AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
bocs, de szerintem ez egy nagyon retardalt megnyilvanulas volt... Az is lehet hogy csak jopofa akartal lenni, ha ez igy van akkor hirem van szamodra: NEM SIKERULT. Egyebkent en is baszottul utalom egy reszet az alabb felsoroltaknak de nem latom ertelmet annak hogy fel orat gepeljem be a neveiket.
Idezojelbe kellett volna irnom a "nyalas" szot, bocs.
Ertem en a rejtett mondanivalojat, sot nagyon is tetszik.Csak ironizalni probaltam, rosszul sult el.
Hát, a teljes albumot még én sem hallottam, de letöltöttem pár számot (hála a Napsternek :-)), és nem csalódtam bennük :-)
És, ha hozzáveszem, hogy milyen zseniális a legutóbbi albumuk, meg mertem kockáztatni az ötödik (vagy hanyadik...) helyezésüket az újjal!
Lehet, még a szüleid sem ismerték egymást, amikor ez a dal minden idők egyik legjobb metal albumán megjelent, úgyhogy szerényebben röfögj, ha lehet :-))
Új Rockinformot még nem láttam, úgyhogy nem tudom, milyen összefüggésben került elő ez a Szakács Gabi írás. Mindenesetre elég furcsa ezt így olvasni, mert nem hallottam, hogy a Petőfi rádiós Sabbath sorozatából kihagyta volna a zöldség-himnusz Sweet Leaf-et vagy a kokós Snowblindot, netán a trippy Fairies Wear Boots-ot, vagy esetleg külön kommentárt fűzött volna az N.I.B.-hoz, a Black Sabbath-hoz...
Az új MHH-ban van egy Manson interjú és szerintem megint elég okos dolgokat mond arról, hogy vajon tényleg a zenészek/filmesek tehetnek-e arról, hogy milyen világban is élünk. A művészek dolga nem az, hogy tükröt mutassanak? Még akkor is, ha nem tetszik, amit ott látunk...
Ezt a francia death metal dolgot még nem hallottam, pedig az ilyesminek eléggé híre ment volna. Ez nem valami legenda?
"a jövőben egyáltalán nem kívánok olyan zenekarokkal, előadókkal foglalkozni, akik/amelyek nyíltan vallásgyalázó, erőszakot hirdető, drogfüggő magatartást tanusítanak..."
És mi van azokkal, akik ezt burkoltan csinálják? Úgy lehet? :-)))
Hogy tudjuk, pölö melyik banda került indexre Gabinál:
Black Sabbath
Sweet Leaf
Alright Now!
Won't you listen?
When I first met you, didn't realize,
I can't forget you or your surprise
You introduced me to my mind
And left me wanting, you and your kind.
I love you. Oh, you know it.
My life was empty, forever on a down,
Until you took me, showed me around
My life is free now, my life is clear
I love you sweet leaf, though you can't hear
Come on now - try it out!
Straight people don't know what you're about,
They put you down and shut you out
You gave to me a new belief,
And soon the world will love you, sweet leaf
Ha minden igaz, ma már késő délután volt a Barlangban új MHH, Twilight is van szerintem. Ma nem voltam gépközelben, de mindjárt megnézem, miről maradtam le.
En a Rockinformot azota kivanom a halal F***ra, amiota a harmas I Mother earth-rol irt "kritikaban" a legverforralobb hazugsagokat makogtak ossze a bandarol (pld. hogy "nem tudnak zenelni" -%^$Ł&*^*^*^&%%*!!!!! Jezusom...) Raadasul az illeto nem is irta oda a sajat nevet a formedvenye ala.
(Tenyleg ritkan bukom ki lemezkritikakra, de ez volt a csucs)
Köszi! :)
Na most lehet hogy hülyének néztek (lehet hogy nem) hogy így hirtelen nem tudom hogy a The AoD minek a rövidítése. És milyen feldolgozásokat kapunk?
en inkabb a legrosszabb lemezeimet irom le, amikre 1 pontot adtam
tizes skalan , vagy rosszabbat:
AGATHODAIMON - A HIGHER ART OF REBELLION 0.1 pont
ARCTURUS - LA MASQUERADE INFERNALE 1 pont
BAL-SAGOTH - A BLACK MOON BROODS OVER LEMURIA 1 pont
COVENANT - ANIMATRONIC 0.11 pont
EDGE OF SANITY - INFERNAL 1 pont
FEAR FACTORY - DEMANUFACTURE 0.97 pont
HEAVENWOOD - DIVA 1 pont
HYPOCRISY - INTO THE ABYSS 1 pont
KAKATONIA - DISCOURAGED ONES 1 pont
LACUNA COIL - IN A REVERIE 0.16 pont
MAYHEM - DE MYSTERIIS DOM SATHANAS 1 pont
MEGADETH - KILLING IS MY BUSINESS 1 pont
MOONSPELL - THE BUTTERFLY EFFECT 0.005 pont
MISFITS - FAMOUS MONSTERS 0.01 pont
NIGHTWISH - ANGELS FALL FIRST 1 pont
PARADISE LOST - ONE SECOND 0. 654
SENTENCED - CRIMSON 1
SEPULTURA - AGAINST 0.2
THEATRE OF TRAGEDY - osszes 0.00000001
TIAMAT - CLOUDS 1
VANDEN PLAS - THE GOD THING 1
Hüledezve olvastam ezt az írást a Rockinformból. Ez tényleg így jelent meg? És komolyan gondolják, nem valami vicc?
Ezen az alapon egyetlen rock/metal bandáról nem lehetne írni, maximum a keresztény metal csapatokról. Én sem vagyok egy drogos sátánhívő, de ez már beteg dolog. Januártól üres lapokkal jelenik majd meg a Rockinform :))) Mondjuk én már úgy sem veszem, mert a legtöbb újságírójuknak fogalma sincs, hogy miről is ír. Egy unalmas, szürke, álmosító lap, csoda, hogy még valaki megveszi. Úgy látom, itt azért vannak páran :)))
a Varttina szerintem is nagyon jo, egy lemezuket ismerem, csak aszigeten sajan kihagytam oket. azt hiszem a sziget elott kellet volna meghallgatni a lemezt, akkor biztos oket valasztottam volna, igy is sokat hezitaltam.
a rockinformos cikket en is olvastam, tok gaz. az ilyen menjen el Dormogo Domotort csinalni, nehogy mar ne a zene legyen az elsodleges szempont. azt hiszem errol volt mar itt vita madolf pitler jobbos zenekarai kapcsan.
Persze ez is igaz. De itt a fickó igazáról van szó, hogy megállja-e a helyét? MErt ha ez így lenne mostantól, akkor nyilvánvaló, hogy a hitgyüli (mosott) keze van a dologban, és Szakács bátyánkból Sándor atya beszél mától :-))))
Egyébként tényleg ő írta a Sabbath-os könyvet, szóval ez akkor most átbaszás, mármint a cikk?!
Tudtam hogy ez lesz a vége a nagy unalomnak. Hogy lehet feldobni egy olyan témát amiben az egész tasztal egyetért.:))) Semmi sárdobálás semmi semmi. Meg hogy még én is egyetértsek saturnembrióval.
Nem térünk vissza inkább a true metálos témához?