Bár aztán ki tudja, hogy ki mond igazat, és ki nem. Lehet, hogy van abban valami igazság, hogy néhány ilyen kiegészítőben van olyan anyag, de a legtöbb esetben szerintem csak rámutatnak a sportolók, akik megbuktak.
Hát nem tudom. A tesóm is szed ilyen táplálékkiegészítőket,mégsem lett pozitív egy doppingvizsgálata sem. Nem úgy tűnik, mintha ezek olyan szerek lennének...
Sipos aszondta Tour alatt, hogy van olyan szer amit kapnak bringasok, ami csak 7 ev mulva lesz kb gyogyszer
Nos ezek nem igazan nevezhetoek taplalek kiegeszitonek, sajnos
Gondolom a tobbi kihegyezett sportra, atletika, uszas, sulyemeles, ez mind igaz.
Nezzuk mar meg azt a kis csira kinai uszocsajt, aki 100 mellen nyert, nehogy mar nekem vki elmeselje hogy az nem a kinai egyesult vegyimuvek termeke.
Lehet, hogy minden magyar sportolónak lézerrel kéne lövöldözni a tökét. BOCS! Picit morbid voltam.
BMW001!
Tudtommal Lewisnak a gerincével van valami. Álítólak két év mulva a nagyi karosszéke mellet tolószékben nézi majd a TV-t. Bár legutóbbi emlékeim szerint az Olympic magazinban is egy interjút már onnan adott valamikor tavaj. De lehet, hogy tévedek.
Legjobb pelda, bringasok
Lance Armstrong koztudott milyen betegsegbol jott vissza, es aszondja hogy ezek utan orult lenne ha koxolna
Nos nekem ugy tunik komplett orult, ugyanis hogy vki egy menjen fel a hegyre, az csak a Pantani volt, akirol mar tudjuk, nem tiszta eszkozokkel elt sajnos :(
Johnson nagyon rendes ember! A futóstílusát még nagyon az elején (amikor kezdte a futást) próbálták javítani...Dehát mindenkinek meg van a maga szokása, Greene pl: állandóan nyújtogatja a nyelvét! A pályán kívül ő is más ember.
> Szabó Gábor < A délelőtti selejtező után is tartod, hogy lesz magyar kalapácsvető érem?
A lengyel srác nagyon nagyot dobott! Üdv és köszi!(Igaz, hogy úgysem fogom meg tudni válaszodat, mert nincs tv itt a közelben!) :((
Sajnos a veget lattatok, 57.60 es csak 7. csoportjaban
Live results jelenleg tokszar :(
kerdes szabog: hol vannak a magyar 100/200/400, gat, kozep es hosszutavu futok?? mindegyiknek legalabb 1 vagy 2 kor eselye lett volna tovabb menni.
Ja eurosport Atletika VB promo reklam kib nagy a so70s zenevel meg feliratokkal, ala John Shaft
John Shaft still the Man.