AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Errol jut eszembe... :)
A Media Marktban lattam 190Huf-ert Samson kazettat, nagy "Featuring Bruce Dickinson" felirattal. Nem vettem meg, de azert erdekes. Mi a fene lehet ez?
hu, telleg en sem valaszoltam meg neked. szoval shock cd zenekarai: le panic, periferia, warpath, mind1, mz/x, precious metal, hetedik erzek, black fever, crack-up, kozel 10, sahib, kerdojel, symmetry, instant, scherzo, varso
Én még régebbről.Úgy 91' tájáról.Kis pisis 13 évesek voltunk, és ott lógtunk mindig.Egyébként az még az eredeti Shark volt, a legelső helyen, ott a lépcső tetején.Persze a mai rockerek erre már nem emlékezhetnek.
Egy régi ismerősöm mesélte, milyen kis hülye pojáca az a Sámson.Egy régi E-Klubos rock Diszkójában egyszer például ilyen dumát lökött le:
"Helló Fiúk és Lányok!Ugye minden menő DJ-nek olyan sörhasa van, mint nekem?"-és felhúzta a pólóját, ha-ha!
Szimpatizál a nyavalya.Azt írtam, hogy Van arcára kellett volna mérni azt a maflást, nem Warrelére.Mellesleg senki se örülne, ha megrépáznák a nőjét.Majdnem mindenkiből kibújna a kisördög.
Milano bá-már bemutatkozott,amikor leszarozta a chilit.Mellesleg pont egy ilyen csaj miatt kellett sörösüvegeket vágni a Sámson(O.J.)fejéhez az Árkossy Vilinek(Ő fotóztatta magát a volt Jeff Waters band bőgőssel).Ezért nem mehet be az E-be.
Sowhat-hez csatlakozom,ez érvényes legyen a Let the Hammer Fall válogatásra is,ha kérhetném!!Nem véletlenül utáltuk annyian a teuton metált!!aa.
voltam mcdben, megvettem nevermoret diszdobozban, a fene a szencsori mediaba, h kizsigerel mindenkit mosman.
es lattam replika cd-t is, hat fura volt, monnyuk plane h en meg nem is lattam ugy tapogatva meg sehogyse.
Hajas:
Ennél a lemeznél állatabb hangzást még én se hallottam és nekem a Dreaming is nagyon bejött, igaz én azzal ismertem meg a zenekart. A pontozással egyetértek! :)
Tényleg, milyen király lenne a Summer Rockson a Nevermore az egyik főbandának!! Vagy jönnek külön is?
Szerintem a Dead heart... hangzása yobb. Mikor meghallgattam egy párszor kedvem támadt egy kis Dreaminget is hallgatni. Nekem bizony tekerni kellett a hangerőn az fölfele irányba, hogy valami hasonló legyen az izom mint a Dead-nél.