Keresés

Részletes keresés

SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6266
Azt írtad, hogy ARCOSKODÁS - TE? Inkább menjél vissza Mein Kampfot írni, halálbűntetni, meg zsidózni!
-ha te aztán végképp nem tudsz érdemben hozzászólni, csak engem támadsz függetlenül a témától.
Különben is mi ez a nagy izlésváltás, scrolloz csak vissza pár 100 hozzászólást és olvasd el akkor mi volt a véleményed a true metálról. Miért is lettél letiltva...
Most meg nyalod a seggeket, csak azért hogy engem támadj, függetlenül az izlésedtől, legyél már egy kicsit őszinte.
Előzmény: gázolaj (6262)
TMW Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6265
Saturn, vedd mar eszre, hogy csak azert kontrazok NEHA(!), nem minden hulyesegetekre, csak neha- hogy egy kicsit kapjatok mar a fejetekhez, nem csak a ti izlesetek szerint szrkesztik a hammert!
Azt meg valtozatlanul fenntartom, hogy ne Locus panaszkodjon arra, hogy elnyomjak a true zenek a Hammerben, mert nem nyomjak el.

Ja, Saturn, metal_harcos is te vagy? :-)))

Előzmény: SATURNEMBRYO (6258)
Espé Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6264
SaturnNe legyél már ennyire szemellenzős! Fél Pecsa meg tele Trafó között szerinted nincs különbség? Az egyik 200, a másik 2000 ember.

TMW: te meg a másik fele vagy. Nem tudod elhinni, hogy léteznek igazán színvonalas underground műfajok is, mint pl. a doom? Ennyi embert vonz, de azért nehogy azt hidd, hogy ott nincsenek jó zenekarok, akik jó nótákat írnak. Olyasmiről nyilatkozol, amiről fogalmad sincs, mert soha életedben nem hallottad/hallgattad.

SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6263
Ha a metal hammer mindig is olyan lett volna mint most, akkor nem lenne probléma megérteni. De mivel most csak egy nagyon kis réteggel foglalkoztok, a régi időkkel ellentétben, ezért jogos a felháborodás.
Persze lehet, hogy most "acél szív újra dobog", meg "fém fényesebben világít", de attól a többi műfaj még ugyanúgy jelen van, él és virul, ti meg szartok rá.
Előzmény: supertzar (6256)
gázolaj Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6262
Ne legyél már nevetséges, minek kérjen akárki tőled bocsánatot? Ne arcoskodjál már!
supertzar Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6261
drágám, olvasd már el a beírásaidat, majd elvtársadét is, különös tekintettel a stílusra, a hangnemre, majd várj sokat arra, hogy bárki is bocsánatot kérjen tőletek. Ráadásul továbbra is áll, hogy mindkettőtök fegyvertára kimerül az esztelen vagdalkozásban.
Érveléshez nyilván az internet-kapcsolatnál több is kellene :-)
BahnScorper Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6260
Most akkor én mi vagyok, ha az szimpatikus? És eleve, mi az a pallosmetál? :-)))))))
Előzmény: supertzar (6257)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6259
komolyan mondom meg vagyok lepve, nektek szómenésetek van
valami hülye kollokviumra kéne tanulnom, de reggel óta az elmúlt napi termést olvasom és élvezem ezerrel

egyébként aki tudja magyarázza meg már nekem miért jó poén a Neck Sprain turmixa?
nem találok rá érveket
G

SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6258
Részemről meg annyi, hogy Locus valószínűleg azért van megsértődve mert te lealacsonyítod a Trafós bulikat, meg egyszerűen leszarozod. A Mood is, meg sok egyéb HC - Doom, stb. zenekar gyakran csak ott kap teret és hidd el nem 20 fő előtt játszanak, hanem dugig megtöltik azt a "szar kis underground" helyet. Miközben Pecsában, E-klubban a true-metal bandák max félteltházat eredményeznek.

Supertzar, meg a többi gynúsító - miszerint SATURNEMBRYO = kbm - pedig kérjenek nyílvános elnézést, ez a minimum.

Előzmény: TMW (6255)
supertzar Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6257
A Custard? Hiszen az buzdító pallosmetal! Azok azt sem tudják, mi az a PC, nemhogy az Internet! :-)))
Küldjél nekik füstjeleket!

+ Uli Roth info:

Transcendental Sky Guitar (see http://yehao.com/UliJonRoth for more info) is a double CD, here's what the man had to say about the current axe-mad feast, beginning with a primer on the "sky guitar."
"Well, the title is a little bit tongue in cheek. I don't know how much you know about the sky guitar. It's my own trademark guitar which I designed in the early 80s. And it's basically an instrument that enables me to do all these things I've been doing recently on the guitar. As the album is guitar-based through and through, it is the leading instrument on this album. And I thought it would be a fitting tribute to have it reflected in the title. And the word transcendental, it's a very old word, and it means something like overcoming all obstacles, basically to the point where there are no obstacles, going beyond difficulty into a realm where that which should be difficult, or was once difficult, is easy and becomes second nature. I mean, I wasn't first to use this word in music. I think the first person was one of my mentors from the past, the great pianist and composer Franz Liszt, who is widely acclaimed to have given us no less than modern piano technique as we know it."
So of course, on this album, which is split into two parts, The Phoenix (Concert Pieces) and The Dragon (Encores & Improvisations), you will hear much classical and rock band use of this instrument, which Uli further describes:
"a seven string guitar which started out as a six string. It was the first guitar that had a whole range of extra frets at the top. That was in the early 80s. Thus, it enabled me to play really high notes, notes that went way beyond the normal spectrum of say a Strat-type electric guitar. It gave me the possibility to basically play in the entire violin register. I wouldn't say comfortably so, because it is still extremely hard to play up there on the guitar. It's way harder than doing it on the violin. But it is this register that I always felt was missing from my spectrum of things before. That's really the most important thing about the sky guitar, but later on there were a whole range of other things. For instance, we developed our own pickup with a very enhanced tonal spectrum and all sorts of things that I couldn't do before. I guess that's really what's important in a nutshell."

Előzmény: BahnScorper (6254)
supertzar Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6256
albi: tényleg csak azt érted meg, amit akarsz. Nem azt írtam, hogy brit bandák és nem azt írtam, hogy britpop bandák, hanem azt, hogy brit vonalú indie-rock.
A kifejezés magyarázata only for you: olyan, általában nem a mainstreambe tartozó vagy igyekvő rockbandák (legyen az stoner, emo, posztgrunge, poszt-HC, punk, noise satöbbi), amelyeket elsősorban és csaknem kizárólagosan angol magazinok támogatnak, (futtatnak, adott esetben hype-olnak), valamint azok a lapok a kontinensen, amelyek ezeket a lapokat tartják irányadónak. Az MHH nem tartozik ezek közé.
Miért olyan nehéz ezt megérteni?
Előzmény: Albatross (6253)
TMW Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6255
Kedves Locus!

Eleg vilagos volt, amit leirtam, es nem beszeltem melle, nemtom te mit ertetlenkedsz.
Moodot en hoztam szoba.
Metal millenium nem underground, egyedul tobb nezot vonz, mint az osszes trafos koncert egyuttveve.
Ami nagyon undergreound, az altalaban szar is.
Egyaltalan nincs truemetal tultenges a hammerben, sot.
Reszemrol meg ennyi.

Előzmény: Locus star (6210)
BahnScorper Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6254
Uli Roth? Mit alkot éppen?

Na, lenne itt még egy kérdés, a Custard-nak, akik egyik albumát a novemberi Hammerban véleményeztétek (és akik a Send Me An Angel-t játsszák a Scorps-tribute-on), nincs vmi honlapja? Érdekelnek uggyanis...

Előzmény: supertzar (6238)
Albatross Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6253
Supertzar: PJ H. volt a csali, be is jött, csak azt emelted ki...
Hogy brit vonalú indie-rockot szeretnék, szerintem ezt még Te sem hitted el. Melvins, Unsane, Neurosis, Unida, QOTSA, Fantomas, mondok újakat is: 16 Horsepower, Electric Wizard (1 egész oldal angol MH), Soilent Green, Firebird, Che (ex-Kyuss tagok mind)...
Valóban, ezek mind-mind vállalható (hiszen mainstreamek, nem? Egy csomó közülük legalább 10 ezer lemezt elad!! Fúj! ), és főleg brit vonalú (pláne, hogy kábé 2 angol van a felsorolásban, gondolom, ez nem zavart.) indie csapatok.
Hogy ezek cool zenék, abban egyetértek :).

Még ha Te nem is pozitív értelemben írtad ezt...

Alb.

PS. A Psychedelic is "brit-vonalú indie rock" (ez fantasztikus!) fanzinnek indult, került is bele egy csomó brit indie (az az független, nem?): Black Sabbath, Orange Goblin, Cathedral, E. Wizard, Hangnail....Ha így érted, oké :))))))))))

Espé Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6252
Oké, oké, csak úgy gondolom, hogy ez nem tartozott az adott vita tárgyköréhez, csak egy újabb "jól beszólok neki" eresztés volt. De tényleg tök indegy, ezen nem veszünk össze.
Előzmény: Törölt nick (6248)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6251
:)
gázolaj Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6250
Nekem megvan, ráadásul közelebb is lakom ;-)
Előzmény: Fafara (6246)
gázolaj Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6249
MIndenki szemét! Körülötteeeeem!
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6248
miért? wice sokkal jobban ír, ez tény. az meg h mi a véleménye, mellékes. a kritika szubjektív: neki megvan a joga a véleményalkotásra, neked, nekem, meg akárkinek meg arra h egyetértsen vele avagy se. nem?
Előzmény: Espé (6237)
supertzar Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6247
megbeszéltük :-)
Neck már van, szerintem promó ügyben Yetivel konzultáljatok egyet.
Előzmény: Fafara (6246)
Fafara Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6246
vazze, rakjátok félre nekem, polc mélyére gyorsan, el ne vigye vki. kövhéten ráveszem magam bemenjek érte.
ektomorfon meg azért csodálkoztam, mert az extrém metaltól is kb. olyan szinten volt rosszul mint a heavytől. na jó, nem beszélem ki a továbbiakban.

neck elkészült már? (amúgy nem hányt bele senki a turmixba, csak, hogy. kicsit túloztak a srácok, de a fotós - és wice az assziszens - tényleg hősiesen tűrte a szagokat)

Előzmény: supertzar (6245)
supertzar Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6245
4,2 legjobb tudomásom szerint, from US.
Ektomorf nagyon jó tud lenni élőben, nem csodálom, hogy wicenak tetszett. SRockson is állat módon zúztak, igazi, valóságos őserő van bennük, nem az a klipekből ellesett álvadság. Mondjuk ez a maxmánia nem túl nyerő...
Előzmény: Fafara (6244)
Fafara Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6244
jut eszembe, ezt úgysem fogjátok elhinni, mi tetszett a legjobban wicenek a shockfeszten? az ektomorf :))
sikerült döbbenetet okoznia nálam, hehe.
Előzmény: supertzar (6242)
Fafara Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6243
aha, akkor jó. majd kipróbáltatom wicével, ha vki kölcsönadja vmelyiket, vagy ilyes.

az meg sejtem :) csak az olyan k.a messze van. amúgy mennyi?

Előzmény: supertzar (6241)
supertzar Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6242
Ha mondjuk az a lemez nem a Tormentor, aminél mondjuk elképzelhető a meglepetés, netán csalódás is (persze nem wice-nál), hanem mondjuk az Enslaved, a Vader, a Primordial, akkor szerintem ugyanígy ledöbbentem volna. Talán még akkor is szóvá tettem volna a dolgot, ha a Soulfly-t titulálta volna szánalmas hülyéknek :-))
Előzmény: Fafara (6239)
supertzar Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6241
szerinted? :-)))
Előzmény: Fafara (6240)
Fafara Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6240
jut eszembe: HOL LEHET KAPNI SPIRAL ARCHITECT cédét? haldoklom érte. mp3ban nem elég.
Fafara Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6239
minden cinizmus nélkül: arra azért kíváncsi lennék, ha wice egy black/death/nu metal akármi lemezt fikázott volna ennyire le (ami a maga műfajában nem rossz), akkor is fel lennétek háborodva? szerintem nem.
supertzar Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6238
albi: bocs, de egy árva kérdést nem láttam a fejtegetésedben. Csak eldumálunk egymás mellett.
Mi metalos arcok vagyunk, metal/hard rock magazint akarunk csinálni, mindig is azt akartunk, te meg egy ilyen brit vonalú indie rock magazint akarnál olvasni magyarul. Csupa vállalható, cool csapattal.
Mi meg ezt az uncool, vicces heavy metalt szeretjük.
Ezért mondtam, hogy másutt kéne ezt a PJ Harvey dolgot felvetni, ez még a Kerrangban meg a brit Hammerben sem játszik :-))
A tévéből, rádióból egy csomó zene kimarad amúgy, mindent nem vállalhatunk fel, csak ennek az underground világnak egy bizonyos szeletét. És még így sem férnek be hónapok óta olyan kedvenceink, mint pl. Jag Panzer, Lizy Borden, Uli Roth, Spiral Architect, vagy épp wice favoritja, a Nocturnal Rites.

Előzmény: Albatross (6218)
Espé Creative Commons License 2000.12.15 0 0 6237
Ez egy nyomós érv a fikkantással szemben.
Előzmény: Törölt nick (6236)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!