AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
És akkor szerinted honnan szerezzen normális rock, metál, keményzene információt az érdeklődő, ha a Hammer csak a konzervatív zenekarokkal foglalkozik?
azert van amit elolvasok belole, es mondjuk meg jo is. penzt viszont nem adok erte, kinek kell 500ert?!?! nekem nem:) de most ne kezdjuk el errol vitatkozni, mert ugye ez leragott csont. marmint kinek milyen az izlese. es azt olvasok amit akarok, ez meg egy forum. kesz, passz.
nem vagyok szerepjatekos, ugyhogy nemtom mi az a kardforgato tapasztalati pont, de azert koszi..
cserebe igy virtualisan adok neked egy Norbi kick-box torna videot, hogy jol bird a pogot, meg hogy mindig te legyel az, aki a nagyobbat rugja a masikba a HC koncerteken.
Bazz, még mindég nem tudom, mi a szösz az a ST, de mindegy, és ezek a csávók nem haverjaim, szal leszarják a problémámat abszolút... legalább te elárulhatnád... persze ha tudod... de te meg nem tudod mi? amilyen hülye vagy.
akkor azt mond már meg még légyszives
hogy aki hallgat nem buzdító zenét pl. mintmár megtudtuk a slayer, meg buzdítót is mongyuk rhapsody (mer az ha jól gondolom buzdító ugye?) akkor az sznob vagy sem?
tök hülye vagy araya, a Slayer hogy lenne már buzdító metál, érted, mér', ha kimész a Hungária körútra ezt üvöltödöd: "hajrá Szléjör!", na ugye, tudsz ám te is hülyeséget kérdezni...
Latókör: Lajkó Félix, Bikini, helyett kis millió kiválló együttesröl lehetne irni.
S.T. nem töltene meg a Pecsát még E-Klubbot se( sajnos)Ami idént ment Ausztriába és ide nem jutnak el: Violent femmes, Nebula, Slayer, Deconsruction tour(MM Bosstones,Nofx) NIN, Deftones, Amen, Agnostic front/Ignite, Thin Lizzy, Soulfly, Queens of the stone age , Ac/dc,Backyard babies, Snapcase/Avail,Venom