Keresés

Részletes keresés

ferapont Creative Commons License 2011.09.27 0 0 606

Mai furcsaságok:

1.A faházat ahol Azad és Selma  Ramizzal élt  testőrök őrzik. Erre este elmennek egy védtelen lakásba scrabble-ozni.

2. Temmuz mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne hagyja hogy a fogadott fiát magukkal vigyék az ellenségei, miközben ő egy marokkói munkáról gondolkozik. Ennyire azért senki sem tud ilyen hidegvérű lenni, ha a hozzátartozójáról van szó.

3. Ezel hova a búsba utazott, ki az a nő a tengerparti mólón, akinek vitt egy szatyrot?

Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.09.26 0 0 605

Ki nem szarja le, ez film, fantáziatermék.

Ez hiányzott még, most már ebbe a topikba is fogod hányni a hülyeségeidet... tőled nem lehet sehová menekülni ezen a fórumon?

Előzmény: Sappora (604)
Sappora Creative Commons License 2011.09.26 0 0 604

"Azért így elnézve az embereket és ismerve a mentalításukat, remélem nem jön el az idő mikor felveszik őket az EU-ba. Érjék be annyival Európából, hogy indulhatnak a foci EB-n."

A legfontosabb megállapítás!

Becsületgyilkosságok/bosszú/kínzás a börtönökben és a kihallgatások alatt/a nők lealázása/bátyámozás meg Allahozás stb stb - és mindezt büszkén "játékfilmnek" eladva.

XIII. sz. most 2011-ben.

Csak idézni tudlak - remélem nem jön el az idő mikor felveszik őket az EU-ba.

Vagy legalábbis kurva sokat kéne ahhoz változniuk.:(

Előzmény: Törölt nick (585)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.09.26 0 0 603

Ha így nézzük, értelmetlen baromság, mese az egész sorozat, de én azért mégis többre tartom, mint egy Mentalista, vagy Miami helyszínelők stb. típusú érdektelen semmit, amibe csak belenéz az ember és szánakozva továbblép. Vagy inkább indítok egy netről letöltött filmet vagy sorozatot, amit legalább nem szakít meg reklám sem.

Hiszen egyébként az RTL Klub esti sorozatai nyilván nem érnek annyit, hogy a reklámokat is elszenvedjem cserébe, kizárt dolog. A délutáni gyagyikról nem is beszélve.

Az Ezel viszont valami más. Nem egy átlag sorozat, a törökök itt elég zseniálisan oltottak egymásba brazil típusú szappanoperát, drámai akciósorozatot, művészfilmekből átvett fantáziaelemekkel is megspékelve, párhuzamos idősíkokkal színesítve, mindeközben még a török emberek életébe, gondolkodásába is rövid bepillantást lehet nyerni, tehát a rengeteg amerikai szemét között már csak ezért is üdítő volt. Még a beiktatott unalmasabb nyűglődések, sziruposan érzelgősebb jelenetek dacára is, ami az időhúzás érdekében sajnos elkerülhetetlennek tűnik egy ilyen sorozatnál.

Azért volt, és azért kezdtem ilyen nagyívű okoskodásba, mert a mai rész után kíváncsi lettem a folytatásra, utána egyúttal belenéztem a következőbe is stb., míg megnéztem az összes hátralévő részt a YouTube-on. Persze, a számomra érthetetlen török dialógusokat nagyrészt átugrálva, fő cselekményeket lekövetve.

Az nem zavar, hogy így lelőttem a poénokat(?), mert korábban is csináltam már ilyet, de attól még megnéztem utána magyarul is, egyáltalán nem éreztem hátrányát.

Tehát összességében azt mondhatom, barbár törökök egész jól összerakták ezt a sorozatot. Hogy hová vezet az esztelen bosszú, azt persze nagyjából sejthettük előre is.

Előzmény: ferapont (596)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.26 0 0 602

A történet ugrál az időben, nézd végig a teljes részt és érteni fogod.

Tevfiket akarják megölni Temmuzék, de... nem lövöm le a poént.

Előzmény: kristo_f (601)
kristo_f Creative Commons License 2011.09.26 0 0 601

És átaludta pár részt??

Hogy kerül a képbe megint Sebnem a kigyó?

És mi az hogy Tenmuz gyereke???

Előzmény: kristo_f (600)
kristo_f Creative Commons License 2011.09.26 0 0 600

Belezavarodok ebbe a sorozatba

Miért is volt véres Ali inge?

Az meg már vicc hogy amikor le lehetne lőni bárkit, akkor nem, aztán halálra keresik, ha megvan szigorúan ránéznek csak

A Bátyám meg olyan már mint a BK-ban a Magdi-anyus, kisért

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.26 0 0 599

Ezel biztos nézett pár részt a Mentalistából, ott lehet ilyen trükköket tanulni.

(tegnap néztem meg a Mentalista 4. évad 1. részét, egész nap ez jár a fejemben, nagyon jól indul az évad!!)

Előzmény: ferapont (596)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.26 0 0 598

IE a böngészők Trabantja, bár van akinek ez tetszik. :) Egy kollegám a két éves Ford C-Max mellé vett egy Trabit és azzal jár dolgozni, úgyhogy én semmin nem lepődök meg.

Mi tudtuk, hogy automatikusan elindul, sőt menet közben is át lehet váltani.

Előzmény: Pandus (597)
Pandus Creative Commons License 2011.09.26 0 0 597

ezt már más is mondta, volt is mindkettő, de van, ami csak ezzel működik..és meg is szoktam, meg is szerettem...

amúgy ikoskának igaza volt, automatikusan indul a páratlan után a páros, én meg azt hittem, az elejére ugrik vissza, és lezártam. Köszönöm!

Előzmény: Törölt nick (595)
ferapont Creative Commons License 2011.09.26 0 0 596

Ezelről már eddig is sok minden kiderült, ti. hogy mire képes, mihez van tehetsége, de hogy ilyen boszorkányos kézügyessége is van, hogy tudta hol kell keresni, hova kell nyúlni Kaya cukorkásdobozáért és egy szempillantás alatt még a cserét is le tudta bonyolítani, ez már igazi ördöngősségre vall. Máskülönben nem is értem, hogy eddig miért csak a fegyverek mindenhatóságában bíztak, miért csak most jöttek elő egy kis furmányos gyilkolási ötlettel? Lehet, hogy Ramiz bátyám könyvtárában Agatha Christie könyvei nem voltak jelen? Pedig ha olvasta volna azokat sokkal kifinomultabb módszerekkel tudta volna az ellenségeit likvidálni és az RTL Klub is kevesebb jelenetet vágott volna ki az epizódokból.

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.25 0 0 595

Szedj le egy rendes böngészőt (pl. Firefox, K-Meleon, vagy Safari) és azzal próbáld meg, menni fog. IE-t pedig felejtsd el, főleg ha régi verziód van.

Előzmény: Pandus (594)
Pandus Creative Commons License 2011.09.25 0 0 594

IE. félek minden frissítéstől, mások azt mondták épp azt ne....úgyis nagyon le van már lassulva szegény, kéne egy csomó mindent törölni is...

Előzmény: Törölt nick (592)
kíváncsi64 Creative Commons License 2011.09.25 0 0 593
Előzmény: Pandus (587)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.24 0 0 592

Milyen bögészőt használsz? Ha nem IE-t, akkor frissíts Silverlight-ot, ha nem 5-ösöd van. (innen)

Előzmény: Pandus (591)
Pandus Creative Commons License 2011.09.24 0 0 591

ezzel próbálkoztam tegnap, ua jött vissza. de hátha ma nem...:-)))

Előzmény: ikoska (590)
ikoska Creative Commons License 2011.09.24 0 0 590

Ha máshogy nem megy,pörgesd végig a páratlan részeket. Automatikusan elindul utánuk a  páros is.

Előzmény: Pandus (589)
Pandus Creative Commons License 2011.09.24 0 0 589

biztos én vagyok a hülye. de a két pötty mozgatásával 47, 48, 49,50, 51, 53, 55, ettől a héttől nincs páros (mármint hogy nem találom)

Előzmény: Törölt nick (588)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.24 0 0 588

Egyben vannak, jobb alul van két pötty, ott tudsz átváltani a páros részekre.

Előzmény: Pandus (587)
Pandus Creative Commons License 2011.09.24 0 0 587

én utólag, 1-2 hét késéssel, az rtlmost honlapon szoktam megnézni, mert du. dolgozom. tegnap elkezdtem volna a hetit, de most, hogy napi 2 rész megy, csak az első, a páratlan adások vannak fönn. ha van vki, aki szintén a netről nézi, megmondaná nekem, hol találom a párosakat is? :-))) köszi

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.23 0 0 586

Már ott kezdödik, hogy fejkendös, vallását hirdetö, nem ülhet le az EU asztalhoz. 

(kis sámli meg nincs)

Előzmény: Törölt nick (585)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.23 0 0 585

Megnéztem a tegnapi részt és Ezelről Red John jutott eszembe, aki ismeri tudja miről beszélek.

Azért így elnézve az embereket és ismerve a mentalításukat, remélem nem jön el az idő mikor felveszik őket az EU-ba. Érjék be annyival Európából, hogy indulhatnak a foci EB-n.

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.23 0 0 584

Köszönöm, valóban Can Atay most még helyesen a neve.

Előzmény: Törölt nick (583)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.23 0 0 583

Jaaaa, értem. Az ő neve Can.

Előzmény: Törölt nick (582)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.23 0 0 582

Eysan és Ömer közös kisfia.

Előzmény: Törölt nick (581)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.23 0 0 581

ki az a Jan?

Előzmény: Törölt nick (580)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.23 0 0 580

Mármint Cengiz a második, vagyis inkább holtversenyben az első. Bárkit képes hátba (és fejbe-hasba) támadni Jan-on kívül, nincsenek igazi (sőt semmilyen) barátai.

Előzmény: Törölt nick (579)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.23 0 0 579

Milyen igaza van Kenannak. A sorozat második legaljasabb szereplője (Temmuz után), remélem a haláluk is méltó lesz hozzájuk. :)

Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (578)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.09.23 0 0 578

- Cengiz... Simlis vagy. Aljas féreg. Tudálékos.

- De nagy hasznukra voltál barátom. Nagyon köszönöm!

- Inkább én tartozom köszönettel! Megláttad bennem a lehetőséget!

gugugaga Creative Commons License 2011.09.22 0 0 577

valóban zseniális rész volt. Eddig a második évad kiemelkedően legjobb része nálam. Kezdenek felpörögni az események, lassan sikerül megértenem miért bosszú mindhalálig a magyar cím, lassan nem marad szereplő :)

Előzmény: Anakonda művésznő (572)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!