Ha meglenne valakinek magyarul az osszes Voyager resz videon en el tudom intezni hogy kiirjuk CD-re mondjuk mpg-ben az osszeset.
Azt hiszem egy ilyen gyujtemeny nem lenne rossz senkinek sem:)))
Valasz a kerdesre; en mar toltogetem egy ideje, de egyenlore a 7. szezonnal tartok es meg abbol sincs meg mind.... de szertem egy par het es meglesz a teljes szezon. (A Gnutellan fenn van az osszes resz, reszenkent 200-250Mega DivX,,,) 3episode/Cd azaz 9 CD lesz egy szezon...
Az előjelek továbbra sem bíztatóak. Faarcú, nagymellű csaj testhezálló ruhában. Hol is láttunk már ilyet? A végső ítélettel azért várjuk meg a bemutatót.
"En nem igazan ertek egyet azokkal akik barmelyik Star Trek sorozatot vagy filmet >>fikazzak<<. "
Bocs, ha belegazoltam erzelemvilagodba, ha zavart az, amit a Generationsrol irtam.
En pl. nem lattam a Voyager csomo reszet (a kozepen), folytathattak volna az ismetlest.
A DS9-et mar nagyon varom!
"Ebben a szedult vilagunkban megvaltas volt az a 45 perc naponta"
Hehh, egy ideig gyakorlatilag nem neztem TV-t. Aztan elkezdodott a napi 45 perc TV nezes. Komolyan mondom, az egyetlen dolog ami miatt erdemes bekapcsolni a TV-t es a ST.
Monty Pythont sem adjak.
OFF:
Megtenne valaki, aki regisztralva van a V3 forum (nincs most idom ra), hogy keri oket, hogy legyen Monty Python? Mert akkor napi 90 percet is te've'zhetnek :)
En nem igazan ertek egyet azokkal akik barmelyik Star Trek sorozatot vagy filmet "fikazak".
Anno meg a jo oreg mozifilmekkel kezdtem az erdeklodest a Star Trek irant, azota sok trek filmet lattam es sok sorozatot. Bar sem a TNG-t sem a Voyager-t nem lattam teljes egeszeben:(((((((, de mindet egyforman szeretem.
Lelkesen fogom nezni a DS9-et is.
De nagyon nagyon fajna ha nem lathatnam a Voyager hatra levo reszeit. Ugy erzem a sorozat megszunesevel ur tamadt bennem.:((((
Ebben a szedult vilagunkban megvaltas volt az a 45 perc naponta. Jo jo biztos jo lesz a DS9 is.
De nagyon szeretnem latni a Voyager hianyzo reszeit.
Kerlek benneteket ha valaki tud segiteni pl kolcson adni videon, azt kerem NE habozon.
A Viasat-ot pedig imaiba fogom foglalni ha valoban folytatjak a Voyagert. Lehet hogy van aki mar x szer latta. De szerintem legalabb annyian ha nem tobben vagyunk akik meg egyszer sem lattunk egy rakas reszt...
Erre csak annyit mondanek, hogy nem csak Voy van a vilagon, es nagyon sokan unjak mar a Voy 5. ismetleset... Ellenben sokan kivancsian es evek ota varjak a DS9-t. Ami pedig rulz.:))
szerintem nem kellene ennyire lázadnod, hogy új sorozat lesz a viasat-on, ugyanis az is star trek cimmel kezdődik. ha trekkes vagy, kiváncsinak kellene lenned a többi sorozatra is.
szerintem nem kellene cseszegetned a viasatot, végül is nem egy brazil nyálsorozatot raktak be a voy helyett, hanem a st saga egy másik ágát.
a másik érdeklödő levél stilusa sokkal korrektebb volt. ha már egy tv adó ennyire erölteti a treket mo-on, legalább normálisan kommunikáljunk velük.
Megjött a válasz a nyílt levélre:
--------------------------------------------------
Kedves Voyager rajongó!
Az új, szeptemberi struktúránkban a Voyagert valóban felváltja a Star Trek:
Deep Space Nine című sorozat. A Voyagert természetesen folytatni fogjuk egy
másik időpontban. Hogy pontosan mikor, az a programigazgató döntése. Amint
megvan az új időpont, tájékoztatni fogunk minden nézőt és rajongót mind a
www.viasat3.hu fórumain, mind egyéb Star Trek topicos fórumon.
A kerdes az hogy ez a mondatuk: "A Voyagert is fogjuk folytatni, de egy másik időpontban, mert az új, szeptemberi struktúránkba már nem fért bele. "
Mit jelent?
Azt hogy az ismetlest folyatjak vagy azt hogy a 7 evaddal folytatjak.
Lehet hogy mar hatszor ismeteltek de mivel nalunk eleg keson lett Viasat igy en a veget /kiveve persze a 7 dik evad/ es az elejet lattam...szeretnem latni a kozte levo reszeket.
Ha esetleg valakinek megvan video es kolcson adna kazettanket azert orokre halas lennek...
Igazából csak azért jelentkezem, mert van egy kis infóm számotokra. Röviden a lényeg annyi, hogy meguntam, hogy csak össze vissza találgat, meg anyáz mindenki, de semmi érdemleges információt nem tudtok mondani a Voyagerrel kapcsolatban. Szóval úgy döntöttem megkérdezem magát az érdekeltet, a Viasat3 -at.
Nemtég ezt írtam nekik:
"Szia Viasat3!
Igazából mindössze egyetlen kérdésem lenne felétek. A kedvenc sorozatom a Star Trek Voyager. Nagyon örülök neki, hogy elindult az ismétlés, és hogy megígértétek a sorozat teljes vetítését.
Mivel érdekel mások véleméye is, folyamatosan olvasom a Voyagerhez kapcsolódó forumokat is. Ezek alapján én úgy tudom, hogy szept. 3 -án indul a Deep Space Nine című sorozat, a Voyager kezdési időpontjában.
A kérdésem, hogy ebből mi igaz, illetve ha igaz, akkor mikor lesz a Voyager hátralévő részének ismétlése, illetve a befejező évad vetítése?
Remélem mihamarabb válaszot kaphatok a kérdésre, és végre eloszlik a köd a sorozat folytatása körül.
Köszönöm:
Engineer
Ui.: Esetleg a Viasat3 Star Trek Voyager forumában is válaszolhatnátok, mert ott jelenleg iszonyatos nagy találgatás folyik, mert mindeni olyan, de olyan okos..."
És pár nap múlva megjött a válasz:
"Hello Engineer!
A Voyager című sorozatot valóban szeptember 3-tól felváltja a Deep Space Nine. A Voyagert is fogjuk folytatni, de egy másik időpontban, mert az új, szeptemberi struktúránkba már nem fért bele. Amint megszületik a döntés az új időpontról, tudatni fogjuk fórumainkon is.
Üdvözlettel:
VIASAT3"
Szóval szerintem nem kellene mindjárt nagyon okosnak lenni, és olyan következtetéseket levonni, aminek semmi alapja nincs. Ezzel csak a feszültséget keltitek, és elveszti a hitelességét az egész fórum.
"Ne felejtsd el, hogy az eredeti VOY-t is félbehagyták az ismétlés miatt."
Nem, tévedsz.
Az először azért kezdték újra a VOYt, mert még
nem volt kész a szinkron (ugyanis azt meg kell
csinálni). És hogy nyerjenek egy kis időt, újrakezdték a sorozatot, ami akkor éppen jól is jött, mert akkor kezdték a Viasatot átvenni a kábelszolgáltatók, és sokan lemaradtak az elejéről.
Nekem is csak a VOY hetedik szezonja hiányzik, még ha a végjátékot már láttam is.
Mellesleg nem tartok attól, hogy a DS9et nem adják végig, ugyanis azt már teljesen meg lehet venni, ami a VOYrol ugye tavaj még nem volt elmondható.
Nem azért hagyták félbe, mert olyanjuk volt, hanem mert a hetedik szezont még nem tudták megvenni. És ne hasonlítsátok a német helyzethez, mert azért ott _sokkal_ nagyobb a Trek népszerűsége, több pénzt érdemes beleölni, ezért hamarabb veszik, és gyorsabban szinkronizálják.
(az angolokat meg hagyjuk ^_^)
Nemcsak a VOY miatt, bár én nem láttam az elejét és ezért szeretném megnézni az ismétlést, hanem az ELV, a MÓDSZER az, ahogy a műsorokat kezelik, az nem tetszik. Ne felejtsd el, hogy az eredeti VOY-t is félbehagyták az ismétlés miatt.
Nekem úgy rémlik, egyszer már végigadták a Voyager azon epizódjait, ami a Viasat rendelkezésére állt. A mostani csak ismétlés, vagy ha úgy vesszük az ismétlés ismétlése, hisz este leadták még egyszer az epizódot. Tehát a jelenlegi vetítés csak időhúzás, amíg nem indulhat be az újabb, még nagyobb durranás.
Erről viszont már rég eldöntött tulajdonosi határozat van, ahogy azt korábban olvashattuk itt a fórumban is. Tehát sok sikert a "nyílt levélhez", végülis az jó kompromisszumnak tűnik, hogy menjen a Voy is esti ismétlés nélkül,főidőben meg a DS9.
Én ugyan már unom a Voyt, mert sajnos a 7 szezonig minden részt többször láttam, de ugye el kéne érni egyszer a Végjátékot is, különben csak a fórumból lehet megtudni, mi van a végén. :)
Hát nem tudom, de én már szívesebben nézném a DS9-et. Tulajdonképpen a Voyager miatt szerettem meg igazán a Star Treket (igaz előtte a TNG is segített ebben, de azt nem értettem), de innentől már láttam szinte minden részt. Szerintem nem csak én vagyok így ezzel. A 7es Voyager szériát viszont nagyon várom, de most nagyon kiváncsi vagyok milyen is egy igazi Star Trek sorozat, ha már a Voy-t sokan nem tekintették annak. :)
Nem tudom, szokták-e olvasni a fórumokat a viasat3.hu weboldalon. Én azt ajánlom, mindenképpen olvassák el a műsorokról, elsősorban a Voyagerről szóló topicokat. Fel fog tűnni Önöknek az az
általános felháborodás,
amely a napokban alakult ki, mikor is nyilvánvalóvá vált, hogy Önök abbahagyják a Voyager ismétlését és belekezdenek egy új sorozatba (DS9).
Ez a felháborodás az ún. "nézők" körében terjed, tudják, ez az az emberfajta, aki az Önök adóját nézi és szereti, és megnézi a reklámokat is. Nevezhetjük őket az Önök közönségének is. Ez egy kétoldalú kapcsolat, amely azáltal alakul ki, hogy a "néző"-nek megtetszik egy műsor, egy film, egy sorozat az Önök adóján, és odaragad a képernyő elé.
Most, mikor Önök váratlanul, a józan ésszel felfoghatatlan és ellentétes módon úgy döntöttek, hogy abbahagyják a Voyager ismétlését egy új sorozat kedvéért, ezzel a húzással
arcul csapták
a nézőiket. Akik a továbbiakban már nem lehetnek bizonyosak afelől, hogy ez a műsorszerkesztési "elv" a jövőben még hányszor fog megismétlődni, hány sorozatot hagynak abba egy új kedvéért. Nem tudhatják, hogy egyáltalán érdemes-e elkezdeni nézni a DS9-et, vagy ez a sorozat is a korábbi sorsára jut, és valahol félúton abbahagyják, mert kell a hely egy újabb sorozatnak.
Ezzel a levéllel az a célom, hogy beláttassam Önökkel: nem jó dolog a nézők idegeivel játszani, kibabrálni velük és összezavarni őket. Ha egy sorozatot elkezdenek, azt vetítsék is végig, vagy pedig el se kezdjék! Ha félbehagyott sorozatokat akarok nézni, azt az RTL Klubon is megtehetem. Mutassák meg, hogy Önök mások, mint a legtöbb elfajult kereskedelmi adó!
Még egyszer: TÉRDENÁLLVA, KÖNYÖRÖGVE KÉREM ÖNÖKET: NE KEZDJENEK MOST BELE A DS9-BE, HANEM FOLYTASSÁK A VOYAGER ISMÉTLÉSÉT, AMÍG TART! MÉG VAN IDŐ, MÉG CSAK PÉNTEK VAN! HA HÉTFŐTŐL MINDEN MEGY A MAGA RENDJE SZERINT (FOLYTATÓDIK A VOYAGER), ÍGÉREM ÖNÖKNEK, MINDEN STAR TREK RAJONGÓ HÁLÁS LESZ!
Köszönöm, hogy végigolvasták a levelemet.
Maradok tisztelettel:
Egy "néző"
-----------------------------------------------------
EZ EGY NYÍLT LEVÉL
-----------------------------------------------------
Kapják:
info@viasat3.hu
Viasat Fórum: "A VIASAT3 műsora"
Viasat Fórum: " Star Trek: Voyager"
Index Fórum: "Star Trek"
------------------------------------------------------
Ahha!
Szoval te is a vagottat lattad!
Mikor a merenylot lelovi Scotty (ha jol emlexem), akkor kiesik a foldre es csodalkoznak, hogy a vere voros, ami nem klingon ver, megvizsgaljak es leszedik a maszkot. Kiderul, hogy valamelyik Csillagflotta fotiszt volt.
Ezt kivagtak gondolom azert, mert a Csillagflottara ugy gondolnak, hogy az az amerikai katonasag utopisztikus masa. Tiszta "ertekvalsag", az a fajta, amit kritizaltak mar a ST-ben es pont ezert zsenialis.
A VI reszben (de van meg ez mashol is) a valosag ihlette a tortenetet (osszeomlott az orosz birodalom es amerikai segitsegre volt szukseguk), de ezt nem egy akciofilmkent valositottak meg, hanem beleagyaztak egy parades ST csapat bucsujaba, amitol az egesz sokoldaluva valt.
Nagyon szep, elbucsuzos film volt.
Ja, az Insurrectionben is van egy akkori pol. helyzet ihlette jelenet, mikor egy szubter technologiat alig ismero fajt bevesznek a foderacioba. Tisztara mint ahogy NATO beveszi a kicsiket is... (a helyzet nem ugyanaz azert.)