Szia. Igen eladó, az egy végállomás. B3 plusz másfél-két lezlivel felérő 122. Erősen kétmilla körül, mint ahogy korábban is írtam. Van még ajánlatom, de nem kívánok nyilvános árlejtésben részt venni. (C3, a nagy ParieK61 a brutál csöves lezlijével) Az biztos, hogy az eladott hangszerre megadom az eredeti, a vadonatúj Hammondokra vonatkozó garanciát: általánosságban 1 év, csövekre 90 nap.
Tegnap kitűnő Hammondos koncerten voltam szintén. Sokat vesztett aki kihagyta a rézmál kávézót. Littlebig kolléga Triókvartettjével nagyot alakított. Szemmel láthatóan sokkal agilisebben kezeli a hangszert a decemberi fellépéseknél, virtuózabb, színesebb. Azt hittem hogy hogy kicserélte a drawbarokat, olyan gyorsan annyit változtatgatta. De nem. Más a smooth-al is kevésbé boldogul. A lezli is jól szólt, jót tett neki a tuning. Külon pirospont a koncert közbeni kiállás és a The Cat mindössze doboskísérettel való eljátszása.
Egy ismerősöm szeretne egy B3-A100 kategóriájú Hammondot lezlivel, plusz egy Rhodes zongorát (leginkább Mark 2) és engem kért meg, hogy segítsek a beszerzésben. Nem is tudom, miért... :) Légyszi, ha tudtok konkrét eladó hangszereket árral, írjátok be. Tehtube, a B3-ad még eladó?
Én az orgonával foglalkoztam. Mindössze egy ülőalkalmatossággal rendelkeztem, azt is előzékenyen egy idősebb hölgynek felkínáltam. (Rhoda Scott :-)
Ezen a koncerten debütált két lezlivel az orgonám és Rhoda kérésére Ham-Peet szíves közreműködésével még a string basst is megoldottuk, köszönet érte. Elhozta a midisített 25-ös pedálját, arra rákötöttem a samplert, adtam némi sustaint. A samplert egyszer rákötöttem az orgona bemenetére, másszor a PA-ba ki. Ez a hang kb. a félidőben meg is jelent. Mindkét lezli 2-2 mikrofonnal ki lett erősítve.
Sokan segítettek, jó hangulatú este volt. A kitűnő reklámnak köszönhetően valóban nagyon sok idős hallgató jött el, célszerűbb lett volna ülős bulit rendezni. Persze ezt előre nem lehet tudni, az A38-on nem volt 100% teltház a lényegesen kisebb befogadóméret ellenére sem.
A műsorban szerencsére volt néhány szép gesztus a régi idők felelevenítésére - Aquarius, Bach-The Preacher. Ez Rhoda védjegye, nálunk kötelező. A Work song is jó indítás volt. A végén a szokásos h o s s z ú bemutatást viszont rövidíteném vagy elhagynám.
Nagy köszönetet mondok ezúton is Sanyorzónak, aki nagyon sokat segített a mozgatásban!!!
Nagyon jó volt a tegnapi Rhoda Scott koncert, de botrányos a szervezés. Kicsit rpsszul éreztem magam, hogy a közönség átlagéletkora 50 év vagy fölötte és a nagyrésze áll, mert nem volt hova leülni. Azt valaki intézett némi székeket a raktáról (tehtube mester nem tudod ki volt az?). Szerintetek nem lehetett volna ezt valahogy jobban szervezni ennyit pénzért? Vagy ilyenek vagyunk mi magyarok?!?
Vidám garázsfunk zenekarunkkal holnap a Rézmál kávézóban barkácsolunk! tehát TrioQuartet koncert szerdán. Hammondot viszünk !!! gyertek! A vonal: scofield+MMW+saját
Tényleg nagyon jó hangú. A B4-en kívül mások miért nem tudták ezt megcsinálni? A c3 vibrátója rendesen kiélesedik, kicsit kihangosodik és csak a mélyekben modulál.
Ez nagyon jó hangszernek néz ki. Egy a gondom, nem gondoltak megint a csóró zenészekre akik maguk cipelik citeráikat. Nagynak néz ki mindkettő a maga nemében. Pedig ezt kéne Nord Electro méretre és súlyra zanzásítani. Vagy majdnem.
Újabb koncertajánló, ezúttal Raphael Wressinggel és ismét Győrött:
Pannonia Hendrix Memorial Blues Project (Aut/Hun/Ita/Slk) próba 1.
Vezető: Enrico Crivellaro - gitár (Ita)
Tagok: Raphael Wressnig - Hammond B3 (Aut), Lukas Knöfler - dob (AUT), Pribojszki Mátyás - harmonika (Hun), Oláh Andor - harmonika (HUN), Peter Radványi - dobrogitár, ének (Slk).
A Pannónia régióból származó zenészek Blues Workshopja-ja Jimi Hendrix szellemiségének újraértelmezését kísérli meg, európai rangó blues muzsikusok részvételével. Tisztelegve a Hendrix évforduló kapcsán.
Helyszín: Széchenyi tér - Győr, belváros barokk főtereMájus egy, 14,00
aztán:
15:30
Szőke- Badár Stand Up Comedy
Helyszín: Xántus János Múzeum - udvar (a szomszédban, gyakorlatilag ugyanott)
aztán:
19:00Enrico Crivellaro & Raphael Wressing Hammond Trio (Ita/Aut)
Enrico Crivellaro - gitár, ének, Raphael Wressnig - Hammond orgona, Lukas Knöfler - dob
Európa rangú blues gitáros/énekes, aki triójával a blues határait feszegeti, rendkívül izgalmas Hammond hangzással megbolondítva.
Helyszín: Széchenyi tér - Győr, város barokk főtere
Rendszeresen leírom ezt a hivatkozást, és rendszeresen leírom hogy érdemes visszaolvasni. Itt minden kapcsolási rajzot, leírást megtalalsz. Az alábbiakat, meg még sokkal többet. A leírásokból kiderül mi mire való pl. M111-nél, de a lezliknél is.
Feketére utólag szokták befesteni a leslie-ket, kivéve a pro-line (tranyós) szériákat (302,310,330,760,820,822,825,830,860910,925,950).