Ezt a bundesligás, rohanós játékstílust nem bírják 60 percen keresztül, látszott a kölni mérkezősen is. Ilyen nagy pedig előnyt nem lett volna szabad leadni, ahogy Interfan írta, ez a rutintalanság. Lazarov nagyon hiányzik támadásban, mert Vujin szertelen még és kevésbé játékügyes. Sesum ellenben óriási, nagy játékos lehet belőle. Gyors, labdáinak szeme van, lövőrepertoára megvan, repkedései a fiatalabb Perezt idézik.
Én úgy érzem, nagyon nagy gáz van, kb. 10% esélyt adok a továbbjutásra.:-S Sajnos rutintalan csapat még a Veszprém, kissé rövid kispaddal. De hátha nem lesz igazam!;-) Hajrá!
amit a fanclub oldalán olvashattál anyagot az egy bemutató anyag, tőlünk szurkolóktól. Biztosan kerítenek majd annek is egy hivatalos formát, lévén még mindenki együtt van, majdnem (válogatott edzőtábor), és az évzáró is később lesz..
Jó a cikk az új edzőről a honlapon... Szép, hosszú... Csak éppen a csapatról nem tudunk meg semmit. Nem értem, ha egy újságírónak ennyi ideje van beszélgetni, akkor miért nem bírja feltenni azt a kérdést, hogy Milyen változások várhatóak a játékosnál? Akárcsak jelzés szinten is.
1997-ben egy nyári este felszálltam a veszprémi buszpályaudvarom egy tömött buszra, amelyre felszállt 2 db Fotex "szurkoló", akik terror alatt tartották a busz többi, nyugodtan utazni kívánó utasait. Mindenkibe belekötöttek, sötétek voltak és full részegek. Az egyik behányt a buszba... Szövegeig: "kinnnnyírjuk a szegedeeeet! Moccskooos Szeggeeed..." Akkor tudtam meg, hogy valami kézilabdacsapatról van szó...
Egy nagyon sürgető kérdésem lenne hozzátok! Kellene nekem egy MKB VEszprém Carlos Perez-es mezpoló méltányos áron.
Méret L-es, 176cm magassághoz.
Amennyiben valaki tud érdemleges segítséget nyújtani, nagyon hálás lennék!!! TÉNYLEG SÜRGŐS LENNE!!! Június elejéig mindenképpen kellene!!! Ballagási ajándéknak szánnám a hugomnak!
Fel nem foghatom miért kell két szegedi topictársnak átjönni ide biztatni a csapatát, de ha ez jó nekik tegyék... Remélhetőleg sírás lesz a részükre a vége :D
Minden bizonnyal az év kézilabdás visszatérését ünnpelhetik Veszprémben és Kielben a szurkolók, a német bajnokság élén álló sztárcsapat ugyanis szerződtetni szeretné a magyar bajnok másodedzőjét, Csoknyai Istvánt. Ám nem
trénernek, hanem játékosnak.
Súlyos sérülést szenvedett a spanyol Portland San Antonio elleni Bajnokok Ligája-elődöntőben Marcus Ahlm, a német THW Kiel kézilabdázója, aki vállproblémája miatt várhatóan öt hétig nem állhat a Bundesliga éllovasának rendelkezésére.
"Sajnos csak nyolc egészséges mezőnyjátékosunk van" - kesergett Zvonimir Serdarusic, a Kiel vezetőedzője, aki váratlan húzással úgy döntött, megpróbálja visszacsábítani a pályára a már visszavonult Csoknyai Istvánt.
"Reggel Zdravko Zovko hívott, s mondta, Serdarusic megkereste, tudnék-e segíteni, mert a Kielnek egy jól védekező játékosra lenne szüksége. Azóta kétségek között gyötrődöm" - nyilatkozta a Veszprém Kézilabda Fan Clubnak az MKB Veszprém pályaedzője.
Csoknyai elmondta, minden vágya, hogy BL-t nyerjen, de nem tudja, mennyire tudna megfelelni az elvárásoknak Kielben, amelynek színeiben a hétvégén már BL-elődöntő-visszavágót kellene játszania.
"Kedden valószínűleg eldől a sorsom" - mondta az egykori kiváló játékos.
A Veszprémhez kapcsolódó hír, hogy Kiril Lazarov megnevezte új csapatát: a macedón jobbátlövő nyáron kétéves szerződést köt a horvát bajnok RK Zagreb együttesével.
Eredmények, férfi BL, elődöntők, 1. mérkőzések: VS Portland San Antonio (spanyol) - THW Kiel (német) 30-28 (17-18) SG Flensburg-Handewitt (német) - CBM Valladolid (spanyol) 32-30 (17-15)