ma reggel öltözködés közben ismét láttam a for what it's worth klipjét.
hát ha eltekintek attól a borzalomtól, ami nina fejének a helyén van, annyira most nem is tűnt szarnak a klip. csak az a baj, hogy nem tudok eltekinteni tőle!!!
csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal, a klipet pont tegnap láttam és...szar, na. nina haja meg olyan mintha paróka lenne, olyan vicces farsangi paróka
de én még reménykedek, az album nem járt nálam egyelőre
hát igen, a klip is gyenge, meg a szám is.
annál talán azért van jobb az albumon pl. amit most hallgatok (live and learn), bár a franc se tudja, most már összefolyik az egész egy countrys masszává.
na meg ez a fekete hosszú haj! nina elvesztette minden báját a szöszi hajával együtt!
én csak a klipet láttam idáig, az minden várakozást alulmúlt. megvan a lemez mp3-ban, de nincs kedvem meghallgatni egyelőre, megvenni pedig 100%, hogy nem fogom. sajnos a cardigans halott.
nahát.
ez az új cardigans lemez nem vmi jó. egyelőre.
bár még csak másodszorra hallgatom, de olyan semmilyen.
lassú, unalmas, talán 1-2 szám lehet említésre méltó...
THE CARDIGANS have formed a Swedish new rock revolution supergroup, including members of THE HIVES, THE SOUNDTRACK OF OUR LIVES and THE HELLACOPTERS, to appear on their new album.
The group release 'Long Gone Before Daylight' on March 24. The long-awaited follow-up to 1998's 'Gran Turismo', the first single from the record will be 'For What It's Worth', which has a tentative release date of February 10.