz max. a fodrszászok járnak jól :)
Zero Creative Commons License 2000.11.28 0 0 5330
tegnap találkoztam Matlárival, Iván kiszállt, a lemezt még ô játszotta fel, az új gityós a szabadkai stúdió (ahol az 'Új Sötét Kor'-t is felvették) hangmérnôke, az új lemezen is van egy szólója. A többi kiderül ma este, mert remélhetôleg jobban fognak szóli, mint Debrecenben. ja, igen:
nov. 28, 21:00, azaz röpke 5 óra múlva, Szeged, JATE Klub, Madgod, Árnyak, Nevergreen. de jó lesz nekem :-)))))
Előzmény: Törölt nick (5318)
planar Creative Commons License 2000.11.28 0 0 5329
Espé,
na, mellélőttem!:) Velem is megesik néha...
Az infót köszi, remegve várom a végeredményt...

A summer rocksra Borknagart, egyetértek! Bár szerintem megint mindenki tufamódon fog állni, és nézni ki a fejéből. Legalábbis idén ez volt.:( Kicsit sajnáltam a fiúkat.

uff

Előzmény: Espé (5326)
Espé Creative Commons License 2000.11.28 0 0 5328
Naja, a nézőszám az nem verdeste az eget idén. Van egy tuti tippem, kit kéne elhívni: Borknagar! Úgyis akkortájt jön ki az albumuk...
:)))
Előzmény: bozs (5327)
bozs Creative Commons License 2000.11.28 0 0 5327
Kérdés: Valami infó van a jövő évi Summer Rockal kapcsolatban? Lesz-e egyáltalán? Folynak-e már tárgyalások bandákkal? Lesz-e valami közvélemyén kutatás ez ügyben? Szerintem jó lenne mindkét napra (ha kétnapos lesz?) valami erős főbandát szerezni hogy legyenek emberek.

MM: Eternity X - The Edge

Espé Creative Commons License 2000.11.28 0 0 5326
Mit tudsz te? Át is íratnám, csak már megvan mindkettő... :) Mér, mit szeretek szerinted?

A kazettamásolás folyamatban, egyik haverommal kell egyeztetni, nekünk nincs két videónk.

Előzmény: planar (5325)
planar Creative Commons License 2000.11.28 0 0 5325
Na ja! Azér úgy reménykedtem, hátha Garm visszajön. Mindegy...
Espé, írhatom a Chainst? ;o) Van egyébként 2 új cd-m (most vettem Wisebloodtól): Dark Saga és Something Wicked az Iced Earthtől, bár ahogy tudom ez nem annyira a Te zenéd...

uff
planar

Előzmény: Espé (5324)
Espé Creative Commons License 2000.11.28 0 0 5324
De hogyan, ez itt a kérdés. Na mindegy, meg kell majd hallgatni az új albumot. Annyira nem lehet szar... :)))))
Előzmény: Kátai Tamás (5323)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.11.28 0 0 5323
Azért ki vannak azok csavarva itt-ott, de szerintem menni fog neki.
Előzmény: araya (5322)
araya Creative Commons License 2000.11.28 0 0 5322
Annyira azér nem bonyolultak azok a Borki énekdallamok, meg nem is koncertezik magukat szarrá, hogy Vintersorgnak nehézségei lennének a régi dalokkal.
Előzmény: planar (5321)
planar Creative Commons License 2000.11.28 0 0 5321
Azért arra kiváncsi leszek, hogy fogja szegény Vintersorg elnyomni a régi dalokat;)
Előzmény: Törölt nick (5318)
atus69 Creative Commons License 2000.11.28 0 0 5320
Látod, a Kerrangtól meg a brit lapoktól hiába is várod, hogy tudassák egy új Enchant lemez megjelenését :-)))

:-)))Ha hiszed, ha nem, biztos voltam benne, hogy ezt fogod erre reagalni..:-) Nem mintha nem lenne tokeletesen igaz...:-)Csak annyira biztos voltam benne, hogy en magam ki sem mondtam ezt az alapveto igazsagot, direkt meghagytam a vegszot neked.:-))

Silver Ginger meg csak japan import itt (is), 38 fontot meg azert nem adok ki ra. De Ginger honlapjan mintha azt olvastam volna, hogy januarban megjelenik talan itt is. (Ugy tunik, mintha kockazatos lenne kiadni, bar nem teljesen ertem, hogy miert, mert azert szerintem Gingernek azert van meg itt tabora, a sajto is szereti, a decemberi koncertjet is mintha atraktak volna egy nagyobb helyre.)

MM: Silverchair: Best of. Vol. 1.

Lehet, hogy hajmeresztonek tunik, de szerintem 2001 (egyik) legjobb lemezet Daniel Johns fogja megirni. Aki ketelkedik, hallgassa csak meg az Emotion Sickness-t!

Előzmény: supertzar (5304)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.28 0 0 5319
okosodjatok

What does the word "Slayer" mean in your language?
Hungary = "Gyilkos"

from www.slayerized.com

G
SLAYER RULEZZZ

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!