Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.04.25 0 0 345
Akkor legyen ez a zárszó,
Győzzön a jobbik!!!
HAJRÁ SZEGED!!.:)
Előzmény: Interfan (344)
Interfan Creative Commons License 2008.04.25 0 0 344
Jó, talán kissé erős büntetés, elismerem. Akkor sem fogom a szívembe zárni Sándort. Eddig sem kedveltem, mostmár főleg nem. Na, sportszerű bajnoki döntőre fel! Hajrá Veszprém!
Előzmény: Törölt nick (343)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.25 0 0 343
Igen sajnálni is kell,mert szégyen amit műveltek vele,ha csak Lushnikov ügyet nézzük.
És ezen nektek nincs fogás,ezt be kell látni.
Előzmény: Interfan (342)
Interfan Creative Commons License 2008.04.25 0 0 342
Szegény Sándor...:'-(
Előzmény: Törölt nick (341)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.25 0 0 341
Ez szvsz titeket is érdkel,Katt
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.24 0 0 340
Nagyon gyenge replikázás ez a vasárnap történtekre...

Miért mi történt vasárnap,miért kellet összehívni a fegyelmi bizottságot???
Előzmény: Interfan (339)
Interfan Creative Commons License 2008.04.22 0 0 339
Nem kell az arc, tudjuk, hogy megtörtént, sajnálta is mindenki, de azt hiszem, nem efelé kéne mennie a dolgoknak. Vagy ez a drága Pick Szeged mostmár minden meccsen ennek a törlesztésére megy, vagy mi? Ha nem láttad a meccset, akkor meg ne pampogj, meg kéregessél linkeket. Nagyon gyenge replikázás ez a vasárnap történtekre...
Előzmény: timi (338)
timi Creative Commons License 2008.04.22 0 0 338
Feledékeny EViktor, Veszprémtv, MLajos ,veszprémi rajongok, stb...  figyelmébe ajánlom  2004-2005-ös szezonból

NB I, FÉRFIAK, RÁJÁTSZÁS AZ 1-4. HELYÉRT. A Pick-Szeged óriási csatára késztette az aranyérmes Veszprémet

"Döntően befolyásolta a mérkőzés további alakulását, hogy a Lusnyikovval összeakaszkodó Andjelkovicsot az orosz játékos lerántotta, és a szerb csillag rendkívül szerencsétlenül, a vállára esve ért talajt. Ettől kezdve nem is térhetett vissza a pályára, és dr. Szabó István csapatorvos mérkőzés utáni első véleménye szerint eltörött a kulcscsontja."

47. FÉRFI T-MOBILE, BUDAPEST BANK MK, DÖNTÔ

"A veszprémiek között újra szerepelhetett az egy héttel korábbi súlyos szabálytalansága miatt az elődöntőtől eltiltott Lusnyikov"

"A bemelegítő szegediek között civilben sétált a szerb válogatott Andjelkovics, aki szenvedő alanya volt Lusnyikov említett szabálytalanságának."

Kérek linket ahol elolvashatom, megnézhetem a jelenlegi szintű felháborodást, "drámai" tv nyilatkozásokat. Mert ugye a Szeged irányítóját jégre lehet tenni a két legfontosabb mérkőzésre? 

sanya122 Creative Commons License 2008.04.22 0 0 337

Sinka : 14. perc

http://www.mtv.hu/videotar/?id=21889

Mocsai nyilatkozik, Veszprém Tv :

http://www.mkbveszprem.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=475

Interfan Creative Commons License 2008.04.21 0 0 335
Korrekt, mindennel egyetértek. Hátha a következő meccseken a kézilabda dominál majd.(mindkét csapat részéről)
Előzmény: riss (334)
riss Creative Commons License 2008.04.20 0 0 334
Szegediként bocsánatot kérek a Veszprémi szurkolóktól , játékosoktól. Amit Bajusz csinált, az gusztustalan volt Perezzel szemben. Perez joggal volt felháborodva. Sajnos Bajusz néha valóban nem tud viselkedni, sőt átmegy bunkóba, ill ok nélküli szabálytalanságokat csinál. Az első félidőt sajna nem láttam. Itt szabadjon megjegyeznem, sokszor előfordult más meccseken, h a Veszprémi játékosok torokra mentek , támasztottak ki. Puljezevics fejen lövése is, eléggé gyalázatos volt az elmúlt mérkőzésen. Összesítésképpen most jobbak voltunk, megérdemeltük a kupát. Azt meg szegedi szurkolók is tudjuk kb. 60:40 arányban jobb csapat általában a Veszprém.
Interfan Creative Commons License 2008.04.20 0 0 333

Ezt úgy hívják, ok-okozat összefüggés. Rakd egymás mellé Perezt és Bajuszt. Szerinted Perez ok nélkül pofátlankodott oda? Én anélkül, hogy bármi konkrétumot tudnék, megmondom Neked, hogy nem. Bajusz mindig is egy senkiházi volt, és biztos vagyok benne, hogy ez az incidens sem volt véletlen. És mindennek a kiváltója a Pick Szeged mai játéka volt, aminek nagyon sok esetben nem hogy a kézilabdához, de még a sporthoz sem volt köze. Ez az én véleményem, lehet, Te nem így gondolod, én igen. Majd ha jönnek Veszprémbe, megmutathatják, milyen fasza gyerekek. Így is maximálisan elismerem a tudásukat, de Coldplayerrel egyetértve úgy gondolom, máshogy is érvényre juttathatnák ezt. Bár talán tudják, hogy ez az egyetlen esélyük győzni a nagyobb tudású MKB Veszprém ellen. Remélem, Matics visszanézi egyébként a meccs utáni nyilatkozatokat. Mocsai egy igazi edző. Ő nem. Hiába jön majd azzal, hogy ő csak a játékosait akarta megvédeni.

Nah, kb. ennyi.

Előzmény: Bbrothers (332)
Bbrothers Creative Commons License 2008.04.20 0 0 332
Nem vagyok se Veszprém se Szeged drukker,de te elviselted volna abban a helyzetben hogy beleokoskodjanak az ünneplésbe?
Előzmény: Interfan (331)
Interfan Creative Commons License 2008.04.20 0 0 331
Találj ki jobbat.
Előzmény: Bbrothers (330)
Bbrothers Creative Commons License 2008.04.20 0 0 330
Ugyanúgy bebizonyította Perez és Gál is hogy mekkora tuskó paraszt a lefújás után!Mi szükség volt rá?Akkor Matics se viselkedett volna úgy ahogy viselkedett!
Előzmény: Interfan (325)
Interfan Creative Commons License 2008.04.20 0 0 329

Bajusz is szerb.:-) Újvidéki, ha jól sejtem.

Előzmény: coldplayer (327)
Omega12 Creative Commons License 2008.04.20 0 0 328

Előre bocsájtom nem vagyok Veszprém szurkoló, igaz ezek után Szegedi sosem lennék. Ezen a hétvégén az MKB volt a győztes bármi is lett a kupadöntő végeredménye. Számomra az az út járható amit Mocsai képviselt a meccs után. Le a kalappal előtte.

Úgy tudom Skaliczki László látta a meccset. Ezek után remélem elfelejti egy életre Nenad Puljezevicset, bármilyen jó kapus is. Nem kell egy idegbeteg a válogatott kapujába,  jöjjön Mikler vagy bármelyik fiatal.

coldplayer Creative Commons License 2008.04.20 0 0 327
Ahogy olvastam a meccs után még volt egy kis összetűzés amiből kivette részét Matic mester is. Azért egy edzőnek minden szituációban annak megfelelően kell viselkednie hogy ő vezetője a csapatának. Az meg hogy ki mekkora tuskó nem feltétlenül a nemzetiséggel függ össze. Bajusz amit Perezzel művelt az mindent elmond róla, pedig ő nem szerb. De szánalmas volt amit Andjelkovic művelt a játékon kívül. Csak ismételni tudom hogy ha valaki tud kézilabdázni akkor miért van szükség ilyen körítésre? Nem baj lesz alkalom bebízonyítani hogy nem lehet ezzel a megfélelmítő hozzáállással mindig győzni!
Interfan Creative Commons License 2008.04.20 0 0 326
edző x3 Ez igen!
Előzmény: Interfan (325)
Interfan Creative Commons License 2008.04.20 0 0 325
Egyébként a Szeged majdhogynem összes szerbje bizonyította magáról, hogy mekkora tuskó paraszt, élen az edzővel, Maticcsal. Rendben van, hogy fiatal edző, nade mégis van egy határ, amit egy edzőnek nem szabadna átlépnie. Vladan barátunknnak sikerült. Remélem ő, valamint ez a két alattomos tetű, Oszmajics és Djurkovics is kap egy-egy szép eltiltást...
Előzmény: coldplayer (324)
coldplayer Creative Commons License 2008.04.20 0 0 324
Hát szabadfogású birkózásban is megállták volna a helyüket a szegediek az biztos. Pedig enélkül is jó csapat ezért nem értem miért van szükség arra hogy egy ilyen meccset hazavágjanak ezzel a hozzáállással. Mindenesetre gratulálok a kupa elhódításához a szegedieknek! A bajnoki döntőben pedig hajrá MKB Veszprém!
Interfan Creative Commons License 2008.04.20 0 0 323

Hm... Nyert a Szeged, gratula nekik a Magyar Kupához, de azért... Na jó, nem írok semmit, örüljenek ennek, majd a döntőben visszakapják, remélhetőleg. Sportszerűség RLZ!

Hajrá, Veszprém!

Interfan Creative Commons License 2008.04.13 0 0 322

Nagyon kemény meccs volt a tegnapi is, de kitették a szívüket a pályára. Megkaptunk egy kis hazai pályát is a sporiktól, de nem volt olyan vészes ez a része. Szegény Ilyésnek ennél már csak jobb jöhet ebben az idényben, szerencsére a másik oldal viszont jól meg volt oldva Gulyással és Vujinnal, s oda még visszatér ugyebár Iváncsik is. Perics megint szenzációs volt, persze akadt egy gyengébb periódusa, de utána megint odatette magát. Egy szó, mint száz,szép volt, fiúk!:-)

A döntő meg durván kemény lesz, és ott végig kell koncentrálni... Hajrá, Veszprém!

Előzmény: coldplayer (321)
coldplayer Creative Commons License 2008.04.13 0 0 321
Hát ha anno a lehetséges ellenfelek közül kifelejtettem a Rhein-Neckar Löwen-t akkor most itt van mint döntőbeli ellenfél. Nagy küzdelem lesz de meglehet a KEK-győzelem. Mindent bele MKB Veszprém! Hajrá fiúk!
Előzmény: sesum (303)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.08 0 0 320
"Most, a szezon véghajrájában megmutathatják, milyen tökös legények, ilyen blama után csak a győzelem fogadható el "

Ebben az idényben nekünk is jutott ilyenből(lásd most Dunaújvárosban),szóval én is úgy lennék maximálisan kiengesztelve,ha jövő héten behúznánk itthon a Magyar Kupát és megvédenénk a bajnoki címet.
De ha csak az egyik sikerül én akkor se leszek elkeseredve.:)
HAJRÁ SZEGED!!!
Előzmény: Interfan (319)
Interfan Creative Commons License 2008.04.07 0 0 319

Most, a szezon véghajrájában megmutathatják, milyen tökös legények, ilyen blama után csak a győzelem fogadható el minden fronton, még ha rohadt nehéz lesz is. Ez az utolsó 20 perc egy szemenköpés volt azoknak a csodálatos szurkolóknak, akik elkísérték a csapatot, és hazai hangulatot teremtettek. Elég józanító pofont kapott már a Veszprém az idényben, legalábbis nekem nincs szükségem többre, de talán még így utoljára rájöttek most, hogy a sikerek nem jönnek maguktól.

Hajrá, Veszprém!

Előzmény: HITMAN (316)
Interfan Creative Commons License 2008.04.07 0 0 318
Ez történt, amit írsz, és én ezt is igen nagy égésnek tartom, az nem kifejezés, hogy csalódott vagyok...:-(
Előzmény: Törölt nick (317)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.07 0 0 317
Szvsz a 10 gólos vezetés tudatában picit lazára vették a fiúk és emiatt a "nagy alázásból" ,majdnem(attól függ honnan nézzük ) egy nagy égés lett.
Előzmény: HITMAN (316)
HITMAN Creative Commons License 2008.04.07 0 0 316

Vazze, ez tényleg katasztrófa... Ez (még) nem egy igazi nagy csapat...

És elfáradtak, vagy csak belazultak?

Előzmény: Interfan (315)
Interfan Creative Commons License 2008.04.06 0 0 315
28:28 lett a vége, volt 10 gólos előnyünk. Az utolsó 20 percben 3 gólt dobtunk, egyszerűen nem hiszem el az egészet...
Előzmény: HITMAN (314)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!