Kábé így néz ki. Mondjuk egyszerűbb lett volna mondjuk a születési időt is ráírni, aztán akkor bármivel igazolhatnád magad, akár egy jogsival is. Mert kétlem hogy egyazon nap alatt olyan rengeteg Gipsz Jakab született volna.
Akkor mindezek tudatában jól értem, hogy jelenleg egy lejárt személyi is érvényes okmány, de a lejárt személyinek az igazolvány számát viszont nem tüntethetik fel egy újabb okmányon (jelen esetben a védettségi igazolványon) ?
Választható! Nekem is lejárt a személyim, én mentem csináltatni újat a kormányablakba a vészhelyzet alatt, bár nem lett volna kötelező, de szeretem ha rendben vannak a dolgaim, pl. az ilyen előre nem látható dolgok miatt is!
Na akkor ez az oka, hogy neked nem írták rá, és ezért fogják ezentúl is kérni az útleveled, hogy legyen mivel összevetni az adataid!(azonos-e az útlevélszám a kárytádon és az útleveledben szereplővel!) Ezen oknál fogva sajnos neked azzal kell járni olyan helyre, ahol kérik a védettségit, és nincs az a bizonyos VAGY opció, mert a személyi szám nem szerepel a kártyán! Esetleg jelentsd a kormányhivatalban és igényelj újat, az új személyiddel együtt, ha ez kényemetlen neked, hogy az útleveled vidd mindig magaddal, szerintem megoldják, csak nyilván az is idő..
Te meg úgy csinálsz, mintha az egy normális dolog lenne hogy útlevéllel mész mindenhova, mert egy baszott számot nem írtak rá erre a szarra. Áhh hagyjuk!
Mert akkor ez nem csak a meccsekre vonatkozik, hanem ha le akarok menni egy sörre, akkor is útlevéllel mehetek. Tiszta vicc!
A vészhelyzet alatt nem kell vagy nem is lehet meghosszabbítani? Csak mert ha utóbbi , és nincs meg az útlevele valakinek, akkor mi újság? Bár nem tudom pontosan, de gondolom egy útlevél igénylése nem egy-két nap.
Komolyan mit nem lehet azon megérteni hogy összevetik a vedettsegi kártyán levő adatot az okmánnyal. Neked nincs szig szamod rajta akkor mivel vetik össze? Ez a szabály, be kell tartani pont. Úgy csinalsz mintha az útlevél 6 kg lenne és nehéz lenne cipelni...
Akinek írtam nála komfortzóna kérdés volt. Azt írta ezért nem mennek a mobil bérletesek meccsre. Elolvashatnád, hogy amit írok, az mire reakció. Azt én is értem, hogy egy zárt térben, ha jobban eloszlik a tömeg az biztonságosabb. Csak ne azért hivatkozzon valaki erre, mert ez egyben a kényelmét is jelentené.
Nekem rajta van a szig szám és az útlevél száma is. Mondjuk nálam evidens, hogy azzal az okmánnyal megyek ilyen helyre, aminek a száma szerepel a védettségi kártyán.
Nem, God-e az első amin ilyet latok. Én csak olyat láttam amin mindkét szám rajta van. Sejtem lejart a szemelyije a vészhelyzet alatt amit ugye nem kell meghosszabbítani és ezért nincs rajt a szig szam. Akiknek én láttam kártyáját mindkét szám rajta volt
Ez hülyeség. Az útlevél nem egy kötelező okmány! Nekem például azt sem tudom hol van, csak nem gondolod, hogy ha megkapnám az oltási igazolványt, és szeretnék meccsre menni, akkor azért nem tudnék, mert azt sem tudom hol az útlevelem? A személyi igazolványt a rendőr is elkérheti, tehát kötelező dolog, az útlevelet maximum csak külföldre utazás esetén.
Mi az Istent nem lehet azon felfogni hogy nem a komfortzona a kerdes hanem vírus szempontbol is jobb döntés ha helyre szóló jeggyel távol ül mindenki egymastol? Nem a komfortzona kerdese ez egy pillanatra sem hanem logikátlan lusta szervezés volt
Online jegyertekesites kellene kizarolag ahol ki vannak zárva helyek sorok és úgy vehetsz jegyef
Bár a komfortzonaban igazad van, a klubnak azon kívül lett volna ha gondolkodnak es szerveznek. 1 hetük volt ra, talán 2 alatt sikerülni fog
Mondom megfordítom, Neked Horváth Gábor vagy bármi teljesen gyakori neved van akkor hogyan azonositanak? mesz útlevellel és kész teljesen logikus ha azzal tudnak azonositani azzal kell menned
Hát mit mondjak... ez tényleg olyan nagy probléma? Én az Aréna megnyitása óta vagyok bérletes, de egyáltalán nem zavarna, ha pár meccsig a galériáról kéne szurkolnom a csapatnak. Egyébként ezt a jelenséget az élet több területén tapasztalom - sajnos jelenleg több témában is -, hogy az emberek nem bírnak még csak átmenetelileg sem a megszokott komfortzónájukból kiszakadni. Ez pedig jólétet, elkényelmesedést, és elkényeztetettséget mutat. Csak egy példa: jelentkezik valaki egy munkára, megmondja milyen anyagiakra van igénye, erre be van ajánlva neki a kért igényhez képest 50%-kal (!!!) több, lélegzet eláll, aztán amikor megtudja, hogy szombaton fél napot is kellene dolgozni, akkor hirtelen meghátrál, mert az eddigi életéhez képest ez egy új dolog lenne. Szóval elképesztő, hogy bármivel kapcsolatban is, de a megszokott komfortzóna az uralkodó. Mindenki ismer engem, tudja a lehetőségeimet, mégis olyan ember vagyok, aki tud alkalmazkodni új dolgokhoz, nem nyávogok, hanem próbálok együtt élni azzal, ami kötelezően új, és úgysem tudok mást tenni. Főleg, ha csak ideiglenes dologról van szó, akkor meg még inkább el kellene tudni fogadni a változásokat.
A védettségimen nincs rajt a szig szám, csak az útlevél. Az hogy neked mi gyanús azt pont leszarom, nem szokásom csalni meg hazudozni, úgyhogy ne gyanúsítgass ilyenekkel ha megkérhetlek! Ha nem hiszel nekem, szívesen bemutatom az útlevelemmel együtt a védettségimet. De az totál nem életszerű, hogy belföldön útlevéllel kell mászkálni mindenhova.