Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.05.03 0 0 1020
Szervusztok!

Következö szoc. problémáim vannak:
Ugy néz ki, hogy a Mozilla néha részlegesen elfelejti a beállitásokat itt az index.hu-n.
Pl. Itt vagyok a Fórum >> Windows alatt, és a nézet 30 nap 1000 db, rendszeresen (napjában egyszer) átvált 30 nap 50 darabra. Vagy a már gyszer elolvasott topik linkek, amik elolvasás után elviekbe kiszürkünek, kifakulnak, újar pirossban viritanak, mondjuk százbol tizenvalahány darab.

Másnal is észlelhetö ez a jelenség vagy forduljak orvoshoz? ;-)

Floriol Creative Commons License 2003.04.23 0 0 1019
pontosabban:)
Document and Settings/USERNÉV/Application Data/mozilla/grjioenváe/mail/
Előzmény: _paha_ (1017)
crockl Creative Commons License 2003.04.22 0 0 1018
Ha mar ide tevedtel, kicsit olvashatod is a topic-ot:) Nezd meg a 2003-04-16 10:49:05 (983) hozzaszolast.
Előzmény: tiku (1016)
_paha_ Creative Commons License 2003.04.22 0 0 1017
nagy valószínűséggel a /Document and Settings/USERNÉV/Application Data/netscape/ vagy valami hasonló alatt...

Előzmény: tiku (1016)
tiku Creative Commons License 2003.04.22 0 0 1016
Helo!
Nem tudja veletlenul valaki, hogy a Netscape 7 Mail Win Xp alatt hogy, es hol tarolja a leveleket?
Lehet hogy hulye kerdes, de en nem tudom, viszont a valasz nagyon fontos lenne.
Valszeg, a rendszerem hamarosan osszedol, mar az utolsokat rugja, es mielott bekovetkezik a tragedia, szeretnem kimenteni azt a kb 800 levelet, ami vagy masfel ev alatt osszegyult.

Koszi
tiku

stonedrop Creative Commons License 2003.04.22 0 0 1015
OK, bocs! Értem én a viccet, csak nem szeretem :)))
Előzmény: crockl (1014)
crockl Creative Commons License 2003.04.22 0 0 1014
Na, nem kell a szivedre venni, ha nem tudod, akkor mondom, hogy nem rosszindulatuan irtam eddig se senkinek:), es foleg neked sem. Hiszen ha rosszindulatu lettem volna, akkor nem irtam volna le :)
Ha kicsit morcosabban fogalmazok, attol nem kell meg kiszaladni a vilagbol ;))

píssz

Előzmény: stonedrop (1013)
stonedrop Creative Commons License 2003.04.22 0 0 1013
Tudom mit kell ott csinálni. De magamtól nem jöttem volna rá. Csak a te segítségeddel, de azzal már ment elsőre is.
Elismerem, hogy ebben a témában nagy segítségemre voltál. Köszönöm is. De adja Isten, hogy neked is ilyen kedvesen segítsenek ha esetleg valmilyen témában tanácstalan vagy. Bár lehet, hogy te mindenben ilyen profi vagy, és nem szorulsz rá mások segítségére.
Előzmény: crockl (1012)
crockl Creative Commons License 2003.04.22 0 0 1012
Ha az van oda irva az adott oldal-hoz, hogy site cannot set cookies, akkor kattints arra sorra, majd alul van egy remove site gombocska. De ha ez is nehez, akkor van egy remove all site gombocska. Esetleg hasznald a magyaritott mozilla-t, ha gond az angol. mozilla.fsf.hu
Előzmény: stonedrop (1011)
stonedrop Creative Commons License 2003.04.22 0 0 1011
Abból ami oda van írva, nekem nem derült ki, hogy mit lehet ott csinálni. Mit csinálja? Én ilyen csökkent értelmű vagyok, mint Mici Mackó.
Mindenesetre kösz a segítséget.
Előzmény: crockl (1010)
crockl Creative Commons License 2003.04.22 0 0 1010
Kicsit nezd mar meg jobban az a cookie listas ablakot, es a masodik fullnel a Cookie site-nal tudod megnezni, mely site-okat tetted tilto vagy engedo listara, es ott tudod allitani is. Nem fontos a cső latas, lehet kicsit korulnezni :) Igy egy teljesen uj vilag fog kinyilni elotted ;)
Előzmény: stonedrop (1009)
stonedrop Creative Commons License 2003.04.22 0 0 1009
Megnézni megtudom. Pont ez a baj, hogy megnéztem és kitöröltem, sőt letiltottam olyat is amit szeretnék lefogadni.
Előzmény: crockl (1008)
crockl Creative Commons License 2003.04.22 0 0 1008
Mozilla (ns6,7) eseten az Edit-> Preferences -> privacy -> cookies valamint a Tools menu cookie manager reszeben tudod megnezni kukikat.
Előzmény: stonedrop (1007)
stonedrop Creative Commons License 2003.04.21 0 0 1007
Kitöröltem pár cookie-t úgy hogy be volt állítva, hogy a kiszolótol újabb cookie-t ne fogadjon el. És véletlenül kitöröltem az Indexes cookie-t is , de szeretném visszacsinálni. Hogyan tudok cookie-t elfogadni ezek után az Indexről?
crockl Creative Commons License 2003.04.21 0 0 1006
jaja :) Bar ha okosan karban tartja az ember akkor elvan 1 ideig :)
Előzmény: kpl (1005)
kpl Creative Commons License 2003.04.21 0 0 1005
Wendózernek sosem árt egy reinstall. Csak úgy miheztartás végett.....
Előzmény: crockl (1004)
crockl Creative Commons License 2003.04.20 0 0 1004
:) Hat azert nem kellett volna kivagni az erdot amikor csak 1 fuszalat kerestel :) Bar ha amugy is szarakodott mar, akkor persze nem art neki.
Előzmény: Galocza (1003)
Galocza Creative Commons License 2003.04.20 0 0 1003
windows reinstall megoldotta 8((
Előzmény: Galocza (999)
stonedrop Creative Commons License 2003.04.19 0 0 1002
Észre sem vettem, hogy vittem az 1000-et! :)))
Előzmény: stonedrop (1000)
crockl Creative Commons License 2003.04.19 0 0 1001
Kerdezd meg MSIE-t miert nem tud egy sima html-t importalni :) Lehet mar tul bonyolult neki.
Előzmény: stonedrop (1000)
stonedrop Creative Commons License 2003.04.19 0 0 1000
Hogy tudom átimportálni a Mozilla Bookmarkjaimat a MSIE-be, ha importálásnál mindíg azt írja ki az MSIE, hogy Hiba a könyvjelzők importálás közben, és csak a Mozilla projectes elemeket importálja?
Galocza Creative Commons License 2003.04.19 0 0 999
sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy a letöltött jar themeket hogyan tudom bevarázsolni a mozilla alá (unom minden egyes wininstallkor netről installálni őket). xpivel nincs gondom.
ja, letöltöttem egy themer.xpi nevezetű dolgot, ami elvileg csinál nekem egy install gombot a preferences/appearance/themes alá, de valójában nem...

sorry, tuti béna vagyok, de csak használom, lelkivilágát nem értem (huhh férfisovinizmus).
köszi előre is.

crockl Creative Commons License 2003.04.19 0 0 998
:) Hat a sok tobbi elony kozott meg ez a nagy elonye is megvan a mozilla alapu bongeszok, levelezok-nek, hogy szabvanyos formaban taroljak a leveleket, es nem egy sajat tomoritett formaban, igy egyreszt barmikor barhova atviheto a level, valamint mivet sima txt file, ezert akar szerkesztheto is, persze ha tudja az ember mit akar kivenni belole :) De mondjuk nem egy bonyolult felepitesu :)
A lenyeg, hogy mostmar megy, es te is erted nagyjabol mit tortent :)
Előzmény: max_headroom (997)
max_headroom Creative Commons License 2003.04.19 0 0 997
Hálás köszönet, hogy foglalkoztok a problémámmal. Törlés/Törölt elemek mappa ürítése/Mappák tömörítése után helyreállt a rend. Nem mondom, egy lábon kihordott infarktus után nagy megkönnyebbülés volt. :)

Napokkal ezelőtt már sikeresen hazavágtam egy másik profilom összes elküldött levelét, így érthető módon elbizonytalanodtam kicsit. Ráadásul a KAV ügyfélszolgálat beletette a bogarat a fülembe, hogy ugyan nekieshetek a mailjeimnek (teszem azt Wordpad-ben), de semmi garancia nincs rá, hogy utána működni fog a levelezőm. És ezen a ponton úgy gondoltam, inkább megkérdezek nálam okosabbakat…

Floriol Creative Commons License 2003.04.18 0 0 996
jesszusom:) én ezt a nimda idején már eljátszottam.

Baromi egyszerű, megkeresed a levelet és törlöd:)
Baromi ciki még nincs fent mozilla, -friss a rendszerem- de a /mozilla//mail könyvtárban van minden email elmentve éretlem szerű néven egy fájlba. Ha jól emlékszem akkor egy mappa összes levele egy fájlba kerűl. Na ezt megnyitod valamivel rákeresel a szövegben az ismerős vírusos részre (feladó/címzett, akármi) és törlöd.

Garantált a siker.

Előzmény: max_headroom (993)
crockl Creative Commons License 2003.04.18 0 0 995
Isten orizz hogy hasznalj mast:) bolondok azok. Amugy minden levelezo kliens, mar grafikus, igy csinalja, hogy a trash-be teszi a leveleket. Es onnan tudod torolni. Ekkor meg ott lesznek a file-ba de mondasz olyat a konyvtaron hogy compact this folder es akkor kitorli fizikailag is a mar torolt leveleket. De ha a trash-be tetted a rossz leveleket,akkor egy Empty trash az szinten 0 btytra allitja a Trash file-odat :)
rumci Creative Commons License 2003.04.18 0 0 994
A használj más levelezőt nem jó megoldás, ugyanis minden levelező így csinálja. Jobb megoldás a Fájl menü Mappák tömörítése menüpontja, ugyanis (a legtöbb levelezőben) ez végzi el a valódi törlést.
max_headroom Creative Commons License 2003.04.18 0 0 993
Beszéltem a KAV ügyfélszolgálatával. A probléma ott van, hogy hiába törlök a Mozilla levelezőkliensével egy levelet, az a gyakorlatban nem törlődik, hanem csak azt az utasítást kapja a program, hogy ne mutassa, fizikailag azonban még ott marad a fertőzésgyanús állomány. Aminek az a következménye, hogy a szóban forgó profilból egyetlen levelemet sem tudom megnyitni, mert rögtön sikít a KAV.

Ügyfélszolgálat szerint két opció van:
a.) ne ellenőrizzem a leveleimet (köszi)
b.) használjak más levelezőt (nagyon nem szeretném).

Van ötleted, hogyan lehetne fizikailag is törölni egyes maileket? Esetleg magánmailben, hogy ne zaklassunk másokat vele, él az itt megadott postafiókom.

Előzmény: crockl (990)
crockl Creative Commons License 2003.04.18 0 0 992
akkor csak ok-zd le az uzenetet es arra a vinyora telepitsd amelyiken NEM a torolt adatok vannak :) De figy, hasznaltad mar azota is folyamatosan azt a vinyot amirol most szo van?:) Mert akkor felesleges, de persze 1 probat meger.
Előzmény: max_headroom (991)
max_headroom Creative Commons License 2003.04.18 0 0 991
"Ja amugy most a getdataback-re gondoltal?"

Arra hát. Két külön vinyó van a gépemben, egyik sincs többfelé partícionálva.

Bocs az offtopicért mindenkitől.

Előzmény: crockl (990)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!