"Azért jó hogy ilyen egyetértés van köztünk:)))"
Ez jó alap lenne valamire... :)))
Ha jól tudom Britneyke mikor itt volt, ő is playback-elt. Mylene minden koncertje élőben ment. A Mylenium Tour-on a Mefie toi elött hallatszott, hogy köhigcsélt.:)
Egyetértek! Egy magyar példát hoznék fel. Pár éve, mikor a CSerháti Zsuzsa visszatért, ennél jóval nehezebb volt, ráadásul az a ruha úgy nézett ki rajta, mintha egy függönyt vett volna fel. De ki állt, és énekelt. És a közönségnek - ami csupa fiatalból állt - tetszett. Szóval nem csak a kinézet számít a valódi énekesnőknél.
Ezzel egyetértek. Én speciel örülnék, ha a majdani feleségem így nézne ki 43 évesen, több kiló smink és egyebek nélkül. Az új album megjelenésére, és a hozzá kapcsolódó turnéra biztosan összekapja majd magát, amilyen perfekcionista egy nőszemély. Aki pedig a külcsíny alapján válogatja a kedvenc énekesnőit, annak bátran ajánlom Britney Spears-t, és társait. Ott biztosan nem fogja megzavarni a zene, és a mögöttes mondanivaló a gondtalan szemlélődésben. :-)
Köszi az üdvözlést Tibike:) De szerintem nem kell aggódnod, nem lóg ki közülünk, itt nincsenek elvárások, mindenkit szívesen látunk aki csatlakozik. Ugye fiuk?
34 évet számlálok már, és érzem is magam annyinak, sajna. Úgy látom az írottak alapján, nagyjából mindenki ugyanúgy talált rá Mylene-re: MTV, esetleg MCM, valamikor a múlt évezred végén. Én sem vagyok kivétel, bár még egyikőtök sem említette azt a dalt, ami útján én megismertem: ez a Khaleddel énekelt La poupée qui fait non. Lehet azért fogott meg ez, mert akkoriban voltak elhajlásaim a keleti zenei ágak felé, és ebben nyomokban azokból. Mellesleg igen jó hangulatú szám, ugye?
Na itt vagyok megint. Mostanra elolvastam a fórum eddigi történéseit. Megtudtam ki a király MF ügyben, és azt is hogy kilógok a 26 évesek klubjából. Felfelé. De azért kell még 1 vén rajongó is ide ugye? Végülis Mylene majdnem korban hozzám illik leginkább. Sajna valószínüleg csak abban. Külön üdvözlöm a fórum egyetlen hölgytagját, Sziszkét.
Hát, ki kell, hogy ábrándítsalak, hogy én Szfváron lakom, de ha sikerül lezsíroznom a dolgot a kollégámmal, vagy cliffel, akkor a nyáron elkészül a másolat.
Köszömöm a tippeket. DVD-t írni én is tudnék, úgyhogy ha van a fórumon debrecen környéki dvd tulajdonos, akkor... esetleg... Szóval talán meg is tudnám hálálni valami anyaggal. Kicsit későn reagáltam ugyan, de valamivel meg kell keresni a pénzt a jó zenékre, ugye. Még egyszer köszi.
Üdv mindenkinek. Régi MF rajongó vagyok, viszont netem 1 hete van csak. Örülök hogy másokat is fertőz Mylene rajtam kívül. Minden érdekel a témában, és mindenre nyitott vagyok, ha róla van szó. Első kérdésem: miért beszerezhetelen M.-on a Live á Bercy dvd? Bárhol rendelem visszadobják. Remélem befogad a fórum, ha már rátaláltam nagy nehezen.