És melyik pókersite (póker hálózat) nem ilyen. Amit ismerek az mind hasonló, az Oct sem különb a többinél. Inkább csak az az érdekes, hogy az Oct-nak semmi haszna nincs a dologban, hacsak nem az izgalom fokozása, s esetleg ezzel nő a látogatottsága.
Ez meglehet. A lényeg szerintem, hogy megmaradt az egál állás.
Sajnos tökéletes megoldás nincs, hacsak nem írják át az Oct szoftverét és paraméterezhető a játékosszám. Addig vagy így szeretünk játszani az Oct-on vagy kihadjuk ezt a játékélményt.
Téma azzal befejezve, hogy sajnos még csak nem is én ejtettem ki a "nincs jelent" , hanem tuttifrutti, tehát amit előtte tőlem elvett, az tuttihoz ment.
Azt láttam épp, mint ahogyan írtam is, a pontos darabszámot Te biztos jobban tudod. De én úgy láttam, hogy Tutti nem használta ki ezt a helyzetet (persze lehet, hogy lapja sem volt hozzá), s türelmesen megvárta, mire végre kiejtetted a távollevőt, s egálban indult a HU ugyanúgy, mint ahogy kb. áltatok akkor, amikor 3-an maradtatok.
Abban teljesen igazad van, hogy nem 4-en kell játszani, de szerencsére ez azért nem tipikus eset. Ez, az adott estének mindig egy ad-hoc megoldandó problémája. Már így is 20 percet késett az indulás, s kérdés hogy lett volna-e türelme a játékosoknak esetleg többször próbálkozni a szétosztással (sikertelenség esetén).
Az a kérdés, hogy akkor szerinted mi a jó megoldás, ha nem sikerül a 2 BOT-os játék, vagy épp nincs 2 alkalmas BOT.
Ha láttad volna tudnád, háromszor elvitte a zsetonomat, mert jobb lapja volt, és itt már magas a vak,az hatalmas hátrány annak, akinek amúgy sem jöttek végig jó lapok.Igazából onnan ered minden, hogy nem négyen kellene játszani a 6-os asztalon és kapjak ki attól, aki ott van.
Eddig egy próbálkozás volt a 2 BOT-os játékra, s nem sikerült. A gond az vele (akkor az volt), hogy mivel erre eddig nem volt példa (sikeres, amiről tudok), így még annyi gyakorlata sincs benne a játékosoknak, mint az 1 BOT-os játékra. Ha mindenki tudná a dolgát, akkor simán megoldható a 2 BOT-os játék is, de arra már többször is volt példa, hogy amikor menet közben még a játékosoknak is magyarázni kell, hogy mit csináljon, akkor a BOT lekési a reagálást (én legalábbis többször így jártam). S akkor kell 2 "profi, ráérő" BOT is persze.
Ezzel a megoldással nem mondható az, hogy bárkit igazságtalanság ért volna (szimmetrikus volt a beülés és még a 2. asztalon a fordított beülési pozícióra is figyeltem).
Az igaz, hogy egy kicsit más játékot, taktikát igényel a megszokotthoz képest, de szerintem ez nem baj. Amit Te írsz, hogy rossz lapokkal egy kis hátrányba vagy ez igaz, de ennyi erővel épp jó lapod is lehet és akkor Te vagy előnyben.
nem bírtam a "nincs jelennel" csak nyelte a pénzemet és odaadta másnak:
ezen mit értesz? mert ez csak a "nincs jelen" all-in pozíciójában lehet,
meg abban az esetben, ha BB poz-ban ül és nem hívsz (hívtok rá) legalább rivernél
Az igaz, hogy párszor all-in pozban leszedett, de emlékeim szerint végül nem
jöttél olyan rosszul ki a dologból. Kb. egálban voltatok akkor is, amikor 3-an
maradtatok és akkor is, amikor végre sikerült 2-en maradnotok. Ha nem így
volt pontosan, akkor bocs, mert csak "félszemmel" figyeltem.
A 2 távollevőnek jelentősen csökkentek a továbbjutási esélyei, s ezzel együtt a 4 jelenlévőnek jelentősen megnőtt.
Ettől függetlenül meg lehet próbálni legközelebb a 2 BOT-os játékot hátha sikerül.
Most ezt tartottuk a legjobb megoldásnak, de megpróbálhatjuk.
Azt csak remélni tudom, hogy nem érzed úgy, hogy ezzel jelentős hátrány ért.
A mai meccsünkhöz pár gondolatot szeretnék hozzáfűzni:
Éppen elég baj, ha az octogon nem igazságosan ossza a lapot, mert Ő ilyen.
De megfejeljük ezt azzal, hogy ketten nincsenek az asztalnál és nem osztjuk szét a pénzt, csak beül két ember és jut, amennyi jut fejenként. Csakhogy akinek sajna rossz a lapjárása, annak ugye sokkal kevesebb jut, mert be sem mer menni játszani, nem hogy nyerni.
Én a magam részéről ma nem birtam a "nincs jelennel", csak nyelte a pénzemet és odaadta másnak, úgy hogy én többet igy nem ülök be játszani. Messze inkorrekt a "nincs jelenek" pénzének az elosztása így, szinte nevetséges , hogy velem szemben mindig nyert, mert ugye jobb lapja volt.
Remélem azt a két maradék meccset nem ilyen körölmények közt kell lejátszani, ha igen, akkor én köszi szépen, de nem.
river leosztva (Kkáró; Qkáró; Akáró; 9treff; Atreff) kerub: "gyhááááá"" kerub: "LOL" Lajos71: "áááááááááááá" kerub: nyert 3,000: Ász full Dámával Parti vége
V. IPB.: bajnokság 10.hely 4.pont Kupa, 2.forduló 3.pont VI.IPB.: bajnokság 2.hely 16.pont Kupa 2.forduló 3.pont VII.IPB.:bajnokság 12.hely 2.pont Kupa 2.forduló 3.pont Összesen: 31.pont
Szasztok! Nem tudom ki hová valósi, de van1 ajánlatom. Ajkán lesz egy freeroll élő verseny akit érdekel, és játszana, eltudna jönni az megtalál itt, írjon nekem. A részleteket még megírom ,igazából nem tudom ,csak annyit ,hogy május 4.-e 24h-ig lehet jelentkezni!( mikor lesz a verseny azt sem tudom, holnap ráérdeklődöm) Ha jönnétek a nevezéseket elintézem ,és minden mást is ! bye-bye Laci