Keresés

Részletes keresés

OnlyYouFKC Creative Commons License 2021.03.18 -1 7 1606

Gasper Okorn: "A győzelem mellett az is bizakodásra ad okott, hogy Evan és Lake állapota is jobb, mint reméltük. Az alapszakasz végére, Magyar Kupára egyenesbe kerülhetünk és ez boldoggá tesz."

Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.18 0 0 1605

Akkor tévedtem. Ezer bocs. 

Előzmény: thevoyager (1603)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.18 -1 0 1604

Köszi. Akkor jól gondoltam, hogy ez nem foci, viszont ezek szerint akkor mégsem a kosárarány számít.

Előzmény: thevoyager (1603)
thevoyager Creative Commons License 2021.03.18 0 1 1603

A legfrissebb FIBA szabálykönyv szerint az összesített pontkülönbség a döntő, ha az egymás elleniben egál van. És mivel az MKOSZ-féle "Versenyszabályok" is azt mondja, hogy a hivatalos szabályzat a mérvadó, elvileg ez van érvényben. Idegenben dobott pontokról nincs szó.

Előzmény: Törölt nick (1598)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.17 0 1 1602

Csak érdekességként. Szombaton a liga legjobb védekező és a legjobb támadó csapata fog összecsapni.

Szolnok:

kapott pont: 74,04

dobott pont: 84,91

Falco:

kapott pont: 80,91
dobott pont: 90,86

falcoszurker Creative Commons License 2021.03.17 0 1 1601

Le a kalappal az egész csapat előtt. Megkövetem magam, és szeretnénk elnézést kérni amiért azt gondoltam, hogy idén a teljesítményünk gyengébb. Elképesztő ahogy játszottunk ma, bár csak a második félidőt láttam. Baracot külön megemlíteném, nekem nagyon tetszik a játéka, elöl hátul egyaránt. Óriási küzdő. Szerintem teljesen csapattal nem sok esélye lesz bárkinek megverni minket! 

nForce Creative Commons License 2021.03.17 -1 0 1600

Amíg nem ment a meccsünk, a másikat néztem, a riporter szerint már rendben van Gibson. Ne kérdezzétek honnan vette :D

Előzmény: CrazyBasket (1596)
nForce Creative Commons License 2021.03.17 0 2 1599

Ez így ma teljesen rendben volt, kellett hozzá a szépen felépített előny is. Szolnok viszont egy végig szoros meccset tolt, ez nekünk így nem hátrány. 

Ami szintén bíztató volt, hogy Lake nem sántikált, remélem annyira mégsem lesz hosszú a kiesése. Gyenge forma ide vagy oda, mindenkire szükség lesz most már. 

Grat a győzelemhez!

Előzmény: Vulcan0 (1590)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.17 -2 0 1598

Ha így van az elég fura (mondhatnám hülye) szabály lenne. Korábban én úgy emlékszem, mintha a csapatok kosáraránya (tehát nem kosárkülönbség) döntött volna ilyenkor. Persze lehet megváltozott ez.

Előzmény: Vulcan0 (1595)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.17 -2 0 1597

Nem biztos, hogy az nekik előny , nekünk pedig hátrány lenne. Ha én edző lennék, nem biztos, hogy egy sorsdöntő meccsen vetnék be egy régóta nem játszott, és a csapattal még soha együtt nem játszó játékost. Persze ezt majd eldönti Potocnik, de mondom nekünk szerintem ez mindegy. Evan viszont nem lenne az, de nyilván őt meg csak akkor veti be a mi Gasperünk, ha tényleg egészséges lesz. Igazából én nem is azon izgulok, hogy játszik e szombaton, hanem, hogy legyen egészséges a teljes rájátszásra.

Előzmény: Törölt nick (1593)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.03.17 -1 0 1596

Jelenleg 1edzése volt a csapattal, amin le is sérült, ha a kupán játszani tud az már jónak lesz mondható! Mindenesetre mivel nem vagyok kompetens csak jó füleseket szoktam kapni, ezért bármi előfordulhat igen, de szerintem nekik ez nem lenne nagy előny, mivel az összeszokottság vele kb a 0.

Előzmény: Törölt nick (1593)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.17 -1 1 1595

Akkor asszem az dönt, hogy ki szerzett több pontot idegenben a két párharc során. 

Előzmény: Törölt nick (1594)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.17 -1 1 1594

Ha kikapunk szombaton, akkor már nincs jelentőség a mi szempontunkból annak a meccsnek. Ha nyerünk - főleg, ha 6 pont alatt - akkor valóban van.

Tudom, hogy őrült kicsi az esély rá, de valaki utána tud nézni, ha esetleg 5 ponttal nyernénk, akkor az melyik csapatnak kedvezne? Gondolom a kosárarány ilyenkor a döntő.

Előzmény: Vulcan0 (1592)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.17 -1 3 1593

Higyjétek el, Gibson játszani fog szombaton :D

Összedrótozzák ha kell, de fog.

Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.17 0 2 1592

Azt is érdemes számításba venni, hogy az Olaj még játszik a Szegeddel is. Azon a meccsen is bármi lehet. 

Előzmény: Törölt nick (1589)
PHX Valley Creative Commons License 2021.03.17 0 1 1591

Gratulálok a csapatnak és Gaspernek - neki különösen. Ahogy a bajnoki évében, most is megkötötte a maga belső alkuját. Sokáig dacból mellőzte a fiatalokat a "kötelező" sloton kívül, olyan egyszemélyes partizánharcot folytatott. Egyébként a bajnokság elején úgy is lehetett érezni, ebben a szegmensben hendikepben vagyunk, azaz nem is nagyon kell beraknia a fiatalokat. Ugyanakkor egyre inkább lehetett látni, hogy a kisgyerekek szépen belejöttek. Amivel meg voltak bízva, azt egyre megbízhatóbban hozták. Viszont Gasper még ellenállt. Aztán néhány meccs óta - talán ebben volt is némi kényszer a sérüléshullám miatt - elkezdte használni a srácokat a második félidőben, és ez nagyon jót tett a "nagyok" játékának is.

Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.17 0 1 1590

A szombati meccsre előrevetítve. Itt van, hogy a két csapat kulcsemberei ma mennyit játszottak.

Szolnok:

Badzim 25 perc

Warner 31 perc

Cakarun 28 perc

Subotic 30 perc

Pongó 21 perc

Falco:

Perl 27 perc

Váradi 26 perc

Benke 26 perc

Keller 25 perc

Anderson 31 perc

Barac 18 perc

Azt esetleg tudja valaki, hogy ez a Gibson fog játszani szombaton az Olajnál? 

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.17 -1 1 1589

Gratulálok a fiúknak, és külön Benke Szilinek !

Pár gondolat a mai meccsről:

- Keller Ákos: Bravó! Az elmúlt két meccsen, amit nyújtott az klasszis volt. Persze ez a teljesítmény nem fog jönni tőle folyamatosan, de nem is ezt várjuk tőle (persze ha hozza nem fogunk haragudni érte:)), viszont nem is azt, amit az előtte lévő két meccsen nyújtott. A kettő közötti teljesítménnyel is tudná segíteni a csapatot (10-12 pont, 7-8 lepattanó), és elégedettek leszünk vele. Aminek ma kifejezetten örültem vele kapcsolatban, hogy támadásban nem láttam a szerencsétlenkedést, mert az amit nehezen tolerálok, nem csak a kosárpályán , de az élet egyéb területein is.

- Zozó ma is 20 pont felett termelt, pedig nekem úgy tűnt, hogy ma nem is annyira ment neki a játék. A triplákat szépen hajigálja már (ahogy már írtam, elmúlt nyáron erre jobban "ráfeküdt"), és már közel 40% hatékonysággal tüzel távolról. Ez az, ami hiányzott a korábbi játékából, most hogy ez is megvan, így már teljesen komplett támadójátékkal rendelkezik (mondhatni ezzel "beérte" Voját).

- Nagyon komoly tűzerő van ebben a csapatban. És ráadásul ma nagyon szépen is játszottunk, ésszel, ami ennek a csapatnak nagy erőssége, és amivel többnek kell lennünk a többi csapathoz képest.

- Bár ma is sok pontot kaptunk, de nekem mégis valamivel jobbnak tűnt  a védekezésünk. A Sopron dobott több bravúr triplát , azért ezek mindig nem esnek be egy csapatnak.

- Ahogy a Körmend elleni meccs után, úgy most is leírom, hogy az öröm mellett azért ne feledjük ez a Sopron is a rájátszásért hajt, tehát kezeljük helyén a dolgokat. Ettől függetlenül én jóval nehezebb meccsre számítottam.

- Örülök, hogy Barac tudott játszani, nekem megfelelt a mai teljesítménye is.

- Ma össze jött a két hazai győzelem, amire vágytunk. Ha abból indulunk ki, hogy a Szolnok biztosan döntős lesz, akkor kijelenthetjük , hogy reméljük nem szombaton játszunk velük utoljára ebben a bajnoki szezonban. Így egyébként most már tisztább a kép, és a következő lehetőségek vannak. Ha szombaton kikapunk , akkor második helyről indulunk a rájátszásnak, és ebben az esetben az utolsó két meccsen már gyakorolhatunk egyéb dolgokat is, készülve a legfontosabb időszakra. Ha szombaton nyerünk 6 pont alatti különbséggel (ha mondjuk pont 5-tel nyernénk akkor nem tudom hogyan tovább), akkor a kezünkben lenne az első hely sorsa, hiszen a hátralévő két (kőkeménynek ígérkező) meccset meg kellene nyerni az első helyért. Amennyiben legalább 6 ponttal nyerünk, akkor viszont az utolsó két fordulóban egyszer ki is kaphatunk, vagyis a Körmend ellen tehetnénk fel a koronát az alapszakaszban.

hali79 Creative Commons License 2021.03.17 0 1 1588

*Okorn

hali79 Creative Commons License 2021.03.17 0 2 1587

Nagy grat az egész csapatnak!

Így kell játszani mindig!Nagyon jó volt nézni(már amikor ment az a szar..🤨)az egész meccset!

Minden játékos azt csinálta amit kellett és amit tud!

Okirn szerintem jól cserélgetett végig!

Nagyszerű munka volt!

A szombati szerintem ,minden tekintetben nagyon fontos meccs lesz.

Jó lenne Evan tudna már valamennyit játszani.

Nem biztos hogy nehezebb nyerni szombaton ,mint mondjuk a rájátszásban.

Próbáljuk meg valahogy!(jó lenne 6 ponttal,de egy is jó lenne most és ha nyerünk a hat és az egy között nem nagy a különbség,az már pici dolgokon múlhat)

Szép volt fiúk!

Hajrá Falco!

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.17 0 1 1586

A mai meccs tetszett legjobban.

Félelmetes tűzerőnk van!

Real013 Creative Commons License 2021.03.17 0 2 1585

Körmend megtette azt a szívességet, hogy megverte a Szolnokot, szóval a sorsunk abszolút a mi kezünkben van. Három rohadt nehéz meccs van hátra, de meg tudjuk csinálni! :) 

FALCO!

RJBarrett Creative Commons License 2021.03.17 0 1 1584

Gratulálok a csapatnak!

Körmend megverte a Szolnokot közben.

Remélem Evan játszik szombaton.

_Espada Creative Commons License 2021.03.17 0 1 1583

Védekezésünk szerintem jobb lett, Zozó pedig a bajnokság legjobb játékosává nőtte ki magát, idén már úgy mennek lassan neki a triplák,mint eddig a közéltávoliak. 4/4 , 100 %, egészen extra. :)

Szép volt srácok!

Real013 Creative Commons License 2021.03.17 0 2 1582

Gratulálok a csapatnak, szép, sima meccs lett. :)

Falco!

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.17 0 0 1581

Már megy

Real013 Creative Commons License 2021.03.17 0 2 1580

#MindigoOut

Remélem akihez a pénzünk megy, mind gyógyszerre költi.

Minősíthetetlen.

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.17 0 0 1579

Jó meccs volt.😃

RJBarrett Creative Commons License 2021.03.17 0 0 1578

A csodás mindigo egy támadást bírt...

Pick and Roll Creative Commons License 2021.03.17 -1 1 1577

Én is épp erre gondoltam, hogy most már nem kéne az eredményekkel foglalkozni ezen a 4 meccsen.

Ha Evan, Boris, Dequon sem játszik, akkor nagyon kevesen leszünk. Érdemes lenne a perceket szétosztani a 8 játékos között, úgy hogy senki se menjen 25 perc fölé, legfeljebb K. Benedek, ő tűnik legjobb erőben lévőnek. Aztán ha ez elég a győzelemhez, akkor elég, ha nem, akkor nem. Így sem kapnánk ki 4x. Nem feladni kell a meccseket, csak a percek elosztását előtérbe helyezni. A fiatalok (talán) egy kis önbizalmat gyűjtenének, és hasznosabbak lennének a rájátszásban, ha ott kapnak 2-3 percet. A sztároknak pedig csökken a terhelése.

Előzmény: nForce (1566)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!