A sportriportereket inkább ne fikázzuk - túl messzire vezetne - , bár lehetne. Végülis ciki, hogy valaki nem ért a szakmájához... Ilyen Urak a Eurosporton is akadnak páran.
Inkább vegyük a pozitivumokat. Számomra még mindig kellemes emlék Gyulai István. Szóval, Gábor, hajrá!!! ;))
Ha valaki nézte ma reggel az m2-n a telesportot, az a következő méretes ökörséget hallhatta Gulyás László szájából:
"A maratoni futást az i.e. 487-ben lezajlott maratoni csatát követő futás emlékére rendezik meg és azt a 42 195 métert már az olimpiai játékok előtt is futották."
A maratoni futást valóban az ütközetet követő futás emlékére rendezik, de a mondatban ez az EGYETLEN állítás, ami a valóságnak megfelel...
1.Kérdés:
Miért megy sportriporternek valaki, ha csak a sporthoz nem ért????
2.Kérdés:
Fel lehetne homályosítani a nézőket, hogy mi is az a maratoni futás?
szerintem a titok nyitja a földrajz lehet
jó irányba van a pálya Az 5.1-es ellenszél ennek egy kicsit ellentmond, nemde? ;)
oxigéndusabb a levegö A legtovább élő rekordokat a mexikoi olimpián érték el, mintegy 3000 méter magasságban; ott nem igazán sűrű a levegő :) oxigén a hosszútávnál lényeges.
Esetleg ott más gravitációs állandó (g) Esküszöm, ez a legjobb :) Edmontom emlékeim szerint Kanadában van, Kanada pedig a Föld nevű bolygón, nem pedig a Holdon. A gravitációs állandó valóban egy kicsit változik a Földön: minél közelebb vagy a sarkokhoz, annál nagyobb. Kanada az egyik kegészakibb ország.
Kicsit nehezen szoktam hozzá a tour
alatti ökörködéshez amit a sipos úrral műveltek, bár miután megtaláltam a humorérzékemet nemcsak a versenyt de a közvetítést is élveztem.Az atlétikai VB nem több és nem kevesebb mint egy remek nemes versenyzés méltó eddig a korábbi VB.-ék szinvonaláshoz pedig még csak az elején tartunk. A 100 méteres előfutamokban a nagy sprinterek " flugos futása " tetszett. A középdöntőben pedig csak a csodálatos és hihetetlen stb.jelzők jutnak eszemben. Egyetértünk a rekortan nagyon gyors és talán világcsúcs is lesz ,de nem biztos hogy a Green futja.
A maratonfutás sprint befutója fantasztikus élményt jelentett nem emlékszem mikor láttam ilyet.
A FRANCIA HÖLGY KIESÉSE TALÁN A TÚLZOTT VERSENYLÁZNAK KSZÖNHETŐ BUTA HIBA ,DE REMÉLJÜK AZ ATHÉNI OLIMPIÁRA ILLETVE A KÖVETKEZŐ vb.-RE TÚL JUT RAJTA.
gONDOLOM ABBAN EGYETÉRTÜNK, HOGY A 7 ÉS 10 PRÓBA MEGMUTATJA A VERSENYZŐK SOKOLDALÚSÁGÁT ÉS ÍGY EZEKET A VERSENYZŐKET IS A LEGNAGYOBBAK KÖZÉ EMELI.
aZ INDITÁSSAL VALAMI NAGYON NINCS RENDBEN REMÉLEM AZ IAAF ÉSZREVÉTELEZI ÉS MÁRA ELHÁRULNAK A GONDOK.
Az eredményhidetések megható pillanatai felidézik a mi sikereinket most Varjú vilmosra gondoltam. Remélem hogy a három kalapácsvető úr közül az eredményhirdetéskor zsivotzky gyulára is emlékezhetek.
Végezetűl tudom, hogy fantasztikus lexikális tudással rendelkezik, de kérem ha valamit nem tud ne kezdje el mondani mert égő, és ráadásul vannak nézők akik emlékeznek a történetre amit elkezd. Gratulálok a teljesítményéhez további sok sikert.
viszlát a képernyő előtt.
Már írtam valahol, igaz, hogy morbid, de lehet, hogy ha neked is lézerkúrálnák a töködet nem csak Zámbó Jimmit énekelnéd le, de Armstrongot is simán letekernéd. Heréld magad jó leszel.
Bocs, ha valakit megsértettem ezzel.
További kellemes éjszakát én asszem távozom. Negyed kettő van ilyenkorra már a Diszkót is megunom (Itt nálunk olyan dolgok mennek... Hú. De ez már egy másik topic)
Armstrong nem sokat kockaztatott, biztosra ment, merthogy vmelyik amerikai vegyi muvek mintapeldanya az ember, mert hogy nem messenger a us postalnak az tuti ;)
Az olimpián ott voltak Moussambani-ék, az úszó Vb-n tőle már voltak lassabak, most itt van ez a szamoai srác, Naganóban voltak Kenyai sífutók(Nike), legközelebb ki lesző? Eddyt, a sast mindenki koppintani akarja?
Eszel, lefutod, eszel, lefutod, eszel.
Ha csak a program felét teljesíted naná hogy elhízol. Mit gondolsz Ullrich miért nem állt föl a Touron? (Mer' elkente a végit.) Armstrong kockáztatott. Nem félt hogy összeszarja magát. Bár! Kitudja mi folyik egy sportoló gatyájában.
Hat nemtom, en is igy edzettem vagy 10 evig, most meg a +15 kgmomat probalom letekerni ebben a franko idoben, szal megsem ez lehetett a jo edzes program ;)
Szabó Nikit meg nem találtam el.
De így is van 6 pontom!!! Zárójelben jegyzem meg, - lehet kapcsos is - Godinát tippeltem a sújlökésben. (Perez és Alejandro elég szarul állnak),