A mobil lezárása szándékos volt. A zászlók pénteken kerültek oda. Azok eddig fent voltak a galérián.
A mobil lezárása SZERINTEM pedig a covid miatt van.
Azt mondják az okosok, hogy ugye 1 oltás még nem ér semmit. Na most mivel az első oltás után jár már a kártya, ezért a szervezők úgy vélték, hogy lehetőség szerint ne kerüljenek olyan közel a nézők a játékosokhoz.
Ha így van, maximálisan meg is értem. Én és Ti is hülyét kapnátok, ha pár ember ismét megfertőződne a csqpatból.
Egy átmeneti állapot van, még nincs vége, csak már sokkal jobb a helyzet. Sajnos nagyon is kell még az óvatosság. Félre ne érts, én is szeretnék a helyemen ülni, ezért is vetettem fel a játékosok védettségét, az lehet a kulcs (szerintem).
Ne haragudjatok ez a hozzáállás nem szimpi. Azért mert lehet meccsre kussoljon aki kimegy es örüljön hogy mehet? 2021 van normális szolgáltatást illik adni, főleg most a covid utan, de amugyis... Ez a tipikus kényelmes szolgáltatás volt sztem plusz nyilván nem keszultek semmit elore mert ahígy hallottam a mobillelaton hatalmas zászló volt, meg a székek fele leragasztva...
Ez egy kurva szarul megszervezett dolog lett en abban bízom hogy a kov meccsre tanulnak belole és a harmadik meccs már teljes lelatokkal megy majd és mindenki helyre szóló jegyet vehet valamint el leszünk kicsit kulonitve egymastol
Egyetértek, nekem is mobillelátós bérletem van, fenn ültem, de nagyon örültem, hogy láttam.
Viszont valami miatt mégis érdekes a felvetés: tegyük fel, hogy döntőbe jutunk (márpedig azért ez szerencsésre erősen sanszos), ami esetében az első hazai meccs innentől valahogy 1-2 hét múlva lesz, amire nagyon sok vakcinaigazolás kézbesítésre kerül még. Azaz el lehet képzelni, mekkora lesz az érdeklődés (bajnoki döntő!), lehet, egy csomó ember, aki amúgy megfelel a feltételeknek, nem jut be.
Ha lenne arról hivatalos infó, hogy minden játékos átesett már mindkét oltáson, akkor nem látom az okát, hogy a mobillelátók ne legyenek megnyitva.
(Arra gondolni sem merek, hogy nincs mindegyikük még beoltva, ez esetben nagyon lúzerek vagyunk, függetlenül attól, hogy nézők nélkül, vagy nézőkkel mennek a meccsek...)
Ma (vagyis tegnap) nem volt pardon. Jó volt újból meccsen lenni, pláne egy ilyen teljesítmény mellett.
Gratuláció mindenkinek!
Viszont az "okos" biztonságiak mellett nem tudok elmenni. Aszongya az agyonképzett, hogy ha útlevélszám van az igazolványon csak azzal lehet bemenni. Hááá ezt úgy mégis honnan a kisfaszomból szoptad bazmeg?
Hatósági fényképes igazolvánnyal érvényes! Magyarán szig. vagy útlevél. Nem ártana tájékoztatni ezeket a khmmm okosokat hogy mi a tök van a rendeletben, mert maguktól úlláccik nem képesek értelmezni egy tőmondatot.
Másik:
Félidőben nem lehet elhagyni a csarnokot, mert különben nem mehetsz vissza.
Ez megint milyen északkoreás rezsim? Milyen jogalap van erre?
Válasz:
Hát hmmm.
Na jól van bazmeg! Kövi meccsen rendőrt hívok ha megint elkezdik ezeket a böszmeségeket az tuti.
Örülök, hogy minden szépen a helyére kerül, ez a mai egy nagyon magas szintu játék volt, jól kihasználtuk ezt a 8 napot. Remelem tartjuk a következő meccseken is ezt a fordulatszámot, akkor nem lehet baj és bízzunk benne, hogy eszreveszik a kasszakulcsnal is, hogy bizony megéri továbbra is támogatni Szombathely városát és különösen a Falcot.
Viszont az ilyen meccsekel úgy érzem Gasper egyre jobban távolodik a csapattól. Egyrészt mivel ilyen magas szintű, megszervezett kosárlabda biztosan nagyon sok magas polcon levő klub látókörébe kerül, masrészt pedig ilyen játékot nem lehet megvalósítani a fiatal szabály miatt, és ezt tudja Gasper is. Szóval nagyon élvezzük ki ezt a pár mérkőzést.
Keresem a jelzőket, de nem találom. Nálam ez a meccs, a Zaragoza, és az Olaj elleni kupameccs mellett az idény TOP3 mérkőzése. Köszönjük fiúk ezt a fantasztikus teljesítményt. Ha ez állandósul akkor bárkit bármennyiszer legyőzünk.💛🖤💪
Félidőben azt írtam, hogy ez magyar mértékkel egy nagyon magas színvonal, de most így látva az egész meccset nem finomkodom, és azt merem véleményezni, hogy ez egy keményen BL-színvonal volt !
A hét forgatott játékos mindegyike nagyszerű volt (persze köztük is voltak kiemelkedőbbek), és érdekes, hogy ma egy egészen más habitusú Andersont láttunk. A srác vagy ennyire néző-függő (bár ez elvileg minden sportolóra elmondható kell, hogy legyen) vagy az elődöntő már olyan színt, hogy ő is lépett egy (de inkább több) szintet feljebb.
Gratulálok a csapatnak! Gasper a rájátszásban eddig 13/13. Csak mondom, hogy a 14 a szerencseszámom.
Magyar szinten ez egy nagyon magas színvonalú, gyors, modern kosárlabda, amit a Falco az első félidőben bemutatott. Jó látni és hallani újra a szurkolókat a lelátón, és úgy érzem ez fel is dobta a játékosainkat, ezért is diktálnak eddig ilyen őrült iramot.
Öröm nézni ezt a meccset, ezt a Falcot. Tudom, hogy nincs itt ennek az ideje, de miért kell elrontani ilyen jó meccseket a jövőben a fiatalok kötelező fiatal idovel ? Teljesen más szint egy mérkőzés nélkülük.
Ha tovább jutnánk a Szegeden, szerintetek kinek kéne 'drukkolnunk', ki lenne jó a döntőben?
Debrecen kerete erősebbnek tűnik, mint a Szolnoké, viszont ha a Szolnokot megverik, a pályaelőny nálunk lenne, ami erős fegyvertény, hogy a szurkolók a helyszínen megtekinthetik a mérkőzést.
Ja, csak engem pl. jobban érdekel, hogy valaki miért nem játszott, milyen jellegű a sérülése, mikor várható a felépülése, mint hogy tegnap épp mit reggelizett.