Kal, a Törvény beteljesedése mindig csodaszámba megy már ami a foldi emberiseget illeti, a toporgás, a félelem miatt. A csoda semmi más, mint a Törvény önmagából való beteljesedése. Csodának nevezendô az ismeret hiányossága miatt. (itt most nem azokrol az ismeretekrol van szo, amiket konyvekbol lehet megtanulni)
Azok a szent emberek nem mutatkoznak meg mindenkinek ,ha megmutatkoznak akkor csak kis idore .De az a kis ido eppen eleg hogy felkavarjon bennunk valamit.Es ezzel ok elertek celjukat.
minden emberi, hétköznapi vagy nem hétköznapi az egyetemes valamilyen formában való megnyilvánulása. Ezeket a szavakat mi emberek találtuk ki. Amikor viszont szembesülsz, akkor ezek a szavak semmivé foszlanak.
úgy. de manapság a Törvény beteljesedése csodaszámba megy. Kaczvinszky József -aki szerény véleményem szerint a legegyszerűbb és legérthetőbb Jóga-magyarázatot adta a nyugati világban, és valószínűen a legjobbat is- mondta: a csoda a Természet rendjének ismeretéből fakadó törvényszerűség.
Igen! Szinte nem is kell tudni semmit semmirol. Az uzenet ott van, amikor szuksege van ra valakinek. Es pontosan azt tartalmazza, amire eppen szukseg van.
Vannak kozottunk ilyenek. Ujjaszuletettek! Akik rendelkeznek az Erovel! Egyetemes Ember, Uj Ember, Ujjaszuletett Ember! Sok nevet adtak neki. De letezik. Es nem csoda ez, hanem a Törvény beteljesedése :-)
Patandzsali Jóga-szútrái az 'Emberről' beszélnek. Olyanról aki a mestered volt. Na ő valószínűleg tényleg Ember volt. A taoista, meg a muszlim szövegek is Egyetemes Emberről beszélnek. Szerintem te is hívhatod Embernek. Legfeljebb magamat nem hívhatom annak.
"valami van bennuk, ami semmiben sem felel meg annak, amit mi embernek nevezunk. Csak annyiban, hogy etelt vettek magukhoz, italt, de ami kiáradt belôlük, az nem nevezheto a koznapi ertelemben emberinek"
na eszembe jutott, na szóval nézed a gyertyafényt mire előáll ottan egy alak aki nem más mint a Te előző vagy még előző inkarnációd
aztán gondolom ha eddig nem tudtad ki vagy rögtön tisztába leszel, ezt a szerző nem tette hozzá
mindezt viszont olyan prominens személy tollából olvastam hogy nevét tiszteletből inkább nem említem
egyébként mindegy mert eddig azt gondoltam: cél a tudat kiterjesztése oly módon hogy pl! ne a tudalatti öntse el azt...hanem fordítva...szóval a tudat égisze alá integrálni a teljes személyiséget
tulképpen azt nem tudnám megmondani mire várok
tán vmi autentikus mókusra...ill mesterre:-)
viszont másik topicon azt hallottam nem kell kapkodni, mert kellő alap nélkül ippeg a tudatalatti fog csúnyán felböfögni...ahogy jóakaróim már óvtak hogy jajj vigyázzak mer ebbe már sokan beleőrültek
mit mondtam? mi rosszat? hiszen en is orulok nektek, nagyon is! kit bantottam meg? atyavilag! mi rosszat szoltam? latatlanban is megkovetem... csak felteteleztem, hogy szetszortal magadbol sokmindent... es ez persze jol is van... nem volt rossz szandekom hidd el! Lehet csak a szavak jottek ki rosszul...
neked szolo meghajlas volt, semmi rossz!
De tenyleg, ha valakit valamivel megbantottam, akkor elnezest kerek azonnal!