Keresés

Részletes keresés

JOKKA21 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 469

Részvétem a Veszprémieknek és Cosma családjának.

Ilyen állatok minek élnek,mint az a 30fős gyilkos banda..?

Vzr_Hunter Creative Commons License 2009.02.08 0 0 468
vasutasmartin Creative Commons License 2009.02.08 0 0 467
Úgy hallottam este 7-kor az Arénánál lesz 1 megemlékezés! Aki tud, jöjjön el!!
Feyd-Rautha Creative Commons License 2009.02.08 0 0 466
Iszonyú, ami történt, nem jutok szóhoz.

R.I.P.
Lenis Creative Commons License 2009.02.08 0 0 465
Sziasztok!

Ezt egyszerűen nem értem, hogy hogyan történhetett ekkora tragédia! Őszinte részvétem a Cozma családjának, és Csapatnak!

Irisbus Creative Commons License 2009.02.08 0 0 464
Szánalmas ez az ország, egy balkáni söpredék :(

R.I.P.
vasutasmartin Creative Commons License 2009.02.08 0 0 463
Őszinte részvétem Cozma családjának, barátainak, és a klubnak!!!!!
rács1 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 462

Nagyon sajnálom ami történt! Az elkövetőket mihamarabb a bitófára!

Vzr_Hunter Creative Commons License 2009.02.08 0 0 461

Megdöbbentő...

Részvétem a családjának és minden hozzá közel állónak.

RENDET KELLENE MÁR TENNI EBBEN AZ ORSZÁGBAN!!!!

Ha a rendcsináláshoz rasszizmus kell, akkor én vállalom a rasszizmust.

sbbmiki Creative Commons License 2009.02.08 0 0 460
Őszinte részvétem.
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.08 0 0 458
Buckalakó ork állatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
királyfurfang Creative Commons License 2009.02.08 0 0 457

Ezek a cigányok addig feszítik a húrt, amíg a Magyar emberek a saját kezükbe nem veszik az igazságszolgáltatást...

Majd akkor fog aztán igazán hisztizni az szdsz...

Hát ne éljen Eduárd? Creative Commons License 2009.02.08 0 0 456
Őszinte részvétem Cosma családjának,a sérülteknek mielőbbi gyógyulást.

Amit már írtam msáhol is,ezzel irgalmatlan nehéz helyzetbe került a Veszprém,kiváncsi leszek tudnak-e ezentúl világklasszisokat csábítani oda,ahol ilyen megtörténhet.Pedig ugye a kézilabdások szinte istenek Veszprémben és mégis.

A gyilkos pirézekről meg nem írnék semmit,mert ez a kis liberális buziindex nem tűri az igazságot.
Austin_Powers Creative Commons License 2009.02.08 0 0 455
Elég csak a debreceni és a ferencvárosi tábor közös akciójára gondolni. Sajnos az akkori névsor, amely az áldozatok nevét tartalmazta, tovább bővült :(
Előzmény: Luca_41 (453)
Lucilius Creative Commons License 2009.02.08 0 0 454
Megdöbbentett a hír. Őszinte részvétem.
:-(
Luca_41 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 453

Elnézést, benne maradt pár felesleges sor.

Csodálkoznak, hogy itthon egyre több a rasszista???

Előzmény: Luca_41 (452)
Luca_41 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 452

Szíven szúrták az MKB Veszprém játékosát

Az MKB Veszprém szerb irányítóját és horvát kapusát is megkéselték annak a vasárnap hajnali, veszprémi összetűzésnek a során, amely a csapat beállósának, Marian Cozmának az életébe került. Cozma édesapja úton van Magyarországra. A gyászoló Romániában nagy a felháborosdás. 

// <![CDATA[ var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); // ]]>
<!--

Jelenet a filmből

--><!-- Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik -->Az MKB Veszprém KC 26 éves beállósa, Marian Cozma a kórházba szállítást követően vesztette életét.

Zarko Sesumot, a csapat 23 éves szerb válogatott irányítóját szintén késszúrások érték, őt életveszélyes állapotban szállították a veszprémi kórházba - mondta a szóvivő. Súlyos sérülésekkel került kórházba Ivan Pesic is, a csapat 19 éves horvát válogatott kapusa.

Iváncsik gyerekét ünnepelték
A veszprémi kézilabdacsapat válogatott játékosának, Iváncsik Gergőnek gyermeke született, ezt ünnepelte meg a gárda szombatról vasárnapra virradóra egy veszprémi szórakozóhelyen - ismételte meg az MTI-nek Hunyadfalvy Ákos, az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának társadalmi elnöke azt, amiről már a rendőrségi kihallgatásán is beszámolt.

"A játékosok normálisan viselkedtek, táncoltak, amikor egy mintegy 30 fős társaság megtámadta a barátnőjével táncoló Cozmát. A verekedés az utcán folytatódott, ekkor Cozmát szíven szúrták, Pesicet pedig hátulról vesén. A társai segítségére siető szerb Zarko Sesumot úgy fejen rúgták, hogy elveszítette az eszméletét. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz, minden bizonnyal nem helybéliekről van szó" - mondta Hunyadfalvy Ákos.

Pesic veséjét a kórházban eltávolították - mondta az elnök.

Keveset tudunk a támadókról
A román sportlapok - így a sport.ro és a gsp.ro - a magyar rendőrség megerősítésére hivatkozva kifejtették, hogy a társaság tagjait egy roma csoport támadta meg. Váradi Piroska, a megyei rendőrkapitányság szóvivője az FN-nek ugyanakkor azt mondta: a magyar rendőrség nem adott ki semmilyen információt a támadók származásáról.

A bűncselekmény elkövetőit a rendőrség nagy erőkkel keresi - mondta Váradi Piroska.

Este még a jövőjét tervezte
„Nemrég informáltak engem is, felfoghatatlan, ami történt” - árulta el a sport.ro-nak Cozma legjobb barátja, Kollegája, Rares Jurca. Marian Cozma édesapja, Petre már úton van Magyarország felé. „Rares reggel hívott fel. Végem van. Nem tudom, mit higgyek. Marian egyik kollegájának, Iváncsicsnak a gyermekét ünnepelték, amikor kirobbant a konfliktus. A fiam kilépett: háromszor is megszúrták! Most útban vagyok Magyarország felé, Istenem, fel sem tudom fogni, hisz tegnap késő este még telefonon beszéltünk, és élt, a jövőjét tervezte.”

Az MKB Veszprém honlapjának adatai szerint a bukaresti születésű Marian Cozma pályáját a román Dinamo Bucuresti csapatában kezdte, a veszprémiekhez 2006-ban került. A román válogatottban 2002-ben debütált Fehéroroszország ellen.

Arra a kérdésre, hogy mi a legfőbb célja, a honlapon úgy válaszolt: "a lényeg, hogy egészséges legyek, hosszú éveket szeretnék még játszani."

a veszprémi patrióta lokál
A veszprémi Patrióta Lokálban szórakozott az MKB Veszprém több játékosa vasárnap hajnalban, amikor szóváltásba keveredtek egy másik, a lokálban tartózkodó társasággal - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
Közlése szerint vita, dulakodás kezdődött a két társaság között, de a verekedők időközben a szórakozóhelyen kívülre kerültek. "Így már az utcán történt az is, hogy valaki szíven szúrta Marian Cozmát, a veszprémi kézilabdacsapat beállósát" - közölte Váradi Piroska.
Az MTI vasárnap délelőtt elérte ugyan a veszprémi Virág Benedek utcában található szórakozóhely honlapját, ott azonban egyik menüponton belül sem lehetett érdemi információhoz jutni.

<!--

A film honlapja

-->

Zarko Sesum 2007-ben lett a veszprémi csapat tagja. A Wikipedia internetes lexikon adatai szerint 2006-ban az innsbrucki Junior Európa-bajnokság legjobb játékosának választották. Ivan Pesic korábban az RK Zamet Rijeka játékosa volt, a veszprémieket 2008 óta erősíti.

Az MKB Veszprém honlapja fél tíz után nem sokkal már nem volt elérhető az oldalra egyszerre érkező túl sok letöltési kísérlet miatt. <!--

Minden a filmről A játszma folytatódik (Ocean’s Thirteen), színes, feliratos amerikai krimi, 122 perc, 2007, rendező: Steven Soderbergh, szereplők: George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Al Pacino, Andy Garcia, Don Cheadle, Bernie Mac, Elliott Gould, Ellen Barkin, Casey Affleck, Scott Caan, Eddie Izzard, Eddie Jemison, Vincent Cassel, Carl Reiner.

A film honlapja

-->

- Táncos - Creative Commons License 2009.02.08 0 0 451
Nyugodj békében Marian, részvétem a családnak és a veszprémi klubnak! :(
SzabZ Creative Commons License 2009.02.08 0 0 450
részvétem :(:(
kagye Creative Commons License 2009.02.08 0 0 449
A váci kézilabdabarátok nevében mély részvétem a játékos rokonainak, barátainak, minden veszprémi játékosnak és szurkolónak. R.I.P.
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.08 0 0 448
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.08 0 0 447
A sérülteknek pedig mielőbbi gyógyulást!
Előzmény: Törölt nick (445)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.08 0 0 445
Őszinte Részvétem Minden Szegedi Kézilabdabarát nevében!!!!!!!!
Nyugodjék Békében!!
fakezuember Creative Commons License 2008.11.10 0 0 444
Előzmény: sanya122 (442)
_paha_ Creative Commons License 2008.09.22 0 0 443
sanya122 Creative Commons License 2008.09.22 0 0 442

itt jobban forognak a fórumok:

http://www.mkbveszprem.hu/

http://www.veszpremkfc.hu/

Előzmény: Reebok (441)
Reebok Creative Commons License 2008.09.22 0 0 441

Most fedeztem fel ezt a topikot, és eléggé meglepett, hogy május óta senki nem írt bele.

Hát hogy szeretitek az MKB-t? :P

Király volt a csapat a hétvégi Bajnokok Trófeája tornán. Sajnos a Ciudad Real ismét kifogott a fiúkon. De nem baj, több mint biztató a mutatott forma így az idény elején.

Na írjatok, nem magammal akarok itt beszélgetni! :)))

Törölt nick Creative Commons License 2008.05.27 0 0 440
nc
Előzmény: sanya122 (439)
sanya122 Creative Commons License 2008.05.26 0 0 439
elmentek inni gyaníthatóan ismét 3 napig mint a KEK győzelem után. : ))

Ahogy a KEK győzelmet is az Óváros téren 12.én, úgy az idei évet és a bajnokságot is ott fogják a nyári szünet előtt, együtt, ha majd mindenki visszajön a Bosznia elleni vb selejtezőkről.
Előzmény: Törölt nick (438)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.26 0 0 438
Igaz az,hogy péntek óta nem volt csapat ünneplés veszprémben?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!