Mérhetetlenül szomorú vagyok...:-( Úgy érzem, ismét a rutin volt a döntő tényező, egyszerűen a nyomás alatt összeroppantak a veszprémiek, sorra hozták a rossz megoldásokat, nem is lehetett más vége... Kár érte, nagyon kár. Nagyon minimális az esély így, de hátha Fazi kivédi majd a szemüket...:-) Egyébként a csoportharmadik a KEK-ben folytatja, ugye?
Teljesen egyetértek az elöttem szólókkal. A csapat nem bírta a "németek" tempóját végig pedig az előny megvolt és abból valamit meg kellett volna tartani a végére. A rutintalanság is sajnos az ellenfél malmára hajtotta a vízet. A végén amikor 4 másodperc volt hátra és szabaddobással jöttek a fiúk még Hajdú B. is említette hogy a Celje elleni meccsen a szlovénok hasonló helyzetben hozták egálra a meccset. De ők nagyon rutinosan elzártak középen az átlövőnek aki így tisztán lőhette ki a kaput. Nekünk most nem ment. Vujin tényleg zsenális már most és tartok tőle hogy pár év és tényleg továbbáll. A továbbjutás pedig tényleg nehéz lesz mert nem nekünk áll a zászló de ahogy mondják innen szép a győzelem.
Vujin... teljesen egyetértek(mondjuk már az előbb is írtam:-). Neki még sokat kell tanulnia, ő nincs olyan játékintelligenciával megáldva, mint Lazarov. De azért benne is óriási lehetőségek rejlenek, kérdés, hogy tudja ezt kihasználni pályafutása során. Sesum meg hatalmas istencsászár lesz, az ilyen klasszisok szoktak 2-3 éven belül Németországban vagy Spanyolországban kikötni. Na, de nem károgok tovább.
Mindennel egyetértek. Annyival talán kiegészíteném, hogy szegény Pásztor már nagyon nem a régi. Sajnos ilyen meccseken már felvillanásokra sem képes, csak szenved folyamatosan. Sajnálom, eljárt szegény felett az idő.:-/ Pérezről is ezt írnám, ám ő ma mutatott egy-két olyat, ami bíztató a jövőre nézve(tehermentesíteni a kezdő balátlövőt 5-10-15 perc játékkal). Jobb szélen sajnos Gulyás még mindig egy nagy 0, Iváncsikban van potenciál, de szegény most is megsérült, úgy vélem, ide mindenképp elkelne egy erősítés, valamint a kapusposzt. Nos, Tatai tehetséges, de szerintem Pericsnek klasszis csere kellene, mint amilyen Sterbiknek volt Fazekas. A többi poszt úgy nagyjából rendben lenne, ha szegény Putics nem lenne állandóan sérült.:-S Remélem, mostmár elkerüli a balszerencse.
Ezt a bundesligás, rohanós játékstílust nem bírják 60 percen keresztül, látszott a kölni mérkezősen is. Ilyen nagy pedig előnyt nem lett volna szabad leadni, ahogy Interfan írta, ez a rutintalanság. Lazarov nagyon hiányzik támadásban, mert Vujin szertelen még és kevésbé játékügyes. Sesum ellenben óriási, nagy játékos lehet belőle. Gyors, labdáinak szeme van, lövőrepertoára megvan, repkedései a fiatalabb Perezt idézik.
Én úgy érzem, nagyon nagy gáz van, kb. 10% esélyt adok a továbbjutásra.:-S Sajnos rutintalan csapat még a Veszprém, kissé rövid kispaddal. De hátha nem lesz igazam!;-) Hajrá!
amit a fanclub oldalán olvashattál anyagot az egy bemutató anyag, tőlünk szurkolóktól. Biztosan kerítenek majd annek is egy hivatalos formát, lévén még mindenki együtt van, majdnem (válogatott edzőtábor), és az évzáró is később lesz..
Jó a cikk az új edzőről a honlapon... Szép, hosszú... Csak éppen a csapatról nem tudunk meg semmit. Nem értem, ha egy újságírónak ennyi ideje van beszélgetni, akkor miért nem bírja feltenni azt a kérdést, hogy Milyen változások várhatóak a játékosnál? Akárcsak jelzés szinten is.
1997-ben egy nyári este felszálltam a veszprémi buszpályaudvarom egy tömött buszra, amelyre felszállt 2 db Fotex "szurkoló", akik terror alatt tartották a busz többi, nyugodtan utazni kívánó utasait. Mindenkibe belekötöttek, sötétek voltak és full részegek. Az egyik behányt a buszba... Szövegeig: "kinnnnyírjuk a szegedeeeet! Moccskooos Szeggeeed..." Akkor tudtam meg, hogy valami kézilabdacsapatról van szó...