AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Karácsonyi ajándéknak meg Sear Bliss interjú a www.zeneforum.hu-n.
Na és egy letölthető nóta a C.A.F.B. márciusban megjelenő albumáról.
Meg egy egy új nick. :-))
Én azóta birom a BGt (illetve csak a Nightfall albumot) mióta az Into the stormot hallottam, meg a Kürsch hangját, hát nagyon nem semmi. Olyan tisztán ordit mint az állat. :)
Rajongók: melyik albumukat érdemes még venni a Nightfallon kivűl ?
(Amúgy valaki homályositson föl lécci mert igen jókat vigyorgok az itteni komoly vitákon, csak nem igazán értem a hátteret. :) Szóval a buzditó metál az a Rhapsody és társai ha jól értem, de mijaza a true metál ? Vagy merrefelé van ez kitárgyalva, mert akkor odaugrom. Köszike..)
Csak csöndben súgom meg, hogy megújult a Stonehenge homepage, többek között letölthető egy előzetes nóta a lemezről!!!
Tudjátok:
http://go.to/stonehenge
Ma van december 22. Szomoru evfordulo ez szamomra. Nagyon szomoru. Ugyanis ekkor... ekkor...ahhh.... el sem tudom mondani nektek... De meg kell osztanom veletek a fajdalmamat...Igy konnyebb lesz nekem... Ki kell adni az embernek magabol a fajdalmat, s itt megertesre talalok, koztetek, jo emberek, felebarataim... Nos, 2 evvel ezelott... szipp... haat, 2 evvel ezelott december 22-en... el sem tudom mondani, annyira megviselte ez erzekeny lelkemet, nem, szoval, hat, szipp, hupp, hat na szoval tehat december 22-en, 2 evvel ezelott eppen ott ultem az agyamon, a szobamban, a tavaszi nap aranylo sugarai simogattak az arcomat, kintrol madarcsicserges hallatszott, az ereszunk ala befeszkelt rozsdafarku fecske boldogan hozta a vonaglo, csillogo kis kukacokat a fiokainak. A viragok csodalatosak voltak, a nap fele fordulva elveztek az elteto sugarakat, a viragpor szallt a levegoben, legyek es egyeb bogarak zummogtek az arnyekban, a eg csodalatos kek volt, tehat minden a leheto legcsodalatosabb volt, es... es... erosen gitaroztam, ebben meg nincs semmi kulonos, mert mindig ezt szoktam, de eppen gitaroztam, es lecsuszott a jobb kezem a lakkra.. es, es... FOLKARCOLTAM!!! Az oridzsi allapotu gitaromat!! Igaz, hogy csak 2-3 centi kozelrol latszik, de akkor is!!! Meg a kiskutyam is megdoglott, meg a kabatomrol is leszakadt egy gomb!!! Eredeti mongol borgomb volt, es magyar utanzattal kellett helyettesitenem!!! AAAAA!!!!
Ezert nem lehet nekem soha boldog a karacsonyom!!!
A Graveyard Rodeo olyan,mintha az osszes Pantera tag New Orleans-ban szuletett volna.Nem,nem Crowbar,mert baszott energikus,meg porog,mint egy felfegyverzett kolok az edessegboltban,olyan,mint a Cowboys-korabeli Pantera minusz Anselmo(egy mas jellegu,de hasonlo kaliberu fronmtemberrel,a hasonlat az energikussagra utal inkabb.).Ha szereted a felettebb tombolos intenziv muzsikakat,akkor ajanlom a koraiakat.Az ujakat nem ismerem annyira...
Car!!!Most en pozer vagyok,ha aztat mondom,hogy az ujkori Korn kezd megfogni???Az elso divatos zenekar,akiktol nem tudok annyira sugarban hanyni,most komolyan.
Adamskij!Valaszolj!!!
MM(Mivel nincs magnom,csak virtualisan az agyamban):David Torn:Bust My Ass For Thinking.
HA VALOBAN EXPERIMENTALIS GITARZENET AKARTOK,AKKOR AJANLOM!!!A CSavo Zsenialis!!Meg 94-ben megvalasztottak a legexperimentalisabb gitarosnak es nem veletlenul...aa.
Egy haverom egy évvel ezelőtt erről a vonalról eladott vagy 2-300 cd-t. Én meg gondoltam leszedem mindet, sose lehet tudni mire lesz jó:))))
Roxx Gang, Love/Hate, Pretty Boy Floyd, Bang Tango, Junkyard....
Bár lehet, hogy nem mind ez a glames vonal, mert keverem a szezont a faszommal.
Viszont abban igazad van, hogy a Slayer az isten:)))
No, akkor itt ragadnám meg én is az alkalmat, mivel 2001-ig leszállok az Internet-sztrádán robogó gyorsvontomról, hogy Bulldog, békés, jó zenékben gazdag ünnepeket, és Stonehenge-hallgatással, Hammer olvasással és jó koncertekkel teli Újévet kívánjak mindenkinek! ;-)