AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Nanana, és arra nem gondolsz, hogy a legközelebbi Summerrockon mindenki öltönyben lesz, mert a metáltesóim rájönnek, hogy azt is fel lehet venni, nem csak a pvc-t?? Én ezt NEM VAGYOK HAJLANDÓ ELVISELNI. Hihetetlen, mi tmeg nem engedtek, felelőség, Ifjúsági és Sportmin. :-)))
benned az a jó, hogy ellátsz bennünket rengeteg konkrétummal nézeteidet illetően, így már mindenki tudja hogy te egy szocio - pszicho izé vagy és pontosan tisztában vagy a kicsiny metaltársadalmunkat fenyegető veszélyekkel
meg az is jó benned, hogy ilyen szép tiszta és pontosan érthető érvekkel is alátámasztod, ez boldoggá tesz, mert legalább pontosan tudom mit kell gondolnom meg hallgatnom meg ilyenek
kicsiny szívem csordultig telve az irántad érzett szeretettel,
tisztelettel buzdítalak, ÍRJ MÉG ilyen okosságokat
G
MM : Vader : Kingdom - tessék mondani ez is buzdító metal???? ----tudnom kellllll
ui. egyébiránt mi a fene az a buzdító, mire buzdít?
márpedig már most el van ronta a napom, kinyitom az újságot, azt olvasom ezt a kis impresszumot, nem mondom, "a Fém minden eddiginél fényesebben ragyog" megnyugtatott, jó ezt tudni a mai sötétségben, de ez a karácso, sz'al oda kell írni máskor a címlapra, hogy Parental advisory! meg Explicit lyrics, akkor jobban vigyázna az ember
senki sem kérte, hogy sírj, sőt, én arra kérnélek, hogy inkább ne!
Ahogy említettem volt, a Max nem fizetett hirdetés (bár az lenne), hanem csere. Hátha a Max olvasók közül valaki most akar csőlátású, sátánista buzdító metalista lenni, csak nem tudja, hol kell jelentkezni agymosásra :-)))
...erről ju teszem be: uccsó szigetre nem engedtek be szegecses csuklószorítómba, de becsempésztem, erre fel végig a szaturn hordta, ez komoly! :-))))))
stzar: BG bloodhound. a max-al semmi bajom nem volt, csak peldanak hoztam fel. max, cosmopolitan, kozso akarki, csak csengessen penzt.
espe:
tenyleg olvass figyelmesen, ok? nem bajom a reklam, de nekem attol nem fog konny szokni a szemembe, hogy az mhh onszantabol es ingyen megduplazott egy t? reklamot.
ne kezdd el, rhad kérlek, mert akkor megint húsz-harminc hozzászólás alatt eljutsz a nácikhoz, aztán el lesz rontva a napod, felmegy a vérnyomásod, lezsibbad a fejed. Nem akarnék ilyen apróság miatt elveszteni egy ilyen jó fej srácot, mint te :-)))
cár, aszondmeg, minmek kívánt a Cselő "kellemes kar..." (ki se írom)-t, ráadásul nagy K-val. szerintem ez undorító intolerancia, mások lelkiismereti érzésének sárbatiprása, ma már egy tisztességes 14 éves sátánista ki se nyithatja a lapotokat gyanútlanul
suicidal tendenciest a jovo evi osszes hammer cimlapjara!
suicidal tendenciest a nepstadionba!
halal a buzdito zenere!
a metal evtizedek ota a HC-t jelenti, ha valaki eddig nem tudta volna!
Es akkor most vegre elkezdhetjuk a tisztito agymosasunkat, ami az eddigi pusztito agymosas helyett vegre uj tavlatokat nyit! mer eddig a HC senkit se erdekelt, de matol kezdve csak HC lesz, es akkor vegre mindenki ezt fogja szeretni!!
operaljuk ki az osszes enekes osszes hangszalat! torjuk el az osszes gitaros mindket kezet! eljen a HC! pogo forevo:r!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
melyik kocsog szorakozik itt kbm neven? szaturn, szerintem is te vagy az :-)
Én csak azt rühellem, hogy így mondják a Lénárdék, hogy mindenhol agymosás megy (pl.:dáridó)meg úgy mondják, aztán ők is elég gusztustalanul, álcázva csinálják. Biztos azért, hogy megnőjön a zbarlang forgalma, meg az újság eladott példányszáma.
Csatlakozom Adamskij véleményéhez: Egy ilyen meghatározó erejű, nagy példányszámú, a külső megjelenésre is adó újságban különösen zavarók a felbukkanó hibák, ezért egy lektor mindenképpen szükséges lenne.
Te mekkora lélek vagy, hogy ennyire szíveden viseled a naív fiatalság sorsát! Bezzeg akkor nem voltál itt,, amikor én váltam azzá, amivé: egy seggnyaló buzdítóvá, hejj!