AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Hát, nem azt ovastam, Mudhoney-val? de mondom, az nem lehet, hiszen ez Radír, aki csupa lányoknak való zenéket szeret, mint például COF, satöbbi, na és be is igazolódott, mer nem Mudhoney-val, hanem Wildhoney-val, nem ugyanaz, nagyon nem, mint a hegy meg Mohamed kábé.
bezonyám, planar, mondjuk én a Wildhoney-val kezdtem, de tényleg jó zene nagyon az összes Tiamat. btw. 1200-ért vettem meg a Live in Israelt a cd-pincében, néha nekem is lehet mákom.
Hallgasd a többit is hulla, nagyon megéri! Én a Clouds-al ismertem meg a Tiamatot, aztán jött az Astral sleep, szóval a korábbi cuccok, majd Wildhoney, a Deeper kind és a Skeleton. Kurva jó mind, csak rá kell érezni. Mindegyik más, de ettől olyan szép...
Stzar: Szerintem Buckley koncert épp abban mérhető a hetvenes évek (azok a Led Zeppelin meg Purple felvételek, istenem...:))) páratlan live-albumaihoz, hogy "minden" koncin abszolút más verziók hangzanak el, tökéletesen szabad zene, a pillanatnyi hangulat függvényében. Másrészt itt is egy zseni teszi mindezt. A depis hangulat mellett pedig azért ott van mindenekfelett egy szivszorítóan törékeny szépség - én mást sem bírok hallgatni egy ideje.
Ja, a Decade is állat koncertlemez, tkp a kedvencem a vén thrasherektől :)
Abbamaradt a szappanopera??Pedig mar azt hittem,sohase lesz vege...A legjobb koncilemezek egyike a PortisheadtolA New Yorki.ADAMSKIJ!!!Ha Van uj Roni Size-od,akkor a fel karomat odaadnam erte!!!aa.
Jo persze , a zenei alapokkal semmi gond, itt
is ugyanaz a hezag mint a tobbi magyar zenekarnal
az enek katasztrofalis, jellegtelen,kozepszeru , hamis en eneklek olyan
mar 10 ev alatt eljutottam oda , hogy nyugodtan kijelenthetem magyar zenekar = szar enek
minimalis kivetellel
Itt az ünnep, add oda valakinek, aki még tud örülni apró dolgoknak. De tedd a magad cinikus, negatív stílusában, mondjuk vágd pofán vele, vagy előbb jól fikázd le neki :-(
Csak azt bánom hogy nem voltam netközelben az utóbbi néhány napban, és nem tudtam élőben követni ezt a kellemes vitát. Mongyuk utólag egyben elovasva se volt sámli, gondolkozom is a kinyomtatásán és a a bekötettésen, annyira értékes volt. Beteszem a fa alá a Gyűrűk ura mellé:)
Ja szupersztar kaptam ajandekba egy Dyingwish
kazettat toletek a Hammer megrendelessel kosz
Kiugrok a borombol hogy ismet meghallgathathatok
egy feltorekvo magyar true-got-doom-death-black bandat hehe
Hallottam a Buckley live-ot, és elismerem értékeit, depis hangulatát. Szerencsére ritkán van olyan hangulatom, hogy egy ilyen zene nagyon beüssön nálam.
Azért én egy minden idők... satöbbi live albumát inkább olyasmire mondanám rá, ami nem több koncertből került összevágásra. Szerintem a legjobb koncertlemezek még a 70-es években születtek.
buzdító is elkezdte szedni a gyógyszerét és lassan lehiggadt. Most várja a Suicidal Pecsás buliját :-)
Amúgy eddig mindenkivel így volt, nem?
Idejön, kiköpködi ami már rég nyomta a gyomrát, aztán elégedetten lepihen :-)))
Én azért örülök a hangnem megváltozásának.