AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Akárcsak az egész hammer-melléklet. Egy nulla, szennyvíz, dáridó színvonal.
Ez nem kultúra ez valami más. Valaki meg tudná nevezni? Talán valami rossz jelenség, vagy jel - talán a világvége...
Vigasztaljon már valaki, mikor lesz már ennek vége?
Vicczenekar????
Na ne már ez kicsit erös!
Nem tudom hogyha a Demonlord vicczenekar akkor a most futó punk-rock bandákat minek nevezed... 1-2 hónap és Britnire meg Krisztinára is rávernek 2-3 kört..
Na ne bazz má!
Hümm hümm én nem piszkáltam csak több helyen láttam olyan hozzászólásokat, ahol valamilyen Demonlorddal kapcsolatos dolgot iróniával közelitettek meg és nem értettem egyet vele..
Azért a sok MTV-punkbból nagyon elegem van (mostani MHH is tele van Offspringgel - cikk + hirdetés...)
Mihez képest. Tekintettel arra, hogy egy abszolút alap lemezről van szó, és a stílus rajongói teljesen képben vannak a sztorit illetően, talán nem indokolt a kritika 3/4-ében a történetet ismertetni. (Bár nem vonom kétségbe, hogy vannak, akik éppen most ismerkedtek meg a történettel, és kapnak kedvet a lemezhez).
Én sokkal szívesebben olvastam volna az Operation kapcsán egy gondolatébresztő, mélyebb elemzést, elvégre egy költeményhez sem szerencsés úgy közelíteni, hogy pl. "A Bori notesz arról szól, hogy Radnóti mennyit szenvedett, hatalmas költő volt, és tragikusan halt meg".
Az O:M számomra kizárólag (a) The Wall-hoz fogható csúcsa a rockzenének. A Floyd remekműről olvastam már mélyebbre hatoló elemzéseket, sajnos a Queensryche kapcsán ez most elmaradt.
Sajnálom, mert Norbi erre képes lenne.
(Én viszont nem. Ha képes lennék rá, a QR topicban már megtettem volna.)
Remélem, a pécsi Progfesten Symmetryék megvillantanak néhány gyöngyszemet erről a csodálatos lemezről.
Espé: talán úgy lett volna értelme, hogy "hadigépezet, ami nem ejt foglyokat..." Egyébként angolul gyakran használt kifejezés a "take no prisoners", olyasmire, ami NAGYON kemény. :) angolul jobban is hangzik: "warmachine that takes no prisoners..."
Ez a Trinity album - hir allatnak tunik, pedig abba meg bele sem mertem gondolni, hogy ennek talan meg a QR-ra is pozitiv hatasa lesz...:-))
Az biztos, hogy egy-ket QR-nota Bruce hangjaval nagyon izgi lenne , egy-ket Maiden vagy Dickinson Geoff hangjaval meg egyenesen hatborzongatoan jo (ugyanis csak kenytelen lenne akkor elovenni a magas hangokat is, amiket amugy abszolut kepes kienekelni -ld. hogy nyomta a regi QR szamokat koncerten)
Egyik kedvencemmé vált (főleg, hogy a buszban feljetettem a kazettát). Amúgy otthon már gyakorlom a szövegét, villázással-csápolással-öklözéssel-jobbkezeshorizontkövetéssel.
Nemtom mér kell piszkálni a Demonlordot kibaszott jó zenét nyomnak... Nah ti tudjátok, de azér **ssz**** meg! :)
MM: Cradle of Filth - Satanic Mantra (Arch-Angel, Dark-Angel :)
ha igazan kult beszolasokat akartok olvasni nezzetek meg a rock gyemantok web valtozatan a summer rocks beszamolot, mse iromanyait, esetleg a summer rocks topicot hozzatok fel, ideztuk a legjobbakat vincenttel, es magyarazat is kerult melle, hogy.
jo szorakozast!
Hát igen a Demonlord az bizony egy "elvetemült" banda. Csakígytovább Gázolaj, járassuk le a hülyéket.
Ha találsz még ilyen aranyköpést, beírhatnád.
ui. A trad. metálra aztán mindenkinek szüksége van, már csak azért is, hogy be tudja állítani a legalsó mércét, ha esetleg kultúrálódni akar, netán alkotni, - zeneileg...
"Tulajdonképpen a tradicionális metal muzsika visszatérését üdvözlöm, hiszen semmi szükség grunge vagy pop-punk bandákra."
-----ezt az idézetet találtam a ragyogás Demonlord-The Valley of Life c. demóismertetőjében, no comment...
Vidéken volt újság már pénteken. Azt nem tudom, hogy kazettamentes volt-e, mert automatikusan mellékleteset kértem, de kifejezetten volt. Mégpedig elég erősen vidéken, hehe.
supertzar
nincs nálatok valami korrektor, vagy lektor, vagy aminek azt a figurát hívják aki hibajavít?
minden számban a legváltozatosabb hibák szerepelnek
tulajdonképpen nem annyira vészes, de például a képaláírás a Dying Wish kép alatt elég érdekes, meg az elütések elég magas száma, szerencsére az ma már nem nagyon fordul elő, hogy összecserélitek a kritikák fejlécét, meg a lemezcím az egyik hasábba kerül a kritika meg a másikba, na de még mindig szembetűnően sok a hiba
na jó ezt nem bántásiból mondom ám
ja még valami, mi a szart keres az a Max hirdetés a Hammerben? azt azért el kell ismerned, hogy sem témájában(na talán) sem külsejében egyáltalán nem illik az újságba
bocs de kicsit erős volt meg kiakasztó
egy sötétkék meg egy fekete alapszínű(ha jól emlékszem) oldal közé nem igazán illik egy fehér lila rózsaszín vagymilyen
szvsz marhaság vitatkozni ezen a kazettás nem kazettás újságon, nekem is kazetta nélküli kellett volna, de vasárnap csak kazettás volt az összes győri vasútállomás környéki nyitvatartó újságosnál
így aztán megvettem, mert
G
MM : Vader : Litany
ui. ez a Nevergreen nóta egyszerűen zseniális, de a hangzás valahogy mámeginnem
meg a Nekkszprén sem kutya