Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

csabicsucsu Creative Commons License 2004.06.28 0 0 435
khhmm.....
poén Creative Commons License 2004.06.27 0 0 434
"rafestett langnyelvekkel"

Huh, hát ez nem az én műfajom. Persze nem vitázni akarok, mert ilyesmiről semmi értelme.

"Amikor lattam azt az egyet egy pillanatra, akkor epp szep lassan indult es elosont"

Hol, Mikor? Milyen?
poén

Előzmény: cx25tri (433)
cx25tri Creative Commons License 2004.06.26 0 0 433
Hali,

eloben regen-regen lattam feketeben, teccik is, de en ilyen szempontbol nem mindig a kozizlest kovetem, pl. nem mondom, hogy a kedvencem, de egy balna S merci is be tud jonni feherben. Vagy pl. a CXek sem feltetlenul tetszenek feketeben, pont a szedanok, egy kombit rafestett langnyelvekkel el tudnek viselni, de ez nagyon hosszu :)

Persze, persze, elegansabb feketeben tuti, de eloben ha lesz egyszer alkalmam osszehasonlitani, majd akkor alkotok vegleges velemenyt...

A linket koszi, nem toltottem le, most itthon vagyok, es modemrol folyok, hetkozben viszont a koleszbol azzal kezdek. Amikor lattam azt az egyet egy pillanatra, akkor epp szep lassan indult es elosont, ugyhogy a hangjat is hallottam egy kicsit, pontosan felidezni nem tudom, csak azt, hogy nagyon-nagyon bejott... :)))

Előzmény: poén (432)
poén Creative Commons License 2004.06.26 0 0 432
Nekem a fekete a bejövős. Megaztán a Tatra is, mint minden átkosbeli felsőkategóriás, földi halandóknak nem igazán elérhető nagykocsija a fekete színnel társul az emberek fejében. Valahogy azzal az igazi.
Mindazonáltal szvsz kell egy bizonyos külméret ahhoz, hogy érvényesüljön ez a szín: de persze a Tatra bőven megüti ezt a mércét.
Hogy tetszett a link? Kis fordulaton olyan, mint egy amerikai cirkáló, ahogy pörög fel úgy lesz egyre "helikopteresebb" a hangorkán, idővel meg keményen játszik a turbina-hang :-))
Brümm-brümm!
poén

Előzmény: cx25tri (431)
cx25tri Creative Commons License 2004.06.26 0 0 431
Hmm, valahogy keepit pirosa jobban megfog - de igy is tecc!

:)

Előzmény: poén (429)
cx25tri Creative Commons License 2004.06.26 0 0 430
Húúúúú, meg ám!

OFF

Mindenesetre kisse csillapitja a helyzetem, hogy ma a CXen ugykodtem, vagyis feldobtam egy valtas TRX felnit, amivel kicsivel jobban veszi a kanyarokat (szelesebbek a gummak es Michelinek :))) ) Meg holnap is CXezni fogok, meg csutortoktol megint!!!

:)))

ON

Előzmény: poén (426)
poén Creative Commons License 2004.06.26 0 0 429
Ez valamiért nem jött össze.
Akkor itt egy mezei kivitel.

Keepit, kb. mikorra lesz kész a vas? Mi van még hátra?

LÉG, stb.

poén

poén Creative Commons License 2004.06.26 0 0 428
Régen volt már kép.
Íme egy nagyelvtárs-levegőztető, integetős autó.
Nem kéne...

Ez gyári masina lenne?
poén

poén Creative Commons License 2004.06.26 0 0 427
http://aek4470.finalnet.cz
Elég hibátlan honlap. Kípit, Neked külön érdekes lehet, bár nem lennék meglepve, ha ismernéd.
poén

poén Creative Commons License 2004.06.26 0 0 426
Meghallgatnád élőben, mi?
Addig is...
poén

Előzmény: cx25tri (409)
yenoee Creative Commons License 2004.06.26 0 0 425
Véletlenül nem '968-as évjárat?
;-)))
Előzmény: te_o (424)
te_o Creative Commons License 2004.06.25 0 0 424
:))))
Nyilvánvalóbb annál, és több köze van a Tatrahoz. Bogár.
Előzmény: yenoee (422)
tatrafan Creative Commons License 2004.06.24 0 0 423
Oké yenoee megsasolom a Piacot!

"Nem mindegy? 968-as, oszt kész! :o)))"

Ez ziccer volt! Nagyon hülyék vagytok... :-)))

yenoee Creative Commons License 2004.06.24 0 0 422
"Milyen léghűtésesed van ? Porsche ? Zaporozsec ?"

Nem mindegy? 968-as, oszt kész! :o)))

Előzmény: Youwine (421)
Youwine Creative Commons License 2004.06.24 0 0 421
A Suzukinak pár éve volt egy tanulmányautója 1600 ccm, 250 LE V8

Milyen léghűtésesed van ? Porsche ? Zaporozsec ?

Előzmény: te_o (418)
yenoee Creative Commons License 2004.06.24 0 0 420
Sziasztok. Bocsi, hogy belepofázok, de szeretném jelezni, hogy ebből a topicból is szemezgetnek az AutóPiac utolsó előtti oldalán... most olvastam a könyvtárban. Nem biztos, hogy a legfrissebb számban volt, a dátumot elfelejtettem megnézni.
Hajrá Tatra, éjjenek a tátrások!
:-)))
tatrafan Creative Commons License 2004.06.24 0 0 419
te_o!

Nem fix egyáltalán, csak az, hogy az "egyik" legkisebb. Széria autókról beszélek persze, hiszen létezett V8 1500ccm-vel is a versenysportban. Én most nem tudok kisebbet, de ez bármikor megváltozhat! Csak tetszik, hogy "kicsi", mint ahogy a 600-as FIAT vagy a Topolino kis négyhengerese is tetszik. Igaz azok vízhűtésesek :-(
Tehát nem biztos, hogy "világbajnok" az autó, ehhez az én ismereteim lehet hogy kevesek!

te_o Creative Commons License 2004.06.24 0 0 418
Üdv Tátrások!
Mennyiben igaz, hogy a 603 -ban a világ legkisebb V8 -a van? Ez fix?

Amúgy én is Trabival kezdtem, amit soha nem kellett szerelni, és mindenhol elment, keveset evett, éa a kormányváltó... hmmm. Csak a szüleimé volt, és eladták egy Szutyukiért...
Úh. amint tehettem vettem egy léghűtésest magamnak. :) Bár nem Tatra, de a motor és a víz jó helyen van benne, meg a futóműve is megfelelően Tatras... :)

tatrafan Creative Commons License 2004.06.24 0 0 417
Üdv furano!

Naszóval, ha szembe állsz a csomagtérrel akkor elvileg balra oldalt van a TÍPUSTÁBLA, azon van az ALVÁZSZÁM. (Láttam már jobboldalt is, de nem tűnt nagyon eredetinek...) EZ A HIVATALOS, nem az ami be van ütve a karosszérielemekbe!!! (évjárat és alatta az alvázszám utolsó négy karaktere) Ezt csak azért mondom ha esetleg a kettő eltérne egymástól valami ismeretlen okból kifolyólag...
A motorszám a benzinpumpa alatt van balra az öntvény "élén" beütve. Ami lejjebb van középen - a főtengely végén levő ékszíjtárcsa felett - az csak a motor típusa!

Remélem nem a vízpumpát keresgéled most, rossz tréfa volt... :-)))

tatrafan Creative Commons License 2004.06.24 0 0 416
Alvázszám a csomagtérben táblán kell legyen semmi extra, asszem csak öt számjegy. Máshova is be lehet ütve az utolsó négy számjegy, pl. a motortérben a tűzfalon láttam jobb oldalt. Motorszám valami lyesmi *603F-00000* de nem pontosan csak valahogy így. A vízpumpa vagy a benzinpumpa közelében van valahol, hirtelen nem is tudom melyik... :-)))

Majd jobban utánanézek ha hazaértem, még "dolgozok".

furano Creative Commons License 2004.06.24 0 0 415
Üdv!

Segítsen valaki ! Mondjátok meg hol van a Tátra 2-603 alvázszáma és motorszáma.
Előre is köszönöm.

furano

poén Creative Commons License 2004.06.24 0 0 414
Kerek 20 éven át Trabizott a família, összesen két dbarabbal. Az első 67-es volt (asszem), CR-83-96 rencámmal, 82 és 87 között volt nálunk (94-ben lehelte ki a végleg a lelkét). Hiányzik mindkettő :-((
Beléphetek a klubba? :-))
poén

tatrafan Creative Commons License 2004.06.22 0 0 413
Jelentem első autóm trabi volt, második meg kispolák de mindjárt harmadiknak jött az Octavia! Ja, nem a fronthajtásosra gondoltam... :-)))

(mondjuk azóta se volt egy rendes autóm...)

keepitretro Creative Commons License 2004.06.22 0 0 412
A jelszó ez volt a trabimnál: ha menni akarsz szerelni is fogsz!! ZU-44-42 a rendszáma ha valaki halott róla meséljen!!!!

Ez egy csoda tarbant volt, kérem szépen!!! Tuning műszerfallal!!! A varnyú LED-es műszerét átalakítottam fordszámmérőre, meg akkufeszmérőre + tankszintjelző. Plusz belekerült egy átfolyásmérős fogyasztásmérő (orig Trabi tiele) + TESLA soksávos mono rádió+ műbőrrel behúzott műszerfal + 12V generátor+ új üléshuzat + úgy nézett ki mintha új lenne. Nagyon király volt a gép!!!!! Azok a régi szépidők de rég volt......

Na de megöregedtünk elsűvítettek az évek ezért is:

HAJRÁ TATRA és A LÉG HŰTSŐN MINDENKIT!!!!

Előzmény: doca (411)
doca Creative Commons License 2004.06.22 0 0 411
Szerintem sem rendes ember aki nem kóstolta meg a Trabit! A többi csak köret:-))
Előzmény: keepitretro (410)
keepitretro Creative Commons License 2004.06.22 0 0 410
doca: jelentem első autóm trabi volt szerintem tatrafannak is!

Előzmény: doca (408)
cx25tri Creative Commons License 2004.06.21 0 0 409
Bakki, itt csigaztok engem osszevissza, csak legyen mar vege a vizsgaimnak, hude meghallgatnam mar a hangjat!!! :)
Előzmény: tatrafan (407)
doca Creative Commons License 2004.06.21 0 0 408
Egyáltalán ültél Te már valamilyen normális autóban.Pl Trabant vagy Kispolák?
Előzmény: tatrafan (407)
tatrafan Creative Commons License 2004.06.21 0 0 407
Máma megint mehettem a Red Iron-nal és igencsak hasít! Mint a malac. Hogy ne legyek vulgáris. Nem is mertem padlót nyomni mert kicsit kivan az első futó meg a gázrudazat is - NO BOVDEN! - de akkor is mocsok állat, geci jó, kurvára megy és rohadék hangja van!!! :-)))
De alapjáraton olyan kis szelíd csendes mint én... )-:
tatrafan Creative Commons License 2004.06.21 0 0 406
Én is... :-)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!