Azért, még ha mi vagyunk így is az egyértelmű esélyesei a párharcnak, szégyenteljes volt, amit az utolsó 20 percben "játszottak" a srácok. Az én pofámról égett le a bőr a TV előtt...
Ha a bejegyzés dátumát megnézed, amikor ezt írtam még csak a nyolc közé jutáshoz gratulálhattam. De most már a négy közé jutáshoz gratulálok és várom a Schaffhausen elleni elődöntőt.
Grat a fiúknak! Egy héten belül simán nyerni a bajnoki rangadón aztán hasonlóan simán bejutni a KEK-ben a legjobb nyolc közé elismerésre méltó teljesítmény. Csak így tovább mindkét versenyben!
Sziasztok!
Gratulálok a Fiúknak a Dunaferr elleni győzelemhez!! Nekem nagyon tetszett a mérkőzés, magas hőfokú, igazi rangadó volt. Egy kérdés: a KEK meccseket hol lehet majd követni? – Remélem, hogy fogja közvetíteni valamelyik tévéadó? –
Kihagytátok a Rhein Neckar Löwen-t/Budai csapata/,a Bundesligában az ötödik ,a Magdeburg 11.-ik és a Gummersbach is csak 6.-ik.A Valladolid 6.-ik az Asobal-ban.
A KEK mezőnyét nézve esélyesek. A Magdeburg, az Asztrhány, a Valladoid, a Kolding és a Schaffhausen tűnik komoly (de verhető) ellenfélnek. Mindenestre a nyolcaddöntőben a Steaua-t ki kell ejteni!
Csapatépítés időszakában - amiben most a Veszprém van - a nemzetközi tapasztalat megszerzéséhez feltétlenül jó egy ilyen gyengébb kupasorozat (lásd. a nőknél a román Valcea-t).
Természetesen a BL-hez szokott csapatnak és szurkolóknak nem öröm de ha ott folytatják akkor ott is szurkolunk nekik!
De addig a BL-ben szurkolunk hogy Izlandon nyerjenek és a Gummersbach meg Celjében győzzön!
Mérhetetlenül szomorú vagyok...:-( Úgy érzem, ismét a rutin volt a döntő tényező, egyszerűen a nyomás alatt összeroppantak a veszprémiek, sorra hozták a rossz megoldásokat, nem is lehetett más vége... Kár érte, nagyon kár. Nagyon minimális az esély így, de hátha Fazi kivédi majd a szemüket...:-) Egyébként a csoportharmadik a KEK-ben folytatja, ugye?
Teljesen egyetértek az elöttem szólókkal. A csapat nem bírta a "németek" tempóját végig pedig az előny megvolt és abból valamit meg kellett volna tartani a végére. A rutintalanság is sajnos az ellenfél malmára hajtotta a vízet. A végén amikor 4 másodperc volt hátra és szabaddobással jöttek a fiúk még Hajdú B. is említette hogy a Celje elleni meccsen a szlovénok hasonló helyzetben hozták egálra a meccset. De ők nagyon rutinosan elzártak középen az átlövőnek aki így tisztán lőhette ki a kaput. Nekünk most nem ment. Vujin tényleg zsenális már most és tartok tőle hogy pár év és tényleg továbbáll. A továbbjutás pedig tényleg nehéz lesz mert nem nekünk áll a zászló de ahogy mondják innen szép a győzelem.
Vujin... teljesen egyetértek(mondjuk már az előbb is írtam:-). Neki még sokat kell tanulnia, ő nincs olyan játékintelligenciával megáldva, mint Lazarov. De azért benne is óriási lehetőségek rejlenek, kérdés, hogy tudja ezt kihasználni pályafutása során. Sesum meg hatalmas istencsászár lesz, az ilyen klasszisok szoktak 2-3 éven belül Németországban vagy Spanyolországban kikötni. Na, de nem károgok tovább.