Mindent is leírtatok: Anderson nagyon képzett játékos, aki egyértelműen tartósan formán kívül van, viszont nagyon intelligensen kezeli ezt, elfogadta a helyét a hierarchiában, és én látom rajta az akarást, nincs beleszarok-játéka.
Amit én nem szeretek, az az itt és egyéb fórumokon időnként megjelenő “ennyi pénzért...” kezdetű gondolatmenetek. Lehet, hogy én vagyok a kivétel, aki nem látta a játékosok szerződéseit, de nem hiszem...
Andersonról kb. annyit tudunk, hogy magas polcról jött, és volt a miénknél magasabb ajánlata is, meg hogy nyilván nem olcsó játékos. De! Nem tudjuk, mennyit keres pontosan, illetve mennyit keresnek hozzá képest a többiek. Nem tudjuk, volt-e sérülésre, tartós kiesésre vonatkozó záradék a szerződésében. Teljes fizetést kapott addig, amíg nem játszott? Lett-e esetleg valamilyen módon módosítva a szerződése szezon közben? (Nyilván korrekt keretek között)
Más lenne a helyzet, ha nyilvánosak lennének a játékosok fizetései. De jelenleg én csak azt látom, hogy a hierarchia rendben van, ő kapar, kevesebbet hoz, mint vártuk, de nem tragikus a játéka. A többit meg mindenki találgatja...
Szerintem Andersont felesleges kritizálni most, számomra iszonyatosan szimpatikus hogy full csapatember. Maga elé helyezi a csapatot, rengeteg olyan passza van, aminek a továbbadásából lesz gólpassz (ez nem szerepel a statban) és ilyen visszafogott szerepkörben is ad átlag 6 gólpasszt
Kevés rádobása van, de ha lenne több akkor lehet az ő statja lenne előbbre de a csapat nem.
A védekezése ami kicsit lyukas, de az úgy látszik Hookert kivéve az elmúlt 30 év Falco hagyománya már :)
Megnyertük a kupát, vezetünk a bajnokságban, dobtunk majdnem 100 pontot, ne keressünk már állandóan bűnbakot, főleg, hogy mondjuk a Pécs meccs óta Evan sokkal jobban megérdemelné a kritikát ha már keresünk valakit...
Andersonról mindent elmondott az a jelenet hogy sípszó után bedobott középről egy triplát, a csapat egyből hívott is egy játékot rá, hogy legyen önbizalma, term ki is maradt ahogy kell. Láttunk már ilyet sokat, egyszer kiszakad neki a zsák, igaz lehet már nem nálunk a Falcoban :(
Anderson Visszatérése óta pedig Beni van jobb formában, ezért játszunk így, a jobb formaban levő játékos kezd és játszik, de ugye ez a játékidőben nem annyira látszik, de mérkőzés közben abszolút észrevenni, hogy ki most az a játékos aki előrébb van.
Ez azért nem teljesen igaz. Ha tudatos döntés lenne ez Gaspertol, akkor nyáron megtartja Curryt vagy Hookert és Beni lett volna az első számú iranyitonk. Az ősszel és a BL-Ben pedig egyértelműen Anderson volt a csapat első számú jatekosa, sérülése óta pedig irányító poszton átvette a szerepet Beni.
Én személy szerint beleszarást nem látok a játékában, de jó sok görcsösséget igen. Igazad van abban, hogy ha az már nem is lesz belőle, amire hoztuk, az aktív rotációban szükség lesz rá, ahogy Lake-re is. Ők ketten vannak tartósan formán kívül, de a csapatnak még így is tudnak segíteni.
És igen, a döntést a következő szezont illetően megkönnyíti a dolog vele/velük kapcsolatban.
Tökéletesen egyetértek, hogy nem csupán a számok számítanak. Erre talán a Barac a legjobb példa. Mikor leigazoltuk akkor mindenki csak legyintett, hogy Milo helyett, csereembernek talán jó lesz. Aztán kiderült, hogy egy nagyon alázatos, kiváló csapatjátékos. Most pedig ott tartunk, hogy egyáltalán nem izgulok, mikor Barac van a festékben, sőt a csapat akkor néz ki a legjobban ha Barac és Keller egyszerre van fennt. Ha ez a két játékos őrzi a festéket akkor valami brutális a védekezésünk. Szóval most lehet megint a hajunkat tépni, hogy Andersonnal befürödtünk, de gondoljunk arra, hogy Baraccal meg nagy szerencsénk volt. Szerintem a Bruinsma-Barac duónál nincs jobb 4-es páros a ligában. Andersonra visszatérve pedig, pont az ő háttérbe szorulása kelletf ahhoz, hogy Beni hatalmas előre tudjon lépni. És lehet ha Anderson lenne a fő irányítonk akkor Beni szorulna jobban háttérbe. Ez egy tudatos döntés Okorn részéről, hogy Beni vette át a karmesteri pálcát. Először is Falcos nevelés szóval szeretnénk, ha minél jobban ki tudna teljesedni és jól érezné magát a Falcoban. Másodszor magyar válogatott. Ami nagyon sokat számít. Anderson lehet akármilyen jó irányító, Beni annyira kiismerte már Zozó, Szili, Ákos és Evan játékát, hogy ezzel Anderson nem tud versenyezni. Szóval mindig lesz játékosunk, aki jobban és lesz aki rosszabbul teljesít. Amíg nyerünk és megy a szekér, márpedig úgy látszik hogy megy addig én nem szólnék bele a csapat hierarchiába. Jövőre természetesen Beni legyen az irányító, és mellé hozzunk egy Curry vagy Hooker féle 1-2-es posztos játékost. Anderson pedig remélem, hogy jövőre megtalálja a számításait valahol, és újra ki tud teljesedni.
Azért ezen helyzetek között van egy kis különbség. A szurkoló mindig igyekszik a legjobbat belelatni egy igazolásba, reménykedik, hogy jó lesz az új játékos, várja már a szezont stb. De itt az történt, hogy Anderson leigazolasa után Gasper kiállt a nyilvánosság elé és kijelentette, hogy első osztályú iranyitot Igazoltunk, egy személyben pótoljuk Curryt és Hookert, VTB ligás csapatokkal versenyeztunk, akik több pénzt is adtak volna Andersonnak mégis hozzánk érkezett. Valamint kijelentette, hogy ilyen szintű játékosok nagyon nem fordulnak meg a mi kis bajnoksagunkban. Ezekutan joggal várta mindenki, hogy tényleg mutasson olyat, amit nem láttunk. A baj az, hogy ez csak a BL-Ben sikerült szinte. Ezért is próbáltam hosszan elemezni, hogy ez a dolog miként mehetett ennyire félre, mert nagyon nem volt ez benne a pakliban.
Curry is borzasztóan nez ki az Albaban, Turner ugye már ott sincs, Vojvoda is árnyéka onmagának, szóval ezek is jó példák arra, hogy nem csak a tudas számít egy teljesítmény maximalizálásában.
Szóval amit le tudunk vonni kovetkeztetesnek az az, hogy nincs biztos igazolás.
Én is kiegészíteném még a gondolataimat egy érdekességgel. Négy olyan játékosról van szó, akik a Bundesligából érkeztek hazánkba. Curry a Bonnban kiegészítő ember volt, és nálunk sztárjátékosnak számított. Subotic szintén hasonló szerepet töltött be a Bonn csapatában, és most Szolnokon ő számít sztárlégiósnak. Anderson tudjuk milyen számokkal érkezett a német pontvadászatból, és sajnos nem vált be nálunk. Simons szintén a Bonn csapatában játszott korábban, és amikor ellenünk láttuk biztosan sokan elfogadtuk volna őt, aztán most Körmenden elég nagy betli. Szóval azt gondolom a szurkolók most egy új dolgot tanulhatnak meg végérvényesen , mégpedig azt, hogy nem szabad a számok alapján megítélni az érkező játékost, akkor ha az egy erősebb bajnokságból jön hozzánk. Erre én is figyelni fogok ezentúl, mert sokszor beleestem én is ebbe a hibába nyaranként. Semmire nincsen garancia, de nézve a tendenciát talán a legjobb "buli" az, ha erős bajnokság viszonylag erős csapatából kiegészítő -10-15 perces - játékost tudunk hozni. Egyébként Barac is ilyen volt a Nymburkban.
Circohoz meg egy dolgot hozzátennék például ha a VAL értéket nézem és nem számolom bele azt a két mérkőzést (Jászberény ellen idegenben és a Szolnok elleni hazait), amin megsérült és csak pár percet játszott Anderson, akkor jobb értéket kapok, mint Badzimnal és Benkénél. Ami ugye nem jelent a szurkolok szerint rossz teljesítményt, főleg mivel mindkettőt sokra tartja az adott csapat közönsége. De például Warner mindhárom játékos felett van VAL értékben, mégis már rég elküldtek volna Szolnokról. Ezért is érdekes dolog a statisztika, mert onmagaban nem elég, ha nézed a mérkőzést a kettő ötvözete adja meg a valós dolgokat.
Érdekes ez az Anderson-kérdés, persze úgy is lehet nézni, hogy a teljesítménye alapján megéri e foglalkozni ennyit vele, de mivel ez egy összetettebb és számomra érdekes jelenség, ezért foglalkoztat engem is "régebb" óta. Nekem több lehetőség is eszembe jut a teljesítményével kapcsolatban. Egyrészt lehet egy Reddic-jelenség, mert ahogy falco Man írta a BL-ben több meccsen is kiválót produkált, és a Bundesliga után lehet neki csak a nemzetközi színtér jelentett előrelépést. Persze ez elfogadhatatlan lenne, ha tényleg erről van szó. Viszont azt is látni kell, hogy a BL-meccseken meg Beni nem hozott olyan teljesítményt , mint azóta a bajnokság során. Vagyis mondhatni, hogy a teljesítményük "helyet cserélt". Nekünk szurkolóknak nyilván ez a jobb érzés, mert Benedek egyrészt saját fiú, másrészt a jövőt illetően is. Aztán amit talán én írtam le először - azóta már többen is - , hogy Beni játéka olyan magas szintre emelkedett, hogy Anderson elveszítette a vezérszerepének még csak az érzését is. Azt nem tudni, hogy ez tényleg az önbizalomhiány következménye (viszont egy klasszisnál ilyennek nem szabadna megtörténnie) vagy egyszerűen csak azt látja nem kell törnie magát, mert van vezére (amúgy kettő is) a csapatnak. Én sokáig bíztam abban - és ennek hangot is adtam - hogy majd a fontos meccseken megvillantja a valós képességét, de ez nem történt meg sem a kupadöntőn, sem pedig a tegnapi első playoff meccsen. Most már én is szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, és olyan óriási pozitív változásban én sem bízom már. Van azért olyan oldala is ennek, ami lehetne még rosszabb is, de erről nincsen szó Kyant illetően. Ez pedig az, ha nehezen kezelné a helyzetét, sztárallűrjei lennének, de szerencsére ez nem így van, és mint csapatember remek, és lehet most ennek is nagy jelentősége lehet. Ettől függetlenül persze meccsenként hinthetne pár triplát, mert azért ez mindenképpen hiányzik tőle. Bízva abban, hogy továbbjutunk a Körmend ellen , így viszont az egyre nehezebb párharcokban mégis csak szükség lenne a jobb teljesítményére, mert a magyar játékosok közül Szilárd és Ákos teljesítménye azért eléggé tud ingadozni, és Evan sincsen bombaformában, szóval nem legyinthetünk , hogy így is megy a csapatnak, szükség van mindenkire, hogy tegyen hozzá az eredményességhez. Lake jó játékára is.
A jövőt illetően viszont ez az Anderson-jelenség talán megkönnyíti majd erre a posztra a nyári játékosválasztást. Az biztos, hogy úgymond sztárjátékost nem szabad hozni Beni mellé - bízva abban, hogy az ő teljesítménye folyamatosan ilyen lesz a jövőben is -, olyan kell, aki eddig a csapatában nem volt vezér, de vannak egyéb előnyei, akár a védekezés, akár a dobóteljesítményt illetően. Én egyébként nyáron új légiósoknál csak a top védekezést venném alapul az igazoláskor. Evan jó lenne ha maradna, most már én is örülnék Baracnak , és melléjük kellene két szuper védőjátékos, egyik bedobó posztra, másikuk pedig irányítónak Benedek mellé/mögé.
Sajnos Gasper három éve "lejár", és ugye a délszláv edzőknél egy íratlan szabály, hogy három évnél tovább nem maradnak egy csapatnál. Egy dolog folytán mégis bízom abban, hogy marad Okorn, és ez pedig az, hogy újra szeretné közönség előtt is vezetni a Falcot. Nyilván ehhez kell még, hogy ne kapjon egy előnyösebb szerződést, és a BL-ben tudjunk újra indulni, valamint a vezetőség ismét egy erős csapat körvonalazódását tudja felvázolni neki.
Utólag pedig szeretnék gratulálni a kupagyőzelemhez, és az első sikerhez a rájátszásban !
Annyira azért nem, sokkal komolyabb elemzést is tudok készíteni, de a kosar csak hobbi. Egyébként a játékos is hibás, senki sem mondta, hogy nem az. Neki is megvan a felelőssége, hogy hátrébb csúszott a csapat rangsorban, es nem tudja azt hozni amit a BL-Ben tudott. Sőt, volt olyan meccs, hogy nem is törte össze annyira magát.
Felesleges is hibast keresni itt, mert egy kupagyőztes és reméljük bajnokcsapatban nincsenek hibas elemek a szezon végi eredmenyekkel kapcsolatban, de kisebb részben, egyénenként lehet is értékelni. Mindazonáltal, értelmesebben is hozza szolhattal volna, sőt ahelyett, hogy leirod ami neked lejött az írásombol, inkább osztottad volna meg a te gondolataid. Érdekesebb lett volna.
Én visszanéztem több meccset is, változatlanul úgy látom, hogy Anderson nagyon képzett, jó irányító, de ezt nem ebben a csapatban mutatja meg. Azt látni, hogy a négy válogatottunk egymás gondolatait is ismerik, ráadásul ebből a három mezőnyember a serdülő válogatottságuk óta sokat játszik együtt, kettő ugye meg eleve klubszinten is. Ebbe a jól működő egységbe kellett volna beékelődnie, ez nem sikerült. A három kisemberünk folyamatosan keresik egymást, sőt, legtöbbször tudják egymás helyét, szándékát is. Ő ebben a rendszerben idegenül mozog. Ráadásul Beni ebben a szezonban klasszikus, sőt klasszis irányító lett, Andersonnak pedig ezzel együtt fogyott el az önbizalma. Utólag könnyű okosnak lenni, most már látható, Curry mennyivel jobban illeszkedett volna ide. (Na mindegy, talán majd jövőre...). Most van egy Andersonunk, aki jelenleg Falco játékos, és látszik, hogy akar. Ekézés helyett bízzunk benn, hogy javul, és tud majd hozzátenni a csapatjátékhoz, hogy a végül ő is felemelhesse a bajnoki serleget.
De hogy pozitív jelenség is legyen: Barac. Óriási igazolás, nagy küzdő, látszólag szürke eminenciás, ugyanakkor nem nem lehet nem észrevenni, hogy mennyire lát a pályán. A délszláv iskola nem hazudik. A passzai gyakran Magic Johnsont idézik, ezektől mindig dobok egy hátast. Alapból 4-es (tehát erőcsatár), de ha kell be lehet küldeni centerbe, és ha a helyzet úgy hozza, előlép bedobónak, ott a védőmunkája kimondottan értékes, mert lábbal felveszi a versenyt a nála kisebbekkel, ugyanakkor a magassága nagy előny.
Az egy hátránya, hogy - a Körmend elleni 2/3 tripla ellenére - nem képzett dobó, vagy inkább a dobásai esetlegesek középtávolról, távolról. Ha ebben jobb lenne, meggyőződésem, hogy nem a magyar bajnokságban játszana.
Nem semmi ennyi időt és energiát belefektetni a témába. Nekem ami lejött belőle ... hibás a covid19, hibás a Gasper, a bl-ben extra volt, Te szerelmes vagy belé.
Először is gratulálok a csapatnak a tegnapi győzelemhez, szép munka volt. Bár azt írtam, hogy a szezon végéig nem fogok hozzászólni, de úgy érzem most már annyi minden ezen a 8-14 merkozesen nem fog változni, így van relevenciaja ennek az írásnak. Difenz Demonnak szól elsősorban, de mindenki véleményére kiváncsi vagyok, aki meg tudja értelmesen fogalmazni a gondolatait. Szóval a téma Anderson helyzete ebben a szezonban.
Ahhoz, hogy ezt meg tudjuk rendesen ítélni vissza kell mennünk az időben 2020 márciusára. Ugye ekkor lett vége a bajnokságoknak szinte mindenhol Európában, innen indult a leállás egészen augusztus közepéig/végéig, amikor újra indultak a csapat edzések. Ez alsó hangon 5 honap csapat edzések nélküli kosárlabda, nyilván lehet egyénileg készülni otthon, amit meg is tettek a játékosok, de ez nem ugyanaz, mintha vegigmegy a szezon és onnan pihenés/nyaralás aztán utána egyéni edzés és utána indul a felkészülés a csapattal. Szóval eddig a pontig Anderson tényleg top 10-es játékos volt a Bundesligában, de a lényegi kérdések meg hatra voltak az alapszakaszban és ugye egy komplett PO. Lehetségesnek tartom, hogy bizony kijött neki egy erős forma, ami a számain nagyon meglátszott, de hosszú tavon ezek nem lettek volna ilyén szinten, ugyanakkor a csapata vezére volt, nem csak a pályÁN, de azon kívül is. Azt nem lehet mondani, hogy gyenge csapattársai voltak, hiszen Terry Allen mindenkinek ismerős, aki minimum Bruinsma szint, nemzetközi szinten pedig komolyabb karriert is befutott eddig, mint Evan. De emellett volt neki EuroCup és ABA ligaban 10 pontot átlagolő csapattársa is, Andric szóval nem egy gyenge társaság volt ez. Innentől kezdve joggal gondolhatta Gasper, hogy bizony ha egy ilyen játékos elérhető akkor meg kell szerezni. Itt lehet az első problema, hogy nem ért véget a szezon, nem volt teljes a minta. Persze előtte levő szezonban a francia 1-Ben hozott 8.5 pont 4 Assist sem egy rossz ajánlólevél, a Pau Orthez nem gyenge csapat meg a bajnokságon belül sem. Szóval elérkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy meglett a klasszis iranyitonk, de mit is fogunk vele kezdeni ?
Innen érdemes ráterni arra, hogy kik is nyújtják a bajnokságban a legjobb teljesítményeket ? Véleményem szerint ezek a játékosok nem sorrendben: Zoli,Govens,Taylor,Cakarun,Beni,Drenovac,Bruinsma a teljesség igénye nélkül. Ugyanakkor itt észre lehet venni egy összefuggest, mégpedig, hogy mindegyik játékos már játszott Magyarországon ugyanabban a csapatban minimum két szezont az idei el együtt és/vagy ugyanannál az edzonel dolgoznak ahol a legjobb teljesítményüket tudtak hozni. Ez biztosan a Covid miatt van, ismerős környezetben, családdal könnyebb jobb teljesítményt nyújtani mintha full egyedül jössz egy idegen országba ebBen a helyzetben, ahol korlatozasok vannak és szinte nincs szociális életed. Szerintem a szezon elején ha azt mondja nekunk valaki, hogy az iranyitonk Warner vagy Turner lesz mindenki aláírta volna előre. Ehhez képest Warnert tűzzel vassal akarjak elkergetni Szolnokról, Turner pedig már nincs is az Albanal. Ezzel kanyarodjunk ra a következő okra.
Van úgy, hogy egy játékos nem illik egy adott közegbe rendszerbe. A szezon elején Andersonra építettünk mindent, ami működött is, hiszen szépen menetéltünk és Kyan is kimagasló volt. A BL-Ben mindenképpen. Azért olyan szintű légiós meg nem volt a Falcoban, aki egy Novgorod ellen dupla duplat csinál, a Zaragoza ellen BL szinten extran játszik, az első Lublin elleni merkozesen hoz 19 pontot. Összességében pedig top 5 irányító a BL-Ben ha a pont, assist, assist/eladott labda mutatót nézzük és emellé jön egy hibátlan büntetőzés meccsenként ötös átlaggal. Ugyanakkor ez a teljesítmény a bajnokságban nagyon kevés szer jött össze, de nagyon meg sem lett közelítve. Ennek az okat nem egészen értem, talán ez a magyar közeg nem illik hozza. Innen indult a lejtmenet.
Elment Searcy, jöttek a sérülések, több mérkőzés kihagyás majd váratlan visszatérés utána két hónap szünet. AhoGy fentebb is írtam ebben a helyzetben ez nagyon megroppanthat egy szezont. Nem volt összetartás úgy igazán, bizonytalan volt a sérülés, a felépülés, Szerintem itt fejben megtört valami. Persze meg kell említeni, hogy vége a BL-nek, így a motiváció is visszaesett nála, ilyen teljesítmény után nem is csoda, nem egyedi eset. Közben pedig Beni szépen kezdett felnőni a feladathoz és átvette Anderson vezér szerepet. óriásit lépett előre, egy igazi klasszis lett. Gasper is valtoztattott a rendszeren, jött Barac, mást kezdtünk el játszani, meghozza nagyon jól. Ebbe kar lett volna belenyúlni, nem is tettük.
Aztan visszatért a sérüléséből és hiába mondta Gasper, hogy szépen fokozatosan építjük vissza, ez a folyamat megbukott. Anderson ebben az új játék rendszerben, amit játszunk nem tud előre lépni, neki nem ez a játéka. Bárhogy nézzük, próbáljuk nem működik. Kupában sem és tegnap sem pedig előtte volt 10 na punk készülni. hátrébb is csúszott a rangletran, nem is igazán látszik Rajta, hogy össze fogja törni már magát a csapatert. Itt edzői hiba is van, mert egy ilyén szintű jatekosbol csak ennyit kihozni eléggé probléma. Főleg ahogy saját maga beharangozta. Persze ehhez kellett az idei szezon, a tanulságok amiket leírtam és valószínűleg közrejatszanak, Beni szintlepese és Anderson nagyobb sérülése is.
De persze van konkluzio is ebben a történetben, mégpedig az, hogy nem minden “sztár igazolás“ lesz tökéletes, mégha sok pénzbe is kerül akkor sem. Anderson a bajnokságban nem hozta közel sem azt amit vártunk tőle, ennyi pénzért meg főleg, de a BL-ben megmutatta miért ő a Falco legjobb légiósa a BL-Ben. Csak és kizárólag ott. Gaspernek pedig az lehet a konkulzio, hogy felesleges így beharangozni egy jatekost, mert ez máshogy is elsulhet.
Vegszora pedig ha követni fogja Kyan további karrierjét meg valaki, akkor biztosan fog tőle látni olyan parádés meccseket mint amiket párat itt is hozott, sőt szerintem egy teljes szezonban is fog tudni ilyen szinten játszani, ahogy azon a pár meccsen, ahogy mi vártuk tole. De ha ez a szerencsétlenség volt az ára, hogy Beni kiteljesedjen, akkor nem leszünk csalódottak és csak úgy emlékezünk Andersonra, mint az első duplázó csapatunk irányítójára, aki nemzetközi kupában tudta megmutatni a valós tudását.
Picit hosszú lett, várom Difenz válaszát és a többiek reakcióját.
Ez a Körmend szerkezetileg van rosszul összerakva.
Jó légiósaik vannak egy-két jó magyarral, de sajnos a lyukas erőcsatár poszttal ezt lehetetlen ellensúlyozni. Simons is ezért hektikus, aki egy kiváló játékos(tapasztalhattuk tavaly), de 4es poszton ha fizikális, amolyan igazi erőcsatárral találja szemben magát, elfogy.
Ami nem meglepő, hiszen ő egy hármas, úgy erőlködik ezen a poszton,mint Fepu.
Ezt amúgy Gasper kitünően konstatálja, folyamatosan ott támadjuk őket, nem véletlen hogy Keller ellenük mindig remek statisztikát fut :) De Barcot is folyamatosan megtaláljuk vele.
Ez nézők nélkül, ha nem lazázzuk el, 3-0, nem is kérdés, és nem a nagyképűség beszél belőlem, csak a mutatott játék és a szerkezeti gondok.
Evan kissé nem találja a formáját, de reméljük döntőre rendben lesz. 2 magasan kvalifikált légiósunk betli teljesítményét nem bírjuk el, de Evan mentségére szólva ő még ilyenkor is kiveszi a védekezésben a részét keményen.
En nem tudom elkepzelni, hogy ez a Kormend meg tudna verni minket! Nem nezem le oket de jelen pillanat nagy a kulonbseg a ket keret minosege kozott! 4-es poszton nem tudnak semmit felmutatni es szerintem tegnap ok nagyjabol kihoztak a maximumot a meccsbol mi meg eleg takarekon porogtunk. Ha Evan is visszater a kupaelodonto elotti formajahoz akkor meg egy nagyon sima meccs is kijohet belole.
Termeszetesen a labda gombolyu de igy, hogy kozonsegukre sem szamithatnak nekunk ezt a parharcot 3-0-val le kell zarni.
Szép volt fiúk! Az elején még kicsit a kupát ünnepeltük de aztán szorítottunk egyet és sima lett, kedden nagyon kemény lesz még, szerintem benne van a vereség is, ami nem is biztos hogy baj, mert láttunk már olyat, hogy egy 3-0 után valaki beragad az elődöntőben, ahol ez már nehezebb pálya
Gasper zseniálisan forgatta a csapatot a percekkel