Keresés

Részletes keresés

_Espada Creative Commons License 2021.03.20 0 2 1691

Én nem tudom ezt a Szolnokot pálya hátrányból hogy verjük meg, mikor Gibson nem is játszott. Ő egy nagyon jó pedigréjű légiós.

Teljesen kiegyenlített a küzdelem. 4 extra magyar, de légiósokból csak 1 extra az én szememben, 1 pedig közelíti a hasznosságát. (Evan,Barac)

Ezzel lehet bajnoki címet nyerni?

CrazyBasket Creative Commons License 2021.03.20 0 0 1690

Személy szerint Okornt soha nem szidtam, sőt! Nálam is no.1 edző, ő is ember, van hogy hibázik, el is szokta ismerni, amiért hatalmas respect neki! Anderson viszont az első pár forduló óta szúrja a szemem, amit le is írok, vagy el is mondok bármikor bárkinek, mert ő tényleg mellényúlás volt, ezt a vélményem csak akkor fogom megváltoztatni, de akkor meg is követem pl. a falco man-t, ha a play offban a hátára tudja venni a csapatot és 180 fokos fordulatot vesz a támadójátéka! Védekezésben nem várok tőle sokat, de támadó oldalon igenis aktivizálnia kellene magát! 

Előzmény: Törölt nick (1685)
falco Man Creative Commons License 2021.03.20 -2 0 1689

Senki nem mondta, hogy a mai meccs alapján ne érdemelne kritikát, teljesen jogos, nagyon gyenge volt , de azért minden vereség után már ezt nyomni nagyon vicces, az meg meg inkább, hogy ma miatta kaptunk ki. 

Előzmény: Törölt nick (1686)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.03.20 -3 2 1688

Ez után a vesztes meccs után, ahol vezetünk 10 ponttal az utolsó negyedben, kiállitják az ellenfél második legjobb dobóját, mi meg ahelyett, hogy földbe döngölnénk őket, egy rossz birói döntésen sajnálkozunk ami miatt kikaptunk a végén.

A Szolnoknál még van egy jolly joker a pakliban, nálunk meg egy bohóc aki inkább jobb, ha nem játszik.

Ezek után óriási oprtimizmus kell ahhoz, hogy ebbe a csapatba valaki bajnoki cimet és kupagyőzelmet lásson.

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 0 5 1687

Bruinsma is serülésből tért vissza, ő rá miért nem kell honapokat várni ,és egyZaragoza meccsből kiindulni,kedves Falco man?

Legdrágább légiosunk,állitolag annyit keres Anderson itt mint Fehérváron Vojvoda.

Csak mondom.😅

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 0 3 1686

Okorn nálam akkor is legjobb edző lesz.

Miért?

Nem ő akarta Kellert.

Andersont meg benézte, akit sokan védenek, de mire fel?

Annyi pénzért jött amennyit hallani,megérdemli a kritikát.

Govens

Curry

Hooker

töredéke. és nem kerékkötő egyik se. Benkét se hasonlitsuk hozzá, sokkal több jo meccse volt neki, és ilyen tragédia után nem egyszerü ujra maxon teljesiteni

Előzmény: Törölt nick (1685)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -3 1 1685

Leegyszerűsítem a dolgokat. Idegeskedjetek csak továbbra is Anderson meg Okorn miatt, nekem attól nem lesz rosszabb. Már előre látom, ha esetleg nem nyernénk bajnokságot, akkor Okornból hirtelen a legszarabb edző lesz a korábbi legjobból.:) Ha meg bajnokságot nyerünk, akkor minden idők legsikeresebb edzője lesz nálunk. Vagyis dupla vagy semmi egyesek viselkedése miatt.

Egyszerűen nem lehet kikapni a Szolnoktól, soha , sehol, sem simán, sem egylabdás meccsen, sem nagy előnyről.:)

splity24 Creative Commons License 2021.03.20 -2 4 1684

Ha jol emlekszem pont Kormend ellen volt egy ilyen szitu ami meg talan durvabb is volt mert ugy nyult Zozo utan a hazai jatekos es ott videozas utan jeleztek, hogy sima fault. 

Az ilyen faultokat nem szabad ilyen modon buntetni foleg nem 4 masodperccel a vege elott egal allasnal. 

Ha belegondlosz eldontottek vele az alapszakasz vegeredmenyet. 

Előzmény: CrazyBasket (1679)
falco Man Creative Commons License 2021.03.20 -5 0 1683

Egyébként ehhez meg egy dolog: Anderson az utóbbi meccseken a legtöbb időt töltötte a pályán, nem egyszer bőven 30 perc felett játszva. Mindezt 3 héttel egy két hónapos sérülésbol visszatérve, pedig fokozatosan akartuk visszaépíteni. Ma nem ment neki a dobás, van ilyen. Benke ugyanolyan nulla volt, ezt sem kell elfelejteni, igaz ő is most épül vissza a csapatba. 

Sajnos az első félidei jó védekezésünk után nem tudtunk olyan extran támadni mint ezelőtt héten a Körmend ellen, a Szolnok pedig jól védekezett, a végén pedig egy rossz ítélet született.

Emlekszek két éve pontosan ilyenkor Gaspert, Evant, Curryt a Körmend elleni hazai vereség után nagyon sokan tűzzel-vassal üldöztek volna el Szombathelyrol, a kupa döntőt nem is említve. Ismerjük a végeredményt. Várjunk a szezon végéig, akkor majd ertekelunk.

Előzmény: PHX Valley (1680)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -1 0 1682

Mutass egy olyan szabályt, hogy előrefelé mozgó játékost oldalról szándékosan (de nem durván) nem lehet faultolni, mert sportszerűtlen jár érte. A taktikai faultot még mindig nem törölték el a kosárlabdából, már pedig az nem ér sportszerűtlent. Pont ez a szép (többek között) ebben a sportágban, hogy lehet ilyen faultokat elkövetni.

Valószínű én is olyan szar edző lennék, mint Okorn, de egy formán kívül játszó Andersonban is jobban bíznék végig, mint pl. Doktorban, akivel amúgy semmilyen problémám nincsen. A klasszis pont attól az, hogy ha van egy nagyon szar meccse, akkor is eldöntheti a végén. Ma ez Andersonnak nem sikerült, és még egyszer mondom ez többet nem fordulhat elő tőle.

Előzmény: CrazyBasket (1679)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -5 0 1681

Anderson mellett a vereségek másik oka mindig Gasper.:) "Jó lenne" egyszer úgy kikapni, hogy mondjuk - ha már Anderson "átvette" Soros szerepét - Okorn nem lenne hibáztatva. Nem hiszem el, hogy még egy ilyen kerettel sem lehet úgy kikapni, hogy az edző nem hibás.

Előzmény: hali79 (1676)
PHX Valley Creative Commons License 2021.03.20 -1 0 1680

Ámen. A legfontosabb, hogy senki ne sérüljön meg, a rehabosokat (Bruinsma, Lake, Benke) játékba kell hozni, és Andersont is játszatni, találja meg magát. Most ez a helyzet, ezzel kell együtt élni, előre kell nézni, bármennyire is szarul meccselt ma Okorn, a stratégiai gondolkodásban nagyon is erős.

Előzmény: Törölt nick (1677)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.03.20 0 1 1679

"Szeretnék mást irni de tudjátok, hogy mindig a szabályok alapján írok. Nem a labdára irányuló tranziciós fault ez!"

Inkább adok a szavára egy Falco szurkoló hivatalos MKOSZ játékvezetőnek ebben az esetben, mint pl.  a tiédre! Aztán meglehet szakérteni ezt is persze!😅😂

Az meg, hogy nem ezen múlt..vezettünk 10-el, többször támadtunk 77-77nél a vezetésért, nem jött össze, Badzim extra tripláira nem jött válasz, ezek voltak szerintem a döntő faktorok, illetve hogy a két magasemberünk az utolsó percekben nem védekezhetett teljes intenzítással a 4-4faultjuk miatt! Az meg, hogy Anderson mit "játszott" ma hab a tortán, ezen a meccsen jóval több percet lehetett volna adni Doktor Petinek aztgondolom! 

Előzmény: Törölt nick (1666)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 0 2 1678

Anderson Hooker és Curry fizetésért jött.

Be jött az ifiszabály, nem tudtak volna annyi percet kapni.

De sokkal előbbre lettünk volna, ha bevállaljuk ezt(rotációban,védekezésben) , kevesebb percért, mint Anderson extra passzait. Sem Hooker,sem Ron nem dob rosszabbul mint ő. Védekezés meg összehasonlithatatlan.

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -1 0 1677

Egyetértek. Badzim valóban a mozdulat után ugrott egyet, mint egy bakkecske, de mivel az esetet visszanézték, így nem értem, hogy nem látták azt, hogy rájátszott. Sportszerűtlenül nem lehet faultolni, de szándékosan (nem durván) miért nem lehetne?

A következő meccsek valóban a felkészülés jegyében zajlanak majd, és dönthetünk arról - legalábbis megadhatjuk a lehetőséget -, hogy a Körmenddel vagy a Pakssal akarunk e játszani? Persze a múltkor én írtam, hogy mindig győzelemre kell játszani, és ezt most is így gondolom, csak mint elvi lehetőség jegyeztem meg. Bár nem hinném, hogy Gaspernek bármilyen félelmei - vagy rossz élményei - lennének a Körmenddel kapcsolatban. Szóval, ha kedden nyerünk, akkor nagy eséllyel jöhet a Falco-Körmend negyeddöntő.

Előzmény: PHX Valley (1668)
hali79 Creative Commons License 2021.03.20 0 0 1676

Kihegyezem..mert igy gondolom..saját véleményem és ,mint írtam Okorn is benne volt a mai vereségünkbe..és ezt nekik is megmondanám ha lenne erre lehetőségem nem csak névtelenül vállalnám.(nem mintha érdekelné őket)

falco Man Creative Commons License 2021.03.20 -5 1 1675

Keller is hozott egy laza -14-es +- mutatót, szóval ennyit arról, hogy itt egy ember miatt kaptunk ki. Nulla volt Anderson és Benke, gyenge volt a második félidőben Keller, Beni sem volt ma extra. Több ilyen nem fér bele, ennyi.

Előzmény: hali79 (1667)
PHX Valley Creative Commons License 2021.03.20 0 0 1674

Vagy mondjuk ha a büntetőket tisztességese dobjuk. Tényleg ne hegyezzük ki egy játékosra a vereséget.

Előzmény: hali79 (1671)
hali79 Creative Commons License 2021.03.20 0 0 1673

Mondtam van 3-4 extra passza..de a többit tartom..és igen nagyon nem szeretem ,mert hónapok óta azt érzem hogy rajta mehet el a bajnoki és kupaarany..azon hogy ilyen légiósra vártunk..

Előzmény: splity24 (1669)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -1 4 1672

Bundesliga vagy oda..

Mínuszolhattok nem érdekel, de Barac a fizetése töredékével sokkal többre való,mint ez az Anderson akire 2 hónapot vártunk.

Ennyi.

Lehet mínuszolni.

hali79 Creative Commons License 2021.03.20 0 3 1671

Miért ne verjük az ő nyakába??

Kire vártunk 2 hónapig?

Ki  a legdrágább légiósunk?

Ki nem védekezik semmit?(még Kovács is erős volt neki)

Nem nyertünk volna esetleg ha dob nagy kegyesen 4..azaz négy pontot??

_Espada Creative Commons License 2021.03.20 0 1 1670

Martinics nálam extrább amugy mint Kyan.

És egyik sem tudott védekezni :) De támadásban előbbi nálam magasabban kvalifikált.

splity24 Creative Commons License 2021.03.20 0 0 1669

ez most kicsit erthetetlen hozzaszolas toled az asszisztokrol azert ennyire nem kell utalni valakit!

Előzmény: hali79 (1667)
PHX Valley Creative Commons License 2021.03.20 -1 2 1668

Nem beszélve arról, ilyenkor nem szabadna belenyúlniuk a meccsbe. Ez egy tervezett fault volt, Badzim baromi látványosan eladta a sztorit, ezek meg megették. Viszont látjuk, hogy ez a Szolnok simán elkapható, úgyhogy azért ne dőljünk a kardunkba.

A következő két meccs tét nélküli lesz (bár azért a Körmendtől ne kapjunk ki), lehet felkészülési meccsnek kezelni őket kupára, rájátszásra.

hali79 Creative Commons License 2021.03.20 0 0 1667

Fele gólpassza meg azért van..mert hülye helyre bevisszi ..és ha Beni nem menti meg a befutásával újabb eladott labda lett volna..a másik fele meg azért keletjezik,mert nem meri eldobni  és tovább passzol..és az is gólpassz..

Azért mert egy meccsen ad 3-4 extra oasszt esetleg..na ezért nem extra légiós..ezt Govens,Lacika de Martinics is megcsinálta..ők se védekeztek(mindjuk úgy igen ,mint Anderson..)..de ők tudtak dobni legalább..

Előzmény: falco Man (1664)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -2 0 1666

Sok mindennel egyetértek, amit meccs óta írtál. Ez egyértelműen nem volt sportszerűtlen , hiszen Váradi oldalról ütött oda Badzim kezére. Felháborító fújás volt. Aki azt írja ezen nem múlott az hülye. Hosszabbításban újra lett volna esély a 6 pontos győzelemre is. Persze az is igaz, hogy 11 pontos előnyről - és Warner kiválásával - a kezünkben volt a meccs. Nem baj, majd a döntőben sikerülni fog érzésem szerint.

Ma is látszott, hogy Bruinsma milyen fontos ennek a csapatnak, és Barac is jól küzdött. Sajnos Anderson botrányosan gyenge volt ma, de minden vereséget már ne varrjunk mindig az ő nyakába, mert az vicces. az persze biztos, hogy a rájátszásban ilyen teljesítmény még egyszer nem jöhet tőle.

Előzmény: splity24 (1653)
hali79 Creative Commons License 2021.03.20 0 0 1665

Én csak egyre tudok gondolni..a FIZETÉSE talán???

Előzmény: _Espada (1663)
falco Man Creative Commons License 2021.03.20 -5 0 1664

Meg Benke helyett is akkor jobb lenne egy légiós a mai alapján nem ? Vagy Keller helyett is, mert a második félidőben Cakarun bohócot csinált belőle.

Anderson ezzel a nulla teljesítménnyel is a legtöbb gólpasszt osztotta ki, inkább ez a szomorú. 

Előzmény: hali79 (1658)
_Espada Creative Commons License 2021.03.20 0 0 1663

Nem baj ha ült. Lenyilatkozta, egyet edzett srácokkal, nem akarta terhelni.

Nincs ezzel semmi baj, így is szoros lett.

Andersont viszont úgy kivették a játékból,mint annak a rendje.

Komolyan nem értem, mitől 'extra'.

Előzmény: hali79 (1660)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.03.20 -2 3 1662

Gratulálok Szolnokra!

Warner kiválása után így behúzni ezt minden elismerésem!

Semleges szemmel sajnos sokkal szimpatikusabb ez a Szolnok mint a Falco!

anderson meg....Hooker és Curry helyett?

Okorn ezt nagyon benézte.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!