Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy ennek a csodálatos sportnak is indítottak fórumot! (most vagyok először a törzsasztal indexen)
Amatőr, de lelkes triatlonistának vallom magam!
Még egy kis ideig fenn vagyok, de holnap reggel úszóedzés :))
Nagyon élvezetes volt a mai uszi, bár asszem legerosebben a rekeszizmaimat dolgoztattam :o))
Anita - köszi a sokmindent, de foként a mákoskiflit!! Ízorgia volt.. Hálából beszerzem Neked a karakterisztikus színárnyalatú törülközom másodpéldányát ;o))
Julcsi - a legközelebbi kamerázásig tényleg megtanulhatnánk egy szinkron-lebukó számot :o))
A ma reggeli úszás résztvevői:
pen (természetesen :o), V.Péter, R.Anita, vastigris, Fishtax, a "kamerás ember" és jómagam.
(Sőt, volt ott még vki, de az ő világrajövetelére még várhatunk egy kicsit ;-)))))))
pen, hogy tetszik az "ultrahangos kép"? ;-)
VT, pen hiányolta az amőbacsatát, legközelebb lesz az is, ugye???
Fishtax
gyere máskor is! Egész jól el hal-adóztam a lábvizeden :-)
Azért nem eszik olyan forrón a kását...! :-) Pénteken talpig hülyében kell mennem dolgozni, így nehezebben lenne kivitelezhető a dolog, de majd figyelemmel kísérem a topicot, legközelebb igyekszem ott lenni! (Ráadásul még az úszónadrágomat is elő kellene keríteni. :-) )
De azt miből vonod le, hogy tavasszal nem voltam ilyen "sportos"? Én mindig is az voltam, legfeljebb az útjaink nem keresztezték egymást. :-)
Reggel 6:00 a BVSC uszodában a Kisföldalatti Mexikói úti végállomásától 4-5 perc gyalog. Pénteken egészen sokan leszünk. Kb. egy óra úszás. -> Össz. 90 perces program az usziban.
Tehát holnap már jöhetnél is. Még videóra is vehetnénk, hogy hogyan úszol most. (Bár a rémhírekkel ellentétben a kamera nem fog úszni.)
Üdv.: vastigris
Hmmm..., triatlon...
Fadd-Dombori környékén nőttem fel, anno engem is megcsapott a szele, indultam is néhány versenyen (hol egyéniben, mikor váltóban - még eredeti törölközőm is van! :-) ), aztán vhogy elmaradt, pedig mindhárom sportágat szeretem.
Itt, Pesten leginkább az úszás hiányzik, eddig nem volt motivációm sem korán kelni, sem munka után beesni, öltözni, plusz csomagokat cipelni, maceráskodni, de benneteket olvasva felötlött bennem, mi lenne, ha kipróbálnám!? Nem tudom, hogyan fogok hajnalban felkelni, de ha eláruljátok, hová és mikor jártok, talán én is tudnám fogni magam és veletek tartanék.
(Ha nagyon belejövök, akkor még a régi kerékpáromat sem ajándékozom el, amatőr triatlonra van felkészítve! :-) )
Jó volt az uszi kedden, a szauna még inkább!! Csak este a karácsonyi vacsin fordultam le majdnem a székről az álmosságtól..
Azért pénteken szivesen csatlakoznék ismét :o))
nyuszi - ha te is ott leszel, hozhatnál nekem mindenféle dolgokat (CD, kazetta, mákoskifli, egyebek ;o))
Vastigris,
hát igen, párszor eltévedtem az usziban. R.Anita ugyan bejött velem a férfiöltözöbe, viszont gyorsabban öltözött (ezt is jó lesz gyakorolnom a versenyszezonig), te pedig el se jöttél, igy mindig egyedül kellett megkeresnem a megfelelö utvonalat.
A medencében 187-es max pulzust sikerült produkálnom, de az eközbeni tevékegységemet már nem igazán nevezném uszásnak, erösen oxigénhiányos állapotban kapálóztam a medence széle felé. Azért usztam is valamennyit, csak akkor alacsonyabb pulzussal (150 körül).
A következö uszodalátogatást péntek reggelre tervezem a szokásos ( :-), már 1-szer voltam! ) idöpontban, addig (pl. ma) ott felesleges keresned. ( Ha valaki épPEN akkor szintén jönne a környékröl, szivesen elviszem aZ ITAlával együtt, hogy ne szomjazzon uszás után :-) )
Az a mozi biztos keresztedzés volt ;)
Mellesleg a nyuszi nem tűnt el, én minden nap láttam... és tényleg betegnek nézett ki.
Viszont Ti teljesen eltűntetek. Hol lógtatok tegnap és ma reggel???
Tegnap még V.Péter és Pen is velünk úsztak, ők is hiányoltak. (V.P max pulzust kergetett, én csak szolidan úszkáltam 100 gy. - 50 m. felváltva, aztán a "kismeleg", ahol többek között megtudtuk, mit jelentenek azok a rejtélyes kategória-rövidítések, végül a szaunában aszalódtunk egy sort.)
Hozz filcet holnapra!!!
Úgy látszik az egész nyuszi olyan, mint a füle: lógós! Egész múlt héten azt állította, hogy beteg. Aztán meg moziban edz. Mára meg teljesen eltűnik.
Hogy mik vannak?!
Mi van? V.Péter eltévedt az usziban v. mi a manóért nem informál bennünket a mai úszóleckéről?
Vagy netán meguszamodott??? :o))))
Na sebaj! Majd ma megkeresem!
Felettébb csendes ma a topic! Úgy szeretném, hogy itt legyenek a testvérkéim! :o))) (De ha itt nem, legalább reggel az usziban.)
HÁÁÁÁÁÁÁT, most azt akartam írni, hogy a nagyság átka, de nem. A koromé, sajnos!
Amúgy én arra a srácra gondoltam, aki utánad ért be egy mp-cel. A középiskolában osztálytársam volt, az egyetemen meg felettem végzett. Egyről beszélünk?!
A Mikulás sajnos csak a nyomait hagyta itt, de ha találkozol vele, mond meg neki, hogy bármikor szívesen látom egy kávéra vagy parazitaként is elviselem. :o)
Szia V.Péter!
Gyereeeeeeeeee!!! :-)))))))))
Azt ugyan nem tudom garantálni, hogy holnap is kevesen lesznek...
Zsazsi!
Tényleg meglátogatott a Mikulás s z e m é l y e s e n ? ;-)))
Az az ismerősöd, akivel Vácon összeFUTottál, gyb kolléganőjének is ismerőse... Te tényleg "mindenkivel" egy suliba jártál! :-)))
IV.kercsaj,
ha már ilyen kevesen vannak abban az usziban, én is megnézném azt a VVV uszoiskolát. Holnap lesz foglalkozás, vagy csak a helyszint tudom megtekinteni, ha megyek ?
"Vagy ha megyek, akkor be kell pótoljam a mai elmaradt adagot is?"
Az egész hetit, Anita! ;-)
Ma nagyon kevesen voltak az usziban, végig csak 1 ember úszott a pályánkon. Még a csatornaátúszó síszemüveges sem volt a 4ésfelesen.
Nem csak ez volt a mai egyetlen sikerélményem, ma jó buszra szálltam (viszont így elmaradt a hajnali buszos városnézésem ;-((( nem mutattam be a tripla axelt a lépcsőn, és az úszófelszerelésem is teljes volt!!!
vigyor
jó a nicked. Üdv a topikon!
"úszódeszkát milyent vegyek"
gyorsat! Nekem olyan van, amire autogramot adott egy nagggyon híres triatlonista... ;-)))
R.Anita
"... de ollllyan aranyos volt a jelenet :)))"
A partról nézve lehet, de nekem inkább vizes és hidegzuhanj-szerű...
"Az uszodában eltöltött idő fordítottan arányos a leúszott méterek számával."
...akkor én ma nagyon sokat úsztam. Brühühüüüüü!!! :(((
Azért remélem, holnapra is maradt filctoll és kitöltendő kocka. (Vagy ha megyek, akkor be kell pótoljam a mai elmaradt adagot is? Hűha, ezt még meggondolom :)
"Jajjajajajaj, most aztán visszatapostad a múltkorit ;-))))
Ez most engem is nagyon mélyen (2.25 méter?) érintett...;-))) "
... de ollllyan aranyos volt a jelenet :)))
ps: Zsazsi már kora reggel óta türelmetlenül vár...
Csaó mindenkinek !
Én is nagyon :-) hogy beindult a tria tropik, én most kezdem újra a tria-t , még nem jó az úszásom /az olimpia cápájától már kicsit jobb vagyok/de a futást nem nagyon birom pedig az uj cipőm menne mint a szél csak ha ráállok nem mozdul nélkülem sehová ,vagy csak az akarat erőm nincs nálam. Én még akkor kezdetem bele amikor a Kindl még ifi volt de most itt az idő ....ujRA-JT.
-Tényleg úszódeszkát milyent vegyek / kéne a lányoknak/
-eladó 26"-os vento + bora kerék /campa 8-as
ill. mali crmo 26" váz +ITM időfutam kormány könyöklős dupla ha valakinek éppen ezek kellének,
-plétiger: a bringák elkeltek de várj 1 kicsit lesz újjabb lehetőség újban.