Keresés

Részletes keresés

hali79 Creative Commons License 2021.03.20 0 1 1626

Az eredmény nagyon jó!

Mind a két csapat milló hibával játszik..

Én ezt végeredménynek is elfogadnám .

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -1 2 1625

Baraccal nagyon nem birnak, elöl hátul öröm nézni!

Kedvenc légiosom lett.

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 0 4 1624

Azért azt hadd döntsük már el, hogy kinek mitqq jelent ez a mai mérkőzés.

Tudjuk, hogy nagy fightban vagy a B középpel, ez a szíved joga. De ha voltál párszor a Ligetben, akkor megértenéd, hogy miért jelent ennyit "pár" szurkolónak a meccs.

Egyébként abban egyetértek veled, hogy egy esetleges vereség után sem kell bántani senkit. Ez a csapat szuper lesz a playoffra.

Hajrá Falco!

Előzmény: Törölt nick (1622)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -2 0 1623

*többet

Előzmény: Törölt nick (1622)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -4 0 1622

Nem szeretném, ha egy esetleges vereség után bárki is a csapatnak vagy az edzőknek esne. Ez a mai meccs túl van misztifikálva a szurkolók részéről, de nekem Gasper (mondhatnám mindkét Gasper) a mérvadó, aki megmondta, hogy ez a meccs semmiről nem dönt. Ő főleg nem fog megijedni attól, ha második helyről kell indulni majd a csatába.

Nézők nélkül messze nem jelent annyit a pályaelőny, és egy dolog ne felejtsünk el. Mi hazai pályán eddig 8-szor játszottunk döntőt (egyszer a kis csarnokban, hétszer pedig az Arénában), abból 6-szor bajnoki döntőt, 2-szer kupadöntőt. Ebből a 8 alkalomból 6-szor vereséget szenvedtünk hazai pályán (2-szer Alba ellen, 2-szer Szolnok ellen, 1-1 alkalommal Paks és Pécs ellen), úgy hogy a szurkolók űzték-hajtották a csapatot. Azt gondolom ez egy olyan mérvadó statisztika, ami megmutatja azt, hogy nézőkkel sem egyszerű megnyerni a hazai meccseket egy bajnoki döntőben (és erről a körmendiek is tudnának mesélni velünk kapcsolatban).

Ez a meccs nekem sokkal inkább szólna arról, ha sikerülne nyernünk, hogy már most megmutatnánk mennyire nincsen jelentősége a hazai pályának, illetve nyilván a Szolnok felé is jó lenne a jelzés a rájtászás előtt, hogy le tudjuk győzni őket. De mondom ez elsősorban nem az első hely miatt lényeges.És ha nem sikerül, akkor sincsen gond.

Öröm, hogy Bruinsma játékra kész, és az is, hogy Gasper óvatosan szeretné csak bevetni őt. Sokkal több ér egy egészséges Bruinsma a rájátszásra, mint egy mai győzelem.

Godemperor Creative Commons License 2021.03.20 0 2 1621

Hát a biztos, az a rendőr. 😂

Előzmény: falcoszurker (1620)
falcoszurker Creative Commons License 2021.03.19 -1 1 1620

Szerintem abszolút nem biztos az, hogy Szolnok ott lesz a döntőben, nyilván az sem biztos, hogy mi ott leszünk. Láttuk milyen szezon ez eddig is, akármi lehet belőle! Amúgy abszolút osztom amit Okorn mond, inkább ne kockáztassunk most ha nem muszáj! 

nbabasket Creative Commons License 2021.03.19 -6 2 1619

Nagy kockázatot felesleges vállalnotok holnap. A pályahátrányotok már fixen megvan ebben a pillanatban is, mivel a bajnoki címhez egy meccset nyerni kell Szolnokon. Ha nem holnap, akkor majd a döntőben. Holnap megkezditek a minidöntőt, ezen kívül még lehet három lehetőség. 

Előzmény: Vulcan0 (1617)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.03.19 0 2 1618

Tudom nem szép ilyet írni, de jelenleg nem bánom, hogy Lake nem fog tudni játszani, sőt!

(Bár ne így kellene róla vélekednem..)

Előzmény: Vulcan0 (1617)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.19 0 1 1617

Lake holnap nem játszik, de Bruinsmát viszont, ha nem is sokat, de szeretné bevonni a játékba Okorn. Ami azért nem hátrány a Szolnok ellen, ha van még egy magas emberünk. 

Pick and Roll Creative Commons License 2021.03.18 0 3 1616

Így van.

Előzmény: thevoyager (1615)
thevoyager Creative Commons License 2021.03.18 0 2 1615

Ja, ez az. De ha az egyik meccs +5, a másik -5, akkor nyilván a pontkülönbség meg a több dobott pont nem játszik - ezek csak hármas vagy többes holtverseny esetén térhetnek el ugye -, ezért következik a "pontkülönbség az összes meccsen".

Azt nem tudom, hogy régen volt-e több idegenben dobott pont a sima bajnoki tabelláknál, most már biztosan nincsen, sőt, a szabályzat azt is külön példákkal emeli ki, hogy oda-visszavágós rendszer esetén se veszik figyelembe, hogy ki mikor volt hazai pályán :)

Előzmény: Pick and Roll (1611)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.18 -2 0 1614

Én is így látom ezt. Aki egyszer már nyert második helyről bajnokságot az főleg nem fog megijedni ettől a feladattól most sem, még ha tudja is, hogy ez a Szolnok erősebb, mint volt az a Körmend. Viszont azt is tudja, hogy nézők nélkül még annyi hátrányt sem jelent a második hely. Persze ugyanez fog vonatkozni a Szolnokra is, ha esetleg mi vágunk neki a rájátszásnak az első helyről.

Előzmény: splity24 (1608)
splity24 Creative Commons License 2021.03.18 0 1 1613

Szerintem az idegenben dobott tobb pontot nezik. A kupaban regen ugy volt!

Előzmény: Törölt nick (1612)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.18 -1 0 1612

A dobott és kapott pontok arányszámítása. Úgy emlékeztem régebben ez döntött, vagy ilyen soha sem volt?

Előzmény: Pick and Roll (1609)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.03.18 0 1 1611

Én ezt találtam benne:

1. pontkülönbség a két csapat egymás elleni meccsein

2. több dobott pont a két csapat egymás elleni meccsein

3. pontkülönbség az összes meccset nézve a bajnokságban

4. több dobott pont az összes meccset nézve a bajnokságban

Előzmény: thevoyager (1603)
PHX Valley Creative Commons License 2021.03.18 0 1 1610

Plusz a hazai pálya előnye sose volt ilyen jelentéktelen tényező, mint most az üres lelátók miatt...

Előzmény: splity24 (1608)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.03.18 0 1 1609

Mit jelent nálad a kosárarány?

Előzmény: Törölt nick (1604)
splity24 Creative Commons License 2021.03.18 -3 0 1608

Szerintem szombaton nem lesz Evan epp ugy ahogy egybol Szilit se akarta terhelni 2 het kihagyas utan. Ugy erzem Gasper a kupara es a rajatszasra keszul es nem fog osszezuhanni ha az alapszakasz masodik helyerol vagunk neki a play off-ra. Eddig se kockaztatott sztem most sem fog!

Magyarjaink jo formaban vannak, Kyan is kezdi utolerni magat es Barac nagyon jol dolgozik a palank alatt. 

Jo meccs lesz az biztos!

Előzmény: Godemperor (1607)
Godemperor Creative Commons License 2021.03.18 0 1 1607

Legalább Evan kellene szombaton. Szerencsére adja a tévé is, így láthatjuk az egész meccset, nem mint a tegnapit.

Előzmény: OnlyYouFKC (1606)
OnlyYouFKC Creative Commons License 2021.03.18 -1 7 1606

Gasper Okorn: "A győzelem mellett az is bizakodásra ad okott, hogy Evan és Lake állapota is jobb, mint reméltük. Az alapszakasz végére, Magyar Kupára egyenesbe kerülhetünk és ez boldoggá tesz."

Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.18 0 0 1605

Akkor tévedtem. Ezer bocs. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.18 -1 0 1604

Köszi. Akkor jól gondoltam, hogy ez nem foci, viszont ezek szerint akkor mégsem a kosárarány számít.

thevoyager Creative Commons License 2021.03.18 0 1 1603

A legfrissebb FIBA szabálykönyv szerint az összesített pontkülönbség a döntő, ha az egymás elleniben egál van. És mivel az MKOSZ-féle "Versenyszabályok" is azt mondja, hogy a hivatalos szabályzat a mérvadó, elvileg ez van érvényben. Idegenben dobott pontokról nincs szó.

Előzmény: Törölt nick (1598)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.17 0 1 1602

Csak érdekességként. Szombaton a liga legjobb védekező és a legjobb támadó csapata fog összecsapni.

Szolnok:

kapott pont: 74,04

dobott pont: 84,91

Falco:

kapott pont: 80,91
dobott pont: 90,86

falcoszurker Creative Commons License 2021.03.17 0 1 1601

Le a kalappal az egész csapat előtt. Megkövetem magam, és szeretnénk elnézést kérni amiért azt gondoltam, hogy idén a teljesítményünk gyengébb. Elképesztő ahogy játszottunk ma, bár csak a második félidőt láttam. Baracot külön megemlíteném, nekem nagyon tetszik a játéka, elöl hátul egyaránt. Óriási küzdő. Szerintem teljesen csapattal nem sok esélye lesz bárkinek megverni minket! 

nForce Creative Commons License 2021.03.17 -1 0 1600

Amíg nem ment a meccsünk, a másikat néztem, a riporter szerint már rendben van Gibson. Ne kérdezzétek honnan vette :D

Előzmény: CrazyBasket (1596)
nForce Creative Commons License 2021.03.17 0 2 1599

Ez így ma teljesen rendben volt, kellett hozzá a szépen felépített előny is. Szolnok viszont egy végig szoros meccset tolt, ez nekünk így nem hátrány. 

Ami szintén bíztató volt, hogy Lake nem sántikált, remélem annyira mégsem lesz hosszú a kiesése. Gyenge forma ide vagy oda, mindenkire szükség lesz most már. 

Grat a győzelemhez!

Előzmény: Vulcan0 (1590)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.17 -2 0 1598

Ha így van az elég fura (mondhatnám hülye) szabály lenne. Korábban én úgy emlékszem, mintha a csapatok kosáraránya (tehát nem kosárkülönbség) döntött volna ilyenkor. Persze lehet megváltozott ez.

Előzmény: Vulcan0 (1595)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.17 -2 0 1597

Nem biztos, hogy az nekik előny , nekünk pedig hátrány lenne. Ha én edző lennék, nem biztos, hogy egy sorsdöntő meccsen vetnék be egy régóta nem játszott, és a csapattal még soha együtt nem játszó játékost. Persze ezt majd eldönti Potocnik, de mondom nekünk szerintem ez mindegy. Evan viszont nem lenne az, de nyilván őt meg csak akkor veti be a mi Gasperünk, ha tényleg egészséges lesz. Igazából én nem is azon izgulok, hogy játszik e szombaton, hanem, hogy legyen egészséges a teljes rájátszásra.

Előzmény: Törölt nick (1593)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!