AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Itt van az én Top 10-em. Az első kettő tuti helyezés, a többi cirkulál :-)
Szerencsére a februári MHH-hoz nekünk 20-as lista kell majd (baromi kevés a tíz)
SPIRAL ARCHITECT A Sceptics Universe
PANTERA Reinventing The Steel
CRADLE OF FILTH - Midian
NIGHTWISH - Wishmaster
AYREON Universal Migrator I-II
RHAPSODY Dawn Of Victory
HALFORD - Resurrection
BOY SETS FIRE After The Eulogy
MEMORY GARDEN - Mirage
NEVERMORE Dead Heart In A Dead World
A listás dolgot csak magunk szórakoztatására vetettem fel, de örülök, hogy még erre is volt fanyalgás. Ez a jó az indexben. GFY :-)))
Jehu: a Soulfly mint a metal csúcsa 2000-ben... Ha-ha! Esetleg még a Limp Bizkit is jöhetett volna :-)))
sowhat: asszem te írtad az új Rancidet... Ennyire tetszik? A hozzáállás jó, de a Wolves-nak szerintem nem ér a közelébe.
Legjobban várt lemezek (közül pár): Ozzy, Down, Opeth, Trouble (hátha), Judas Priest, Tool, Savatage, Slayer, Manowar, Borky, Arch Enemy, Backyard Babies, Iced Earth stb. stb.
manuci az 99es, de rohadt jo kis lemez, es itt offtopic:))
a t?t szerencsed, hogy irtad!:)
amugy amiota megvettem azt a cdt (kb. 5 hete) meg nem hallgattam meg, csak nezegetem, olyan szep,a kepek meg minden, nem merem...:)
emlékeim szerint volt itt szó Anneke-ről from Gathering, szóval valószínűleg sokan nem fognak egyetérteni, de szvsz gyönyörű hangja van de szépnek a külsőket tekintve egyáltalán nem nevezném, nem rossz de nem is vészes
anno fogalmam nincs mikor volt a dobos csávó meg Anneke a Viva-s Virusban, és hát elég vérszegény egy csaj
na márcsak ezért is jókat röhögök azon ha egy intiben mondjuk megkérdezik van-e faszija
más
meghallgattam a Sabbath Tribute 2-t, ami tulképpen nem lenne rossz sőt, de az a két rapper egyszerűen gyalázat amit művel
MM : Morbid Angel : Domination ( azon belül is Dawn of the Angry )
Hát jó, hogy belezavarodol, ilyen kurva korán metálról írni, amikor még Paksi apuka is alszik :-) Egyébiránt igazat adok neked, sziszi.
Nekem nem is jut eszembe olyan album, ami ebben az évben jelent meg, és tényleg istencsászár-státuszba kerül nálam. A Perfect circle, meg a QOTSA jók, de én is, mint sowhattesó, régi zenéket hallgatok inkább. A Manu Chao mikor jelent meg amúgy? MErt ha igen, akkor igen! Na, jó, meg a T?-válogatás, esetleg.
ezeknek a tizes listaknak mi ertelme? tok idegesitoek, marmint nem itt, mert itt mindenkihez tartozik egy ilyen lista, hanem ezek az ev vegi osszesitok, aaaannyira benak es viccesek, mar bocs. olyan nonszensz dolgok jonnek ki a vegere mindig, mindegy, nem megyek bele, mar igy is kezdek belezavarodni, aki erti mit akarok vele mondani, az ugyis tudja.
Tulajdonképpen az elso hat a biztos, a többi sorrendje inkább csak azt mutatja, hogy jutottak eszembe. Az új Deicide szerintem nem olyan rossz, mint ahogy azt egyesek állítják, de így is csak kilenc pontos lemez, míg a listán szereplok mind tizesek.
En meg nem tudok listaval szolgalni, mivel egy csomo eselyes lemezt meg nem hallottam, de az biztos, hogy:
A Perfect Circle
Deftones
Fates Warning
ezek ott lesznek valahol az elbolyban.
plusz az At The Drive-In lemez.
(sot, a kettes Third Eye Blind is, ha nem tavaly jelent meg)
Viszont igen csak ott kell majd lennie a papirforma szerint az Enchant lemeznek is,
jo lenne lefulelni a Silver Ginger 5-ot, es bekavarhat a Glassjaw, meg az ...And You will Know Us..., sot, (otthoni megbizhato informatorom:-) jelentese alapjan) meg akar a Fresh Fabrik is.
Supertzar, te nem adsz egy exkluziv elozetest a te listadbol?
MM: Paradise Lost : Icon
Tenyleg, a PL-rol jut eszembe, arrol is szolhatna mindenki, hogy ki milyen lemezt var legjobban 2001-ben.
En a Silverchairt, a Paradise Lost-ot, termeszetesen a Queensryche-ot, (bar nincsenek persze nagy remenyeim...), meg a Toolt.
Fu manchu : King of the road :)
a perfect circle
Pantera Reinventing the steel
Crow Salvation
Spiritual beggars
Mighty Mighty Bosstones
Snapcase
Einstürzende neubauten
Deftones White pony
Boy sets fire
Kill your idols
Sabbath tribute 2
Nevermore: Dead Heart...
Mayhem: A Grand...
Devin Townsend: Physicist
Sonata Arctica: Ecliptica
In The Woods: Three Times...
In Flames: Clayman
Without Face: Deep Inside
Dying Wish: Silent Horizon
Evensong: Of Man's...
Rhapsody: Dawn of Victory
Primordial: Spirit the Earth Aflame
A Perfect Circle: Mer de Noms
Valami a tízből (nem lehet húsz?) majd kimarad, valami viszont bekerülhet.
Tudja a franc hogy mi jelent meg ebben az évben :D
Ami tuti :
Carpathian Forest - Strange Old Brew
Nokturnal Mortum - NeChrist
Morbid Angel - Gateways to Annihilation
Cradle of Filth - Midian
1 A Perfect Circle: Mer de noms
2 Deftones: White pony
3 Spiritual Beggars: Ad astra
4 Keith Caputo: Died laughing
5 Hooverphonic: Magnificent tree
6 Brant Björk:
7 Chroma Key: You go now
8 The Gathering: if, then, else
9 Stone Temple Pilotes: 4
10 (At the drive in???)
1. fates warning - disconnected
2. joe satriani - engines of creation
3. spiritual beggars - ad astra
4. vast - music for people
5. mayhem - grand declaration of war
6. poison - crack a smile...and more!
7. basszameg, ez pont nem jut eszembe, pedig megvan erre a helyre is valami!
8. type o'negative - the least worst of
9. deftones - white pony
10.halford - resurrection
1. Yo la tengo: And then nothing turned itself inside-out
2. New Bomb Turks: Nightmare scenario
3. Guided by voices: Do the collapse
4. Electric Wizard: Dopethrone
5. Elliott: False Cathedrals
6. Tarwater: Animals, suns and atoms
7. Rancid: Rancid
8. Shellac: 1000 hurts
és két hely látatlanba fenn van tartva a J Mascisnek meg a Teenage Fanclubnak.