Egyébként ez a ma esti session kegyetlen jó volt szerintem, főleg a második része. Maguire rulez!! :-) /Ronnie és Carter kiesésével nálam most ő a favorit./
Maguire szerintem nagyon hibázott azzal, hogy a frame ball-nál nem rakott legalább 1 pirosat a falra, de akár 2-őt is lehetett volna. Mellesleg ha bevállaja, akkor talán automatikusan a falra ragadt volna egy. Kár ezért a frameért.
Hm, nagyon off, de +mozgatta a fantáziámat. Erről akár topikot is nyit6nál, mondjuk." A világ legnagyobb peches sportcsillagai" címmel. 1részt végtelen a lista, másrészt érdekes történeteket lehetne hallani.
Bekerülhetne minden idők 1ik legnagyobb atlétája, a rúdugró Szergej Bubka, aki ugyan nagyon sokat nyert, számtalanszor javította + a világcsúcsot, de - talán sportdiplomáciai hibából(?) - soha nem kapta + az Év Atlétája címet, pedig hosszú-hosszú évekig 1eduralkodó volt.
Vagy Charles Barkley, aki világraszóló kosarasként, hosszú karrierje során soha nem tudott úgy leigazolni, h csapatával sikerüljön begyűjtenie az NBA bajnoki aranygyűrűt.
Bocs, h elkalandoztam, de ez szerintem érdekes lenne.
Aki tud nyerni, az nem a choke jobokról marad híres. Matthewról se a UK győzelmére (amit talán pont azért nyert meg, mert nem került korán előnybe; "It's no secret that Matthew doesn't like leading") asszociál az ember, hanem az elszalasztott lehetőségeire. Tehetségéhez mérten nagyon kevés a győzelme. Vannak ilyen sportolók, ezen nem lehet segíteni, ha eddig nem sikerült.
Én úgy látom, hogy itt a többség nem látta a Dott - Ebdon meccset. Kicsit el vagytok/voltatok kényeztetve a Robertson - Ronnie meccsel :) Mind a 4 bentmaradt játékos tud nagyon jól, és támadó szellemben játszani és ennek nagyon örülök. :)
De ez a Dott féle ráfújás engem is kurvára irritál...olyankor mintha ölni tudnék :D Ebdonnál meg unalmamban a toszogatást szoktam számolni, átlag 10 huziga egy lökés előtt, őrület :D Továbbá idegesítő pl Hendry feje, de az csak úgy önnön magában :) Viszont Ronnie bármiféle arckifejezése meg simán megmosolyogtató.
Akkor már említsük meg Selby oldalirányú fejcsúsztatását is. Olyan, mintha megnézné jobbról is, megnézné balról is, ezt még kétszer-háromszor, egyre kisebb amplitúdóval, majd végül ráfókuszál a célpontra és bumm, sikeresen belöki. Egészen egyedi. Aztán ott van még McManus törzsének emelkedése lökés közben, no meg Swail természetellenesen kitekeredett karja, ahogy a dákót tartja.
Jaja, ez már nekem is feltűnt! :)) Olyan, mintha a dákójával mérné be a célt. De ezen a mozdulatsoron csak mosolyogni tudok, ellenben a Dott-féle "bekrétázom a dákót, majd lefújom róla a felesleget" mozdulattól egyszerűen kiráz a hideg. Nekem mindig olyan érzésem van, mintha ráköpne... :DD
Matthew szerintem tud nyerni. Oké, 2 vb döntőt elbukott, de odáig el is kellett jutni. És én emléxem arra a UK Championship döntőre, amit 0-4 vagy 0-5-ről nyert meg egy akkor nagyon jó Hendry ellen.
Akárcsak én. Ilyenkor annyira tudom utálni Ronnie aktuális ellenfelét, hogy na:-)
De azért az teljesen ott volt, hogy a végén mosolyogva gratuláltak egymásnak. És bizony azon a két szoros délelőtti frame-en ment el a meccs nem is kétséges. Ha abból legalább az egyik megvan... És ahogy itt már utaltak rá, ugyanez volt az egyik Masters döntőben is. Utolsó frame, 60 egynéhány - nulla és ahelyett, hogy lökött volna egy biztonságit, bevállalt egy rizikós lökést, elbaszta, John meg behúzta a többit és pont egy, vagy két ponttal nyerte a frame-et. Mindegy.
Viszont a Higgins - Maguire-től nagyon komoly meccset várok.
Ja, asszem az akkor lehetett, amikor Ronnie-t is elkalapálta, ahányszor csak összekerültek.
És amúgymeg Ronnie meccséről. Hihetetlen, hogy nem tudta befejezni a frémeket. Tegnap is, amikor a sárga után visszahúzott a kék melletti pirosra, csak úgy akadt le, h a kék a kettő közé állt. A faszért kellett ott gizdázni, mé nem volt az jó simán, egyszerűen. Higgy meg persze minden ilyen lehetőséget megragadott, és nem hibázott. Persze a másik oldala meg amikor az alsó falhoz ragadt 5-6-os kupacot úgy kapta szét, mint az állat, és azt a frame-t be is húzta. Ez bejött, a másik meg nem... Mindegy, Ronnie ettől Ronnie :D
Grat Higginsnek, és remélem akkor már megnyeri, bár tegnap még baromi pipa voltam :)
Amúgy ez a Maguire gyerek se lehet ott idegileg a topon, úgy általában. 2-3 éve volt egy olyan ősze, ahol mindenkit hülyére vert, aztán a vébén a Ronnie elleni első körös vereség után totál összeomlott és csak az nem kalapálta el, aki nem vett dákót a kezébe. Most meg.... kíváncsi vagyok mire megy Higginssel. remélem nem sokra, mert ugyan Johnt sem kedvelem túlságosan, de Maguire-től egyenesen a plafonra mászom.
Ha jol ertelmezem a helyzetet, Hamilton es Stevens kiesesevel Davis mar a legrosszabb esetben is 15. lesz jovore, igaz? Es ha esetleg Carter valahogy megforditana ezt a meccset, akkor 14. Haaat, en bevallom ennek orulok a legjobban, meg Higgins gyozelmenel is jobban:))) Murphy gyozelme... szerencsere nem neztem... ehhh... de mivel el biztositotta be Davis Top 16-os helyet, mar nem is erdekel:) Csak most mar kapjon ki vegre, mert nehezen viselnem, ha dontobe jutna. Sajnos van egy olyan sanda gyanum mar par napja, hogy Selby lesz a vilagbajnok... pont illene ebbe a Murphy es Dott altal elkezdett sorozatba... de inkabb ne legyen igazam, mert nekem nem szimpi. Hajra Higgins! Vagy ha nem o, akkor Maguire vagy Carter, de mas ne, ha lehetne:)
Nem ezen mulott, hanem a reggeli sessionben 58-0-rol es 61-1-rol elajandekozott ket frame-en. De elobb-utobb csak megtanulja Ronnie, hogy John ellen 60 pont elony az semmi. (Bar azt hinne az ember, a tavalyi Masters donto utan ez mar nyilvanvalo.)