AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Supertzar,lenne egy kerdesem:Mi van mostanaban a Lillian Axe-el,nem tudod veletlenul?Es meg egy:mi volt Steve Stevensnek ez a Blacklight Syndrome dolga?
Csak a hulye bunkok fugyulnek ki egy olyan zenekart, ami nem tetszik nekik. Az ilyenre en sosem adtam. Kulonosen az ne futyulgessen meg sorospohardobalozzon, aki a Dynamon van, jut neki eppen eleg a jobol! A Deeper... egyebkent nalam egy tizpontos album (a Wildhoney-t azert nem uti).
Na latod a Deeper king-et meg nem hallottam , az lehet hogy tenyleg bejonne. Habar ketsegeim vannak, mert a 97 - es Dynamon egy csomoan faszaul kifutyultek oket, bizonyara nem jott be nekik sem az uj testfesteses művészieses iranyvonal hehe
Haha,
ha Edlundról már a republic ugrik be, akkor régen rossz!!!
Egyébként szerintem a Deeper kind még profibb lett, mint a Wildhoney. Szegény Johan sokat szöszmötölhetett vele:)
Grade az zsenialis.
Victorys az az Under The Radar asszem, annyiban jobb mint a korabbiak, hogy tisztabban szol, de az elotte levon (nem jut eszembe a cime) van minden idok legidiotabb Bowie feldolgozasa :)
Koncerten neha a Helmet jott le nekem, de a Grade csinalja legjobban a lirai gitarozasra valo sikoltozast :)
Uj lemez most valamikor, varom <-
Szerezd be mindet, ha az elso EP is megvan szolj, mert azt en nem tudtam es keeeeelllll :))
Lehet hogy nekem is az elso lemezuktol fogva kellett volna nyomon kovetni a Tiamat munkassagat, akkor talan en is elfogultabb lennek veluk szemben, de igy utolag visszahallgatva oket
nem birnak lekotni.Hiaba keresem azt a hangulatot
ami a Wildhoney-t vegigkiseri. Az uj lemezuk se
tetszik az a Skeletron ize. Maga Edlund is azt nyilatkozta , ne is varjuk hogy meg egy olyan szinvonalu lemezt keszitsen mint a Wildhoney volt, mert ahhoz o nem eleg jo muzsikus. Igaz az se tetszik hogy ezzel a kopasz fejevel-morgos hangjaval a Republic enekesere emlekeztet hehe
Ilyen street punkos hácé, dallamos és feszes, de nem mókázós, hard rock influence-t is emlegetnek velük kapcsolatba, egy LAZÁBB Boy sets fire mondjuk, masszív riffek, ordítós ének, jópofa... az utolsó lemezük elég fasza, meg előtte volt egy ep, Triumph and tragedy, tzárevicsnek azt ajánlom, mer a Panamát játsszák!!!
cornelius vagy sowhat, a Grade nevű bandát ismeritek? Milyen? Mernétek ajánlani?
Ha igen, akkor mit szerezzek be, az utolsó Victorys lemezt vagy inkább korábbiakat?
szerintem nem lett semmivel keményebb, egy-két szám vastagabb riffel indul, de semmi extra. nem rossz album, de ezzel nem fognak egy régi rajongót se visszaszerezni.
Gyengék vagytok, jól poénkodni azt nem így kell.
Ha esetleg tudni szeretnétek, hogy hogyan kell jó poénkodni, esetleg taníthatlak titeket. A Megalázás Mestere tanfolyam 150000.- + 1 trombi-csoki. Az Idegölés Császára fokozat - csak nálam!! - 35000 + 1 nyalóka. Az Agyhalál Istene fokozat viszont már 100000.- + 2 nyalóka(szopás.)
Fuck me I'm rich, így is énekelték az első európai turné után, aszitték, onnantól csupa csillogás meg minden... a másik legjobb vicc a Hellooooooooo Californiaaaaaaaaa köszöntés volt úton útfélen.