Keresés

Részletes keresés

Espé Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5660
supertzar: lehet ma már Hammert kapni a Hammerban? És Twilightot?
drotmalac Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5659
Szoval o is betartotta a "christian prescripture"-t.
Előzmény: leos carax cornelius (5658)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5658
"Ittam, szívtam, szippantottam és dugtam is eleget" Ozzy valamikor in MHH
Előzmény: drotmalac (5657)
drotmalac Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5657
hehe

A Black Sabbath kozismerten vallasos es drogmanetes, ugye.

Előzmény: leos carax cornelius (5655)
gázolaj Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5656
Szerintem ez sem jó, teljesen más annál. Ez olyan, mintha az Orbán-kormány mondtatta volna, de most komolyan. Csak az lehet ennyire unliberál! Szerintem az nevetséges, ahogy felsorolja ezeket a temetőgyalázásokat, heroinosokat stb, bár csak ennyi szar lenne a világban!

(EVIL//LIVE = tehát az ördög angol származású, de ez csak egy megjegyzés volt :-)

Előzmény: SZ.I. (5652)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5655
Nem ő írta a Sabbathról most azt a könyvet? Black Sabbath + Ozzy + az okkultizmus a címe, asszem, mer ha ő írta, akkor érdemes volt...
Előzmény: drotmalac (5653)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5654
Ez miről beszél? Ennyire unatkozna?
Ez egy fasiszta állat! - röviden -
Előzmény: gázolaj (5647)
drotmalac Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5653
Mondjon egy olyan rockzenekart ez a kis iq harcos amelyik megfelel az altala felallitott kriteriumoknak: no drugs,no sex,no agression, no satanism....

En sem szeretem a drogokat, dehat a drogok szeretnek engem.

SZ.I. Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5652
hat meg mindig jobb, hogy igy van vele a csoka, minthogy irjon kulonbozo fikazo cikkeket/kritikakat, es ezen haborodjunk fel...
nemde?
gázolaj Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5651
Nekem úgy tűnik, hogy elég általánosító a hangnem, de nem tuti. Bár, mint főmunkatárs, gondolom az egész témára vonatkozhat. Szegény Bánfalvi, mi lesz vele egy ilyen könyv (marilyn & én meg az irén) után :-)
Előzmény: Kátai Tamás (5649)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5650
A marha.
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5649
Most ez az egész Rockinformra vonatkozik vagy csak Szakács Gábor írásaira?
gázolaj Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5648
A nyilatkozattevő nevét elfelejtettem lejegyezni: Szakács Gábor, a Rockinform főmunkatársa
gázolaj Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5647
ROCKINFORM-nyilatkozat, olvassátok, tanulságos:
"Aki ismeri a R. és másutt megjelent írásaimat. elemzéseimet, tudja, hogy elkötelezett híve vagyok a rock példamutató, az élet visszásságait ostorozó egyéniségeinek. Roppantul sajnálom, hogy napjainkban éppen ez a szemlélet kapja a legkevesebb publicitást, ezzel szemben a kiadók ontják az általános etikai és kegyeleti normákat semmibe vevő vallásgyalázó -Marilyn Manson, Potting Christ, Cristian Epidemic - ez utóbbinak már a magyar alteregója is létezik (???-dízel)-, a narkotikumokat éltető -Junkies- normális gondolatok helyett csupán gyalázkodó, káromkodó - Ganxta Zolee stb. (pl. Cool Head Clan-dízel :-)) előadók kiadványait. (...)
(...) a jövőben egyáltalán nem kívánok olyan zenekarokkal, előadókkal foglalkozni, akik/amelyek nyíltan vallásgyalázó, erőszakot hirdető, drogfüggő magatartást tanusítanak. Ha egy több évtizedes pályafutást maga mögött tudó társaságról kell beszámolnom, és mellőzése a Rockinform szempontjából lehetetlen, akkor viszont személyes megjegyzést fűzök a cikkhez. Teszem ezt azért, mert szándékomon kyvül nm járulhatok hozzá olyan szemléletek és magatartások dicsőítéséhez, amelyek esetleg az utóbbi hetekben gyakori temetőgyalázásokhoz, a Regnum Maria keresztjének lefűrészeléséhez, egy francia death metal zenekar klipjének forgatásához szó szerint agyonvert fiatalember trgédiájához, a pécsi gimnazista öngyilkosságához, a keceli drogdiszkóban történtekhez, valamint a budapesti heroin áldozatokhoz (akik egyike mellesleg a zámolyi gyilkoság egyik roma gyanúsítotja volt-dízel) vezetnek.Az említettek ugyan nem feltétlenül állnak összefüggésben a rock és egyáltalán a könnyűzene világával, de a szaklapok és a kiadók által favorizált sztárok megnyilvánulásai (értitek: Junkies, C.E., RottingC stb.-dízel)meghatározó hatást gyakorolnak a közönségükre, rajongóikra. (...)"

Hát, ennyi, asszem, ez szolgáltat egy kis vitaalapot itt, a topicban. Először is Supertzárt kérdezném, ő hogy viszonyul az ilyen jellegű zenekarokhoz, ill. a fent található enyhén unliberális kijelentéshez.

Üdv, :-D i e s e l

gázolaj Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5646
Van két jegyem, kell valakinek, fejenkét 600$-é'??:-)))
Előzmény: SOWHAT (5643)
SOWHAT Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5645
Angiabol ír mostanság :)
Előzmény: wice (5641)
adamskij Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5644
Azért, mert a 10 pontot többek között az új Emperorra és Arcturusra
tartogatom, meg persze a Paradise Lostra. Nem szeretem a pontozásos
rendszert, de 10 pontot, ami elvileg a tökéletes mestermű pontszáma,
csak nagyon kevés lemezre adok ki. Pl: Celestial Season - Solar Lovers
A 9-es pedig annyit tesz, mint kiváló lemez.

Amúgy többször vitatéma volt már a pontozás mikéntje, meg hogy mivel
lehet mérni különböző stílusú lemezeket. Szerintem a jó pontokkal óvatosan
kell bánni, mert akkor van csak értéke egy jó pontszámnak.

Előzmény: Wiseblood (5642)
SOWHAT Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5643
Guns N' Roses will perform at the House of Blues in Las Vegas on New Year's Eve (actually, on New Year's Day). It will be the first live performance for this incarnation of the band, which now comprises Axl Rose, guitarists Paul Tobias and Buckethead, former Replacements bassist Tommy Stinson, keyboard player Dizzy Reed, and former Primus drummer Brain.
Advance tickets went on sale today (December 6) at noon Pacific Time and sold out almost instantaneously. The general on-sale begins in the afternoon of December 8 through regular ticket outlets.
According to House of Blues, GNR will take the stage at 2 a.m. January 1. The Goo Goo Dolls will ring in the New Year at the venue with a separate show.
Axl Rose & Co. have one other gig scheduled - a January 14 concert at the Rock in Rio III festival in Rio de Janeiro, Brazil.
Wiseblood Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5642
Ha így isteníted az új In The Woodsot, akkor miért adtál rá 9 pontot?

Hajas

Előzmény: adamskij (5640)
wice Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5641
atus69 bocs, harom napos kesessel olvastam, telleg fel vagy szerelve at the drive-in lemezileg?? azt lehet kapni itthon? hol? es a regebbieket?
Előzmény: atus69 (5469)
adamskij Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5640
Szinte biztos voltam, hogy valamit kihagyok a listámról, nos, a második helyre
befutó az In The Woods... - 3*7, bár az is igaz, hogy az egyben EP-k egyben
kiadása is. Zero, még jó hogy észrevettem a listádon :]]

won graven, pedig ismerem, sajna a Szigetes bulira nem tudtam kimenni,
de jövőre megint lesznek, és talán a WoMuFe-n is, nagyon kellemes zene. És
hát persze finn.

The Evil, neked is mondom: január 12., Wigwam - The AoD

Itt mindent megkaptok, ami csak kell: lesznek feldolgozások, új szám, meg minden más.
Nem beszélve arról, hogy hely is lesz. Bőven.

Ami meg Norvégiát illeti, június végén és július elején megnézem a fjordokat,
és próbálok elmenni a MidSummer's Eve fesztiválra (tavaly Mayhem, Borknagar, Kovenant
volt a műsoron, persze a sarkkör felett nyári napfordulókor, ha eljutok oda, márpedig van rá
esély, akkor írok majd valami szépet).

gázolaj Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5639
No5 RULEZ!!!!!
Előzmény: SATURNEMBRYO (5638)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5638
News from MTV News Online:
Stone Temple Pilots' next studio effort will be an ambitious one. Singer
Scott Weiland says that starting in January the band will live together
in a California house and, "sleep naked there, have massive band orgies
there, write the best music we have ever written and record a double
album."
darkhearth Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5637
Na csá!!!
Azt aludj jól ,gondolj rám milyen rossz lesz most még megnézni a fagyos Pécsi éjszakát.
Tudod a nyugdíjas ráér mindenre.
Pestre nem tudom mikor mék fől.Tán Zuhanó kalapácsra igen.Meg tán Overkillre is.Ki tudja még megérjük e.
Na jó sulizást,
Viszlát valamikor.
Üdv:
Bűntársad

Előzmény: patek 61895 (5636)
patek 61895 Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5636
Nem foglak!!!!!!!!!!!!!!!!
Télleg meló.......persze!
Zenélni (még!!!!) nem tudok,de valami azt súgja,hogy előbb utóbb megfogom újítani a stílust!
Amszterdam nem érdekel,a fű igen!!!!...öööö...nem is igaaaaaazzzzzzz:::)))))))))))))))))))
Zimmer Frei nem hat meg......666?????
ÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inkább egy amolyan André Pándi Fanklabb...igazi BM név.
Azé mennék ki mert sok a píz....elvileg.
...oszt hazajövök kurva gazdagon és csinálok egy Zenitgyárat ...tudod,az araboknak.
Na megyek,mer lekésem a buszt!

Helló Mestre!

darkhearth Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5635
Norvégia mi?
Méghogy meló!!!Olajfúrótorony!?!
Lófütyit!!!
Majd látjuk a kifestettarcú Pateket amint egyszerre 666 zenekarba játszik ,hol gitáron ,hol valamilyen másik hangszeren.Méghogy meló.Hah,csak egy ugrás Hollandia,a fű és az erotika hazája ,fél év múlva a Frei dossziéban meg bemutatják Herr Pateket az Amszterdami Maffia új magyar főnökét.
Ha nem szervezel be elárullak a rendőröknek!!!
Előzmény: patek 61895 (5634)
patek 61895 Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5634
Jó kis tippek....de legközelebb meg ne próbálj 12 percig várakoztatni,mert lemegyek Pécsre és hozzád vágom a gépet:))))
Egyébként egy Olimpusz gépet akarok venni.Szórja a villámokat,mint Ódin....majd kattingatok dél felé is.....
Milyen jó is a dolgom idefenn.....
Netezek éjjel-nappal.....tanulás sehol,esetleg hébe-hóba......nem baj,hogy a jövő héten kb 34.2758 zh-t írok.....
Egy haver most próbál összehozni egy kis melót külhonba......Norvégiában.Remélem összejön.
Akkó talán halasztok.
Mikor jössz Pöstre?
Hammerfall???????
Kötelező!!!!!!!!!!
Na fáradok.....és ha a kazahsztáni szobatársaim kizárnak a szobából,akkó holnap olvashatod,hogy:
"Kegyetlen mészárlás a Zenittel!"
"...az optikával darabolta fel a szerencsétlen diákokat....."
"ZENIT smashed face!!!!!"
"The russian destroyer!"

Na mostmá én is voltam egyszer kurvára OOOOFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

darkhearth Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5633
Na elárulok okulásnak egy két trükköt a Zenittel!
1.Ha futtbalhuligán vagy akkor remekül tudod ezzel álcázni magad!Ez nem veszik el a bejáratnál mint a fa testápolót!(Gy.k.:Bézbólütő te )Pedig ez veszélyesebb.
Próbálva!!!!!!!!!!!!!!!!
2.Turistaként,pl.Velencében pár órát a nyakadba hordod és máris úgy görnyedsz mint egy helyi koldus.Jól jön az a kis apró amit a többi turista dobál miközben leülsz pihenni.
Próbálva!!!!!!!!
3.Pl.erotika kiállitáson ezzel tudod leplezni magad.Nehogy azt higyék hogy egy kéjenc vagy a sok közül hanem egy komoly tudósító valamelyik vidéki fellegvár lapjától.
Próbálva!!!!!!!!!!!!
4.Fura vallások gyakorlásakor is segíthet,ugyanis nagyon komoly varázslónak kell lennei annak aki képet tud vele készíteni!
Próbálva!!!!!!!!!!!!(álltalad)
5.Önvédelmi fegyverként,ha megtámad a topic többi olvasója a sorozatos offolásért!
(nemsokára)Próbálva!!!!!!!!!!(álltalunk)
Előzmény: patek 61895 (5632)
patek 61895 Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5632
Ez aZ !Ne hagyd ABBA!!!!!!!!!
Jól csinálod Mester!
Az orosz cuccokat mostantól kerülöm!
Olyanod nincs ami csak bizserget?Az mégse annyira hárd!!!!
Inkább cseréljünk!
Van egy tőlem is idősebb Jolana basszusgitárnak álcázott biológiai fegyverem...meglátod és belehalsz a nevetésbe!!!!!!!
Heveder helyett egy 1200 zsiga biztonsági öve biztosíccsa a helyes tartást.És a hangja !!!!!
Huhogásszerű sípolás......de azé jó.
Köll?
Az Zenit szerintem csak közelharcba ér valamit.....csak tudd felemelni.
Plíz enszvör!
darkhearth Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5631
Na ,a hagyományos gépet igen.De ennek a gyártási helye mindent megmagyráz!
(Vigyázz:ráz)
Jöhetnek az ocsárok!
(Add nekik a gépet)
Előzmény: patek 61895 (5630)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!