Keresés

Részletes keresés

Omega12 Creative Commons License 2008.04.20 0 0 328

Előre bocsájtom nem vagyok Veszprém szurkoló, igaz ezek után Szegedi sosem lennék. Ezen a hétvégén az MKB volt a győztes bármi is lett a kupadöntő végeredménye. Számomra az az út járható amit Mocsai képviselt a meccs után. Le a kalappal előtte.

Úgy tudom Skaliczki László látta a meccset. Ezek után remélem elfelejti egy életre Nenad Puljezevicset, bármilyen jó kapus is. Nem kell egy idegbeteg a válogatott kapujába,  jöjjön Mikler vagy bármelyik fiatal.

coldplayer Creative Commons License 2008.04.20 0 0 327
Ahogy olvastam a meccs után még volt egy kis összetűzés amiből kivette részét Matic mester is. Azért egy edzőnek minden szituációban annak megfelelően kell viselkednie hogy ő vezetője a csapatának. Az meg hogy ki mekkora tuskó nem feltétlenül a nemzetiséggel függ össze. Bajusz amit Perezzel művelt az mindent elmond róla, pedig ő nem szerb. De szánalmas volt amit Andjelkovic művelt a játékon kívül. Csak ismételni tudom hogy ha valaki tud kézilabdázni akkor miért van szükség ilyen körítésre? Nem baj lesz alkalom bebízonyítani hogy nem lehet ezzel a megfélelmítő hozzáállással mindig győzni!
Interfan Creative Commons License 2008.04.20 0 0 326
edző x3 Ez igen!
Előzmény: Interfan (325)
Interfan Creative Commons License 2008.04.20 0 0 325
Egyébként a Szeged majdhogynem összes szerbje bizonyította magáról, hogy mekkora tuskó paraszt, élen az edzővel, Maticcsal. Rendben van, hogy fiatal edző, nade mégis van egy határ, amit egy edzőnek nem szabadna átlépnie. Vladan barátunknnak sikerült. Remélem ő, valamint ez a két alattomos tetű, Oszmajics és Djurkovics is kap egy-egy szép eltiltást...
Előzmény: coldplayer (324)
coldplayer Creative Commons License 2008.04.20 0 0 324
Hát szabadfogású birkózásban is megállták volna a helyüket a szegediek az biztos. Pedig enélkül is jó csapat ezért nem értem miért van szükség arra hogy egy ilyen meccset hazavágjanak ezzel a hozzáállással. Mindenesetre gratulálok a kupa elhódításához a szegedieknek! A bajnoki döntőben pedig hajrá MKB Veszprém!
Interfan Creative Commons License 2008.04.20 0 0 323

Hm... Nyert a Szeged, gratula nekik a Magyar Kupához, de azért... Na jó, nem írok semmit, örüljenek ennek, majd a döntőben visszakapják, remélhetőleg. Sportszerűség RLZ!

Hajrá, Veszprém!

Interfan Creative Commons License 2008.04.13 0 0 322

Nagyon kemény meccs volt a tegnapi is, de kitették a szívüket a pályára. Megkaptunk egy kis hazai pályát is a sporiktól, de nem volt olyan vészes ez a része. Szegény Ilyésnek ennél már csak jobb jöhet ebben az idényben, szerencsére a másik oldal viszont jól meg volt oldva Gulyással és Vujinnal, s oda még visszatér ugyebár Iváncsik is. Perics megint szenzációs volt, persze akadt egy gyengébb periódusa, de utána megint odatette magát. Egy szó, mint száz,szép volt, fiúk!:-)

A döntő meg durván kemény lesz, és ott végig kell koncentrálni... Hajrá, Veszprém!

Előzmény: coldplayer (321)
coldplayer Creative Commons License 2008.04.13 0 0 321
Hát ha anno a lehetséges ellenfelek közül kifelejtettem a Rhein-Neckar Löwen-t akkor most itt van mint döntőbeli ellenfél. Nagy küzdelem lesz de meglehet a KEK-győzelem. Mindent bele MKB Veszprém! Hajrá fiúk!
Előzmény: sesum (303)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.08 0 0 320
"Most, a szezon véghajrájában megmutathatják, milyen tökös legények, ilyen blama után csak a győzelem fogadható el "

Ebben az idényben nekünk is jutott ilyenből(lásd most Dunaújvárosban),szóval én is úgy lennék maximálisan kiengesztelve,ha jövő héten behúznánk itthon a Magyar Kupát és megvédenénk a bajnoki címet.
De ha csak az egyik sikerül én akkor se leszek elkeseredve.:)
HAJRÁ SZEGED!!!
Előzmény: Interfan (319)
Interfan Creative Commons License 2008.04.07 0 0 319

Most, a szezon véghajrájában megmutathatják, milyen tökös legények, ilyen blama után csak a győzelem fogadható el minden fronton, még ha rohadt nehéz lesz is. Ez az utolsó 20 perc egy szemenköpés volt azoknak a csodálatos szurkolóknak, akik elkísérték a csapatot, és hazai hangulatot teremtettek. Elég józanító pofont kapott már a Veszprém az idényben, legalábbis nekem nincs szükségem többre, de talán még így utoljára rájöttek most, hogy a sikerek nem jönnek maguktól.

Hajrá, Veszprém!

Előzmény: HITMAN (316)
Interfan Creative Commons License 2008.04.07 0 0 318
Ez történt, amit írsz, és én ezt is igen nagy égésnek tartom, az nem kifejezés, hogy csalódott vagyok...:-(
Előzmény: Törölt nick (317)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.07 0 0 317
Szvsz a 10 gólos vezetés tudatában picit lazára vették a fiúk és emiatt a "nagy alázásból" ,majdnem(attól függ honnan nézzük ) egy nagy égés lett.
Előzmény: HITMAN (316)
HITMAN Creative Commons License 2008.04.07 0 0 316

Vazze, ez tényleg katasztrófa... Ez (még) nem egy igazi nagy csapat...

És elfáradtak, vagy csak belazultak?

Előzmény: Interfan (315)
Interfan Creative Commons License 2008.04.06 0 0 315
28:28 lett a vége, volt 10 gólos előnyünk. Az utolsó 20 percben 3 gólt dobtunk, egyszerűen nem hiszem el az egészet...
Előzmény: HITMAN (314)
HITMAN Creative Commons License 2008.04.06 0 0 314
miért, mi lett a meccs? megégtünk?
Előzmény: Interfan (313)
Interfan Creative Commons License 2008.04.06 0 0 313

Azért, még ha mi vagyunk így is az egyértelmű esélyesei a párharcnak, szégyenteljes volt, amit az utolsó 20 percben "játszottak" a srácok. Az én pofámról égett le a bőr a TV előtt...

Hajrá a visszavágón, KÖTELEZŐ javítani!

coldplayer Creative Commons License 2008.03.23 0 0 312
Ha a bejegyzés dátumát megnézed, amikor ezt írtam még csak a nyolc közé jutáshoz gratulálhattam. De most már a négy közé jutáshoz gratulálok és várom a Schaffhausen elleni elődöntőt.
Előzmény: girl&boy (311)
girl&boy Creative Commons License 2008.03.22 0 0 311
A KEK-ben véletlen nem úgy akartad írni, hogy a 4-ben?
Előzmény: coldplayer (310)
coldplayer Creative Commons License 2008.02.17 0 0 310
Grat a fiúknak! Egy héten belül simán nyerni a bajnoki rangadón aztán hasonlóan simán bejutni a KEK-ben a legjobb nyolc közé elismerésre méltó teljesítmény. Csak így tovább mindkét versenyben!
Pistike Creative Commons License 2008.02.13 0 0 309

Méghogy tizenharmadika balszerencsés nap :)

Köszönöm ezt a csodás szerda estét :)

girl&boy Creative Commons License 2007.12.01 0 0 308
Ezt előre nem tudni, de majd megészleljük, hogy melyik adón közvetíti.
Előzmény: Mse2005 (307)
Mse2005 Creative Commons License 2007.11.30 0 0 307

hát ez egyelőre még nem tudni, mindenesetre az biztos, h. a viasat csak a Bl közvetítési jogát vette meg, és csak azt adja.

szóval marad az mtv és a sport tv...

szerintem az mtv sanszosabb

Előzmény: girl&boy (306)
girl&boy Creative Commons License 2007.11.30 0 0 306
Szerintem a Sport 2-n lehet nézni. A tegnapi is ott közvetítették.
Előzmény: Lenis (305)
Lenis Creative Commons License 2007.11.29 0 0 305
Sziasztok!

Gratulálok a Fiúknak a Dunaferr elleni győzelemhez!! Nekem nagyon tetszett a mérkőzés, magas hőfokú, igazi rangadó volt. Egy kérdés: a KEK meccseket hol lehet majd követni? – Remélem, hogy fogja közvetíteni valamelyik tévéadó? –

girl&boy Creative Commons License 2007.11.29 0 0 304
Schaffhausen ismerős. Tényleg erős csapat, de ők is foghatnak ki rossz napot, tehát ha szerencséjük van a Veszprémnek, meg tudják verni.
Előzmény: coldplayer (301)
sesum Creative Commons License 2007.11.28 0 0 303
Kihagytátok a Rhein Neckar Löwen-t/Budai csapata/,a Bundesligában az ötödik ,a Magdeburg 11.-ik és a Gummersbach is csak 6.-ik.A Valladolid 6.-ik az Asobal-ban.
zlotyi11 Creative Commons License 2007.11.28 0 0 302
Úgy legyen!:)
Előzmény: coldplayer (299)
coldplayer Creative Commons License 2007.11.28 0 0 301
A KEK mezőnyét nézve esélyesek. A Magdeburg, az Asztrhány, a Valladoid, a Kolding és a Schaffhausen tűnik komoly (de verhető) ellenfélnek. Mindenestre a nyolcaddöntőben a Steaua-t ki kell ejteni!
Előzmény: girl&boy (300)
girl&boy Creative Commons License 2007.11.27 0 0 300
Majd látjuk, hogy tudnak-e győzni.
Előzmény: coldplayer (299)
coldplayer Creative Commons License 2007.11.27 0 0 299
Akkor irány a KEK és meg sem álljanak a fiúk a döntőig, ahol természetesen győzzenek!
Előzmény: szenyo12 (298)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!