AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
kincsre bukkantam! imaimba foglalom annak a marhanak a nevet, aki a cd pincebe beadta a Meshuggah None Ep-jet. Oromkonnyet morzsolok, szetkergetem a felhoket, havat facsarok a vizcsapbol, barmire kepes vagyok ezek utan.
Nekem azért nincs top tizem,mert én nem vagyok adamskij,hogy az összegürizett pénzemet ilyen zenének nevezett szarokba fektessem:)))).
Most komolyan:meg tudom számolni,hogy idén hány cédét vettem,ezek nagyrésze újrakiadás,de a Nothing Like the Sun-os Marcus Miller,Archie Shepp és Stan Getz mellé csak befér egy kósza FAntomas,aminek én legalább 3x láttam a konciját a zwei-en,esetleg némi tökéletes kör,de őket lassan illik szeretni...BTW:Ti mit szerettek annyira abban a Nevermore-ban???A Szenkcsüerit még én is szerettem,de ez olyan kábé,mint Bryan Ferry után Bóvli Dávidot hallgatni...visszaesés erősen.(ja bocs,a Stanley Clarke válogatást kihagytam :))) ).Mi van még???Év koncija nekem a Boom Boom-okon kivül(az összes,a Tátraiék olyan metálba nyomják a Come Together-t,hogy már-már hedbengelni kezdtem a haverommal...a szörp krájzisz,az interjúval 1gyütt.Kicsit durva volt Karltól megérdeklődni,hogy enne -e bifszteket,ha éhhalál küszöbén ez lenne az uccsó mentsége és Vincent-tel gondoltuk,hogy csülköt kéne vinni dedikáltatni vele,de sajna a Vino-nak szánt ablaküveg és aratópálesz is kútbaesett...:)))aa.
Hátha érdekel valakit:Cd-pincében van díszdobozos-fóliázott-amerikai Voivod:Angel Rat, laza 2600, vagy 2700 froncsiért.Még két darab van.Nekem már jutott egy...
Az az Amorphis buli igen aktuális lenne mostanság,
de akár egy Paradise Lost is, nem is beszélve a Cradle-ről,
esetleg My Dying Bride, mondjuk egy Peccatummal együtt,
de tudom, inkább szálljak a realitások talajára.
Gyors összesítés a 2000. évről, elöljáróban:
1. Peccatum - Amor Fati
2. Cradle Of Filth - Midian
3. EvenSong - Of Man's First Disobedience
4. Perfect Circle - Mer de Noms
5. Tormentor - Recipe Ferrum
6. Mayhem - Grand Declaration of War
7. Dark Tranquallity - Haven
8. Dying Wish - The Silent Horizon
És nem tudom tovább folytatni, mivel ott már nem tudnék
sorrendet felállítani. Meg hát még egy csomó lemezt nem ismerek.
Amúgy a Varttina feltűnése egyeseknél kellemes meglepetés,
nem is véletlen.
Fontos kérdés: mi van a Ragyogással? MErt nekem nem jön be már ezer éve, nem az extrán vannak? Vagy mi a pontos címe? Segítsetek, KURVÁRA UNATKOZOM A MELÓHELYEN!!!!
Pain of Salvation: The Perfect Element
Fates Warning: Disconnected
Symphony X: V
Spiral Architect: A Sceptic's Universe
Jacob's Dream
Spock's Beard: V
Enchant: Juggling 9 and Dropping 10
Nightwish: Wishmaster
Rhapsody: Dawn of Victory
Egy hely még kiadó, hátha jön valami decemberben...
Fates Warning: Disconnected
In Flames: Clayman
A Perfect Circle: Mer De Noms
Nevermore: DHIDW
Halford: Resurrection
Stratovarius: Infinite
Iron Maiden: Brave New World
FreshFabrik: Drive My Hand
Dying Wish: The Silent Horizon
Neck Sprain: új (hehe, már hallottam!!!)
Yes-yes-yessss!!!!
N.E.V.E.R.M.O.R.E. koncert!!!!
Köszönöm scottmikulásnak ezt a hírt! :))
Gatheringnek is örülök, de a Nevermore az igazi ász, ráadásul Jeff Watersékkel, királyság!
Két jegy már is eladva :)))
hehe
az új szám borítója igazán ünnepire sikerült, alá is teszem majd a fának.
télleg nincs hír a cof midian turnéjáról? nem jönnek véletlenül errefelé? ezt a fáradt gatheringet
már az is megnézhette aki nem akarta,
a nevermore meg nem töltené meg a pecsát? nem igazán bírom az eklubbot.
ja még vmi: tessék megnézni a sejt című filmet mer nagyon jó meg elborult meg ilyenek
Igenigenigen! És az IHM zenekar is nagyon boldog mikulás-ünnepeket kíván kedves hallgatóinak, (incl. leendőek is :-)))) valamint az egész mo-i stonerdoomgrungemetalscene legyen boldog, mikor meglátja a veszkójában/martenszében/tornacsukájában a kis csokimikiket!
Üdv, :-D i e s e l
Ja, és Szupi, kérdeztem volt, hogy a Transatlantic idei-e, merthogy akkor felkerülne nálam.
Neurosis: Sovereign
Perfect Circle: Mer du nom
Orgy: Vapor Transmigration
FreshFabrik: Drive My Hand
Marilyn Manson: Holy Wood
Iron Maiden: Brave New World
AOD/Without Face:Split
Borknagar: Quintessence
MDFMK: MDFMK
Soulfly: Primitive
SZVSZ nagyon kevés igazán jó lemez jelent meg idén, itthon nagyjából semmi. Ez kár.