AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
amikor először hallgattam már tudtam hogy ez zúzás lesz, azóta meg sokszor meghallgattam és seemmi bajom a hangzással, sőt, már az első hallgatásnál is bejött az az apró különbség, hogy olyan a gitárhangzás mint egy örvény, megfojt olyan zúzós, héthúros meg Andy Sneap meg Jeff Loomis
egyébként lehet vitatkozni de nekem nagyon bejön a Dreaming is, bár az biztos hogy nem hallgatom annyit
na de az az utolsó mondat, ne haragudj Wisey de beidézem:
"Számomra ez a metal. Senkit nem akarok megbántani, de a 80'- as évek kliséiből építkező
buta csapatok örökké a Never' csizmatalpa alatt fognak maradni."
copyright by Hajas
csatlakozom, marmint az a hangzas nem eleg eroteljes???? haaaaat... szerintem meg: "Folytatom a sort a hangzással, Andy Sneap producerelte jelen albumot, aki megalkotta a tökéletes hangzást a csapatnak, szikár, harapós, akár egy cápa, pedig a Dreaming... után nem tudtam elképzelni mit tudnak súlyosbítani rajta, és akkor itt a Dead Heart... és én ráncos mazsolának érzem magam egy kuglóf belsejében."
Wiseblood ugye te működsz Hajas néven?
most olvastam a Nevermore kritikádat, magyarázd már meg nekem mi a problémád a hangzással, mert nem értelek
de a kritikát záró bekezdés nagyon állat, 10 ponty
G
MM:The Gathering : Mandylion
Én is pont azon gondolkodtam, hogy miért alterego a m?sor neve. Kevés kivételt?l eltekintve tényleg zúzós számokat nyomnak. Hogy az új Deftones klippes számai nekem mennyire bejönnek! Kinek van meg?
A Papa Roach-ra hogy rákattant a z+ is. Lehet, hogy mégsem vagyunk olyan sokkal lemaradva... :))) Meg a Megadeath-t?l is a zúzdában a Breadline-t, meg azt a másik szart nyomják, a van Damme-osat, itt meg a Youthanasia-ról. Érdekes.
Mi a gáz az emo-metálla, ha egyáltalán van ilyen? Szerintem jöhetne már valami változás - új trend mittomén. Már alig tudok meghallgatni valamit, csak a régiek mennek. - Vagy én öregszem. Mindenesetre nagyon nem fogom mi megy most itt metál szintéren. Reggel pl. tök jól bejött az "Arrested Development" - és ezt most lehet szó szerint venni - egyik régi száma a Reggel fm-en.
Asszem rákattanok az emo-zenére (habár még asse tudom miaz).
SOWHAT - megvan az At the Drive in lemez?
Summerrocks koncepció: Szerintem hozzátok el a Slipknotot, akkor majd lesz közönség!
XY - Az a Vast klipp egész jól tetszett nekem tegnap, nektek?
ui. Miért van külön zúzda, meg alterego a z+-on, ha úgyis ugyanazokat a számokat nyomják? Ráadásul alteregoban Megadeth - hm.
És akkor most ez lesz az új trend, hogy 'emo-metal'? Ez tényleg szörnyű, elképzelem akkor a köv. két év zenei alakulását, ami itthon majd három év múlva jelenik meg. Ez a gáz! :-(
Szupercár, neked mi a véleményed erről? Vagy Eu-ban megmarad a heavy metal újhullám?
Diesel
Konkrét infó még nincs, tárgyalások már folynak. Közvéleménykutatásnak a honlapunkon (www.concerto.hu) leadott szavazatokat, valamint a Metal Hammer év végi szavazását tekintjük. Továbbra is 2 napos fesztiválban gondolkodunk, 50% hogy ismét PeCsa lesz és nagyon erős mezőnyt szeretnénk!
A tavasz is nagyon húzósnak ígérkezik, nemsokára feltesszük honlapunkra a híreket.
tegnap találkoztam Matlárival, Iván kiszállt, a lemezt még ô játszotta fel, az új gityós a szabadkai stúdió (ahol az 'Új Sötét Kor'-t is felvették) hangmérnôke, az új lemezen is van egy szólója. A többi kiderül ma este, mert remélhetôleg jobban fognak szóli, mint Debrecenben. ja, igen:
nov. 28, 21:00, azaz röpke 5 óra múlva, Szeged, JATE Klub, Madgod, Árnyak, Nevergreen. de jó lesz nekem :-)))))
Espé,
na, mellélőttem!:) Velem is megesik néha...
Az infót köszi, remegve várom a végeredményt...
A summer rocksra Borknagart, egyetértek! Bár szerintem megint mindenki tufamódon fog állni, és nézni ki a fejéből. Legalábbis idén ez volt.:( Kicsit sajnáltam a fiúkat.
Kérdés: Valami infó van a jövő évi Summer Rockal kapcsolatban? Lesz-e egyáltalán? Folynak-e már tárgyalások bandákkal? Lesz-e valami közvélemyén kutatás ez ügyben? Szerintem jó lenne mindkét napra (ha kétnapos lesz?) valami erős főbandát szerezni hogy legyenek emberek.
Na ja! Azér úgy reménykedtem, hátha Garm visszajön. Mindegy...
Espé, írhatom a Chainst? ;o) Van egyébként 2 új cd-m (most vettem Wisebloodtól): Dark Saga és Something Wicked az Iced Earthtől, bár ahogy tudom ez nem annyira a Te zenéd...
Látod, a Kerrangtól meg a brit lapoktól hiába is várod, hogy tudassák egy új Enchant lemez megjelenését :-)))
:-)))Ha hiszed, ha nem, biztos voltam benne, hogy ezt fogod erre reagalni..:-) Nem mintha nem lenne tokeletesen igaz...:-)Csak annyira biztos voltam benne, hogy en magam ki sem mondtam ezt az alapveto igazsagot, direkt meghagytam a vegszot neked.:-))
Silver Ginger meg csak japan import itt (is), 38 fontot meg azert nem adok ki ra. De Ginger honlapjan mintha azt olvastam volna, hogy januarban megjelenik talan itt is. (Ugy tunik, mintha kockazatos lenne kiadni, bar nem teljesen ertem, hogy miert, mert azert szerintem Gingernek azert van meg itt tabora, a sajto is szereti, a decemberi koncertjet is mintha atraktak volna egy nagyobb helyre.)
MM: Silverchair: Best of. Vol. 1.
Lehet, hogy hajmeresztonek tunik, de szerintem 2001 (egyik) legjobb lemezet Daniel Johns fogja megirni. Aki ketelkedik, hallgassa csak meg az Emotion Sickness-t!