Keresés

Részletes keresés

Don Roberto da Capo Creative Commons License 2000.12.14 0 0 5969
Vágja valaki, hogy milyen zenekar nyomul a Pro Pain nóta előtt a Hammer kazin? Az újságomat a vásárlást követő 30 percben kölcsönkérték, úgyhogy sajnos fogalmam sincs.
kbm Creative Commons License 2000.12.14 0 0 5968
Fogadjunk, hogy szűklátókörű vagy, és 5-6 bandát hallgatsz felváltva.A kijelentés meg idézőjelben volt. Add meg a címed, küldök egy pallost, meg egy buzogányt.
Előzmény: gázolaj (5962)
The Evil Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5967
Most volt? Én már láttam őket 3x (Sziget, Trafó, Mezőtúr). A mezőtúri koncert óta kicsit hanyagolom őket, a hangzás nagyon szar volt, végülis nem az ő hibájuk.
Ja mellesleg a Trafó-beli koncertjükre személyesen magico Paavo Lötjönen-től kaptam tiszteletjegyet, mivel a normális jegyek már rég elkeltek. Arra jött, megkérdeztem, és kurva rendes volt :) Éljenek a finnek!
Előzmény: Zero (5966)
Zero Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5966
apocalyptica-ra ment valaki?
gázolaj Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5965
Na jó, itt senki sem veszi a poént, megyek is a jó kis halálbüntetős topikomba hehejjj

Metálról csak jót vagy rosszat, különben is: ÉLJENEK A HALOTTAK!!!!!

didi

Előzmény: nightwish (5964)
nightwish Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5964
Gázolaj, a fertőzés-dologban teljesen igazad van, de izé, mit is értesz azalatt, hogy tapasztalatból beszélsz annál a homofóbos dumánál? És hogy jön mindez a metálhoz?
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5963
Höjj...?
gázolaj Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5962
Nem, nem, kbm, ezt nem lehet kinőni, a heavy metal örök, ha egyszer megfertőz, akkor véged, nincs menekvés! MAjd te fogsz ám belenőni, és azt veheted észre , hogy első sorban bangolva, kívülről fújod a Metallium-demókat. NEhogy azt hidd, hogy pont TE vagy az, aki ellen tud állni a metálpusztításnak! NAiv vagy! Különben nem írnál ide, tudod? Ez olyan, mint a látens homoszexualitás, a legnagyobb homofóbok jönnek rá, hogy igaziból buzik (igen, mielőtt elkezdenéd ecsetelni, tapasztalatból beszélek ), na, szóval te is így leszel. Csak nézz magadba, már karddal álmodsz régóta, lefogadom.
És igen, a verőfényes, kristálytiszta logikádról tanúbizonyságot tevő, saját kútfőből merített kijelentésedre reagálva bejelentem, hogy nekem a divat mondja meg, hogy kivagyok.
Hejj, :-D i e s e l
Előzmény: kbm (5941)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5960
hülyeség ez a "ha nem tetszik csináld jobban" duma, de ezt már megbeszéltük egyszer, ill. csak beszéltük volna, mert köszönted szépen elolvasni az ezzel kapcs. hozzászólásaimat.

ja, kösszép' a guns infót

Előzmény: rostockol (5948)
SatyR Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5959
Ezekneke sincs jobb dolguk mint perelni..
Elfogyott a dugi-pénzük? :)

CSak be ne pereljenek mert a nevemben szerepel az I betü ami köztudottan a Metallica névben is szerepel..

Kezdhetted volna így is sort :
"Perellica Victoria's Secretet" :)))))

nightwish Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5958
Ja, a következő Metallica-betétal meg a Napsterről szóló filmben lesz hallható... :))
Előzmény: The Evil (5957)
The Evil Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5957
Hmmm, az Iron Maiden soha nem indult punknak... De ha úgy gondolod hívd fel Steve Harrist, majd ő megmondja :p

Heheheheh újabb Metallica-ügy:

Wednesday, 13 December, 2000, 11:32 GMT
Metallica 'sue over perfume name'

Metallica: Sued a cosmetics firm before over their name

Heavy metal band Metallica are said to be taking legal action against French cosmetics firm Guerlain over the name of one of their perfumes - also called Metallica.
The US group filed a trademark infringement suit against the company at the US district court for central California, according to Rolling Stone magazine.

They are reportedly demanding that Guerlain change the name of the scent on the grounds that it causes "confusion, deception and mistake in the minds of the public".

Metallica's lawyer, Jill Pietrini, told Rolling Stone the band decided to take legal action only after first sending a letter of complaint to Guerlain.

'Unfair competition'

Metallica settled a similar legal battle in January this year with Victoria's Secret who had given a line of lip make-up the same name as the band.

Guerlain's vanilla-scented perfume is a special edition release which has been on sale for past two months in the US, costing $175 for eight ounces.

Ms Pietrini told the magazine: "We sent a demand letter and haven't reached a resolution, so we had to sue," she said.

"They are advertising the perfume on web sites and on playbills in New York and we just can't have that."

Protecting copyright

Pietrini added that the band thought the public might believe they had sanctioned the perfume, and that calling it Metallica amounted to unfair competition and injury to their reputation.

Metallica have also previously taken legal action to protect their music.

The band sued the music-swapping Napster company for copyright infringement, claiming it had been illegally trading their songs.

Napster's software allows users to search for songs on MP3 and download them directly from one another's hard drives.

Although Metallica actively encourage fans to record bootlegs of their concerts, they believe there is a big difference between live recordings and high-quality digital copies of studio recordings being traded on the net.

Ha Metallica, akkor vanília illatú parfüm! :)
Nem is izzadságszag ;)

Locus star Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5956
Hát nem a magadfajtáknak, az biztos...
Egyébként megnézheted, hogy a legutóbbi Hammerben hány úgymond "true" koncertről volt beszámoló...
Aztán lehet hőzöngeni...
Előzmény: TMW (5922)
Zero Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5955
Y! - az egyetéen fasza zenecsatorna:
http://www.extra.hu/ytv

ultrasúlyos
:-)

kbm Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5954
Tényleg le vagy maradva már, 97. óta aktívak.
nightwish Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5953
kbm, most gondolj bele, felhívja az MHH az EMI-t, "Jónapot kívánok, Magyarországról beszélek, tudja, van nekünk ez az újságunk, hoci mondjuk a Wicker Man-t", hogyan reagálnak rá? "Honnan? Magyarországról? Hány példányban jelenik meg? Ja, jó, köszönjük, várjon a következő albumig". Szerintem valahogy így ment volna. A Rhapsodyna meg még jól is jött a Dawn of Victory + a feldícsérő kritika. Ami pedig a bizonyos réteget illeti, teljességgel igazad van: fiatal közönségnek fiatal bandákat nyomnak, szeritük ez a "heavy metal" megerősödése, amiről ád. beszélnek. A többieknek maguknak kell megtalálniuk a kedvenceiket - ami nem is mindig akkora gond. :))
Előzmény: kbm (5952)
kbm Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5952
Vagy a kedves szerkesztők elsősorban csak azokat a zenéket teszik rá, amelyek nekik tetszenek. Nagyon úgy fest, hogy sajna már csak egy bizonyos réteghez szól ez az újság.
Előzmény: nightwish (5951)
nightwish Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5951
Biztos, hogy több ponton is bele lehet kötni az MHH-ba, de még mindig az az egyetlen újság Mo.-n, amelyik a fémzenével foglalkozik. A kazettamellékletekről pedig annyit, hogy promóciós kiadvány mindegyik: csak azt a célt szolgálja, hogy az adott album(ok)ból minél több fogyjon - de az igazi nagyoktól sosem kerül rá semmi, mert nekik már nncs szükségük az ilyen fajta reklámra. (ld. Iron Maiden)
kbm Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5950
De az Iron Maiden-re még én sem mondom,hogy buzdító, pedig én nem hallgatom.
Fafara Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5949
igen, lesz kovetkezo. a kimenetel meg sajna azert nem jott ossze, mert a lovardanak elfogytak a karszalagjai es egesz egyszeruen semmi mas megoldas nem volt,illetve nem felelt meg nekik. bocsi mindenkitol, tanulopenz ez is.
Előzmény: SatyR (5947)
rostockol Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5948
Na, csak senki ne kapja fel a vizet :)!
Az Iron Maiden is punk-nak indult, most meg mint a Heavy Metal élharcosai szerepelnek úgy 20 éve :)

Ha valakinek nem tetszik a MHH:
- indítson fanzine-t (Ayreon merre vagy remek tanácsaiddal :)))?)
- indítson honlapot (www.heavymetal.hu - csak példának hoztam, de az igyekvés tiszteletreméltó)
- írjon kultúrált színvonalú cikkeket saját dolgairól. Mit gondótok a Yetit valaki benyomta a laphoz? Aki már látta őt egyszer is élőben sírva fakad a röhögéstől már a gondolatra is :))))
- szervezzen koncertet. Rögtön lefonja az idegvégződéseit az tuti.

Felőlem mindenki üvöltözhet, hogy le ezzel meg azzal és éljen a Suicidal Tendencies például (nem is tudtam, hogy még működnek, hmm. le vagyok maradva), de mi lenne ha ezt konstruktívan tenné?

SZVSZ
Rostockol

SatyR Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5947
FAFARA SORRY :))))
Félreértettelek :))) HEHE!
Télleg a színvonal és a jegyet váltott nézök száma indokolta volna a kritikát, de hát nem volt trú metál , csak Nemesis ami köcsög progressziv biztos, Carbon Cage az áruló death metal (hehe, nagyon bejött) meg Epidemic fujj a másik halálmetál banda (legjobb :), na meg Dying Wish akik szintén nem trú metálban nyomulnak csak half-metalban :)
Szóval kérdem én mi is indokolná a kritikát? :))

[u.i. : remélem lesz következö meert kibaszott jó volt!!!! csak nem lehetett kimenni az gáz volt :)]

Előzmény: Fafara (5931)
kbm Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5946
A következő hozzászólásom nekem is valami hasonló lett volna, de nem akartam személyeskedni.Remélem CS.L. és L.L. nemsokára FIRED!!!!
Előzmény: SATURNEMBRYO (5945)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5945
Ez a 20 fős trafó egy kicsit azért erős, nem kéne ennyire replikáznod. És azért gondold már végig, hogy keményzenei szinten, majdnem minden lap bevesz HC-t, Grunge-t, Nu-t, stb... csak éppenséggel a Hammerben az ilyesfajta zenéknek kb. a 10%-át sem találod, mert annyira ráálltak erre a kizárólag true-metálra, persze alibiből beraknak néha egy kis egyebet is. De nehogy azt hidd már, hogy csak a te izlésedet kell hogy szolgállja egy újság. Egyszerűen mázlista vagy, hogy pont a te izlésedre szabdák, csak az a baj, hogy ezzel kb te, plusz még egy két haverod van így. És amíg a Hammer az egyedüli keményzenével foglalkozó újság itthon, addig monopol helyzetét kihasználva árasztja az egysíkuságot, és ahogy az minden más médiában is jellemző, az átlagember azt eszi, amit elé raknak. Na pont ezért van az, hogy nincs igény egyébb zenékre, mert csak ezt a szart tálalják. És egyszerűen nincs más forrás!
Felőlem nyomhatja a hammer a szart én ugyanis tényleg nem veszem, de legyen mellette egy alternatíva is, hogy egy más zene is teret kapjon.
Csak az a baj, hogy az ilyen Cselőtei+Lénárd páros önuralmat gyakorol a többi szerkesztő felett, pedig vannak szépszámmal, és ők abszolút szarnak a hammer által favorizált dolgokra - és ezt tőlük hallottam.
- Csak hogy okot adjak egy kis belső viszálykodásra!

TMW=Paksi???

Előzmény: TMW (5922)
kbm Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5944
Utánanéztem, tényleg elég hamar átvedlettél.Úgy látom, "neked is a divat mondja meg, hogy ki vagy!"
Előzmény: gázolaj (5940)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5943
ez az, ez már szép, gyerünk warriorok, killerkedni, szöges karvédővel, fabuzogánnyal, pallossal, hammer kazetákkal, csak a vér folyjon!
kbm Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5942
Biztos két seggnyalás között szeretted meg a buzdító metált.
kbm Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5941
Szar lehet, majd kinövöd.
gázolaj Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5940
Csak vigyázz, khábéemmm, mert csúnya rossz pózmetál betelepül ám az agyad legmélyére, és már kiirtani nem lehet, csak egyre terjed ki az egész szervezetedre, és egy páncél nő a tested köré, és kéjes érzést fog okozni a kardok érzése, hidd el tudom, én is hasonló hozzászólásokkal kezdtem (csak kicsit intelligensebben, de ez nem számít, me' má' elmútt) és lám, mivé lettem: egy NEONLOVAGGÁ vazzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!
Előzmény: kbm (5936)
kbm Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5939
Nem vagyok divatbuzi, 89.-óta hallgatok metál zenét.
Előzmény: gázolaj (5938)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!