szabó nikolett selejtezo csoportjaban masodik helyen all 57.21 meteres eredmennyel.
elotte a görög Manjani-Tzelíli Miréla jo sokkal 61 felettivel
selejtezo szint 61m
Te en nem akarok szabog neveben irni, de nehogy azt kepzeld hogy elo musorvezetes kozben minden egyes megszolitasodra (amibol minden masodikat neki cimzed) valaszolni fog egy kifejtoset. epp eleg ha elolvassa itt es elmondja ha talal vmi erdekeset, meg kibirja ebren hajnal X-ig, ne sirjal mar mindenert neki...
Te Gábor! Mikor jut el oda Magyarország, hogy nemcsak azt kell megélnünk, hogy csak 13 embert visznek világbajnokságra, és hogy nem csak a dobószámosokat (kalapácsvetés) valamint gerely és egyebeket, hanem mondjuk futókat is látunk ott? Tényleg, miért nem vittek 400-asokat, 100-asokat, gátasokat stb? Légyszi válaszolj!
A tippversenyre:
1.: Montgomery
2.: Godina
3.: vagy Jefferson Pérez vagy López Alejandro, de biztos, hogy nem európai. Tudtommapl Korzenowski nem indul.
4.: Igen, de szerintem csak visítva (10-12 helyen)
G! Volt két kérdésem, nem tudom olvastad-é.
1. Lesz-e ember aki valaha (na jó 10-20 éven belül) doppingszer használata nélkül, megtudja közeliteni Michael Johnson világcsúcsait? Vagy 200-on 19,50-en belülre tud kerülni?
2. Van e esélye Marion Jones-nak, hogy (akár most, akár 5 éven belül) megdöntse Florence Griffith-Joyner rekordjait (10,49 & 21,34)?
Bocsánat, tudom, hogy nem ide tartozik, de valaki meg tudja nekem mondani, hogy mi lett az Átvágó című játékkal?
Megszűnt volna?
Mert elég régóta nem találom
Köszi
Gécseket folytatom:
Róma 87.: 7.
Szöul 88.: 6.
Tokyo 91.: 4.
Stuttgart 93.: 3.
Göteborg 95.: 3. (- ezt kihagytad)
Sevilla 99.: 4.
Sydney 2000.: 7.
viszont ott volt mindig!!!
igen mivan koranyi balazzsal?
16 koze siman helye lett volna
tud vki rola vmit?
irja vagy TV-be az infoval
nem hiszem el, megint ennyire keves a penz atletikara hogy a 16 koze erdemes versenyzoket itthon hagytak a picsaba?
bezze szaros focira 21 milliardert rekonstrualnak stadiookat, amikor egy focista egy atletahoz kepest kb negyed annyit edz, es 10x keresi (ha az atleta nalunk el, es esetleg csak legjobb 20-ban van a vilagon es nem a legjobb 5-ben)