Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
"Ez igen érdekes. Mesélnél róluk? Mit csináltak? Honnan gyöttek...?"
Ez elsősorban ez nekem érdekes (nem neked!) a miheztartás véget.
Egy torony magasságát az alapja, a föld alatt nem látható lényeges része határozza meg.
Ahogyan a fának is a gyökere nagysága arányban van a föld feletti nagyságával.
Tehát ezért érdekesek az emberfelmenői, hogy ehhez méltan képezze az ember saját magát no és ami a mégfontosabb a lemenőit: gyerekeit, unokáit, ükunokáit...
Ha elég erős a gyökér, erős az alap, jöhetnek a viharok, a háborúságok... a hit harcában inkább befelé megy az ember, minthogy a békefeltételekről tárgyaljon.
Tehát akkor konszolidációnak ez estben: helye nincs!
Hogy éltek 56 ezer évvel ezelőtt közös őseink neked és nekem (majd' minden fazon kettőnk közös őse volt) azt srm hiszem, hanem csak bizonyítani tudom, és tény.
Amúgy a Föld köztudomásúan nem lapos, nem tudtad ezt?
Te teljesen hülye, nekem meg krisztus előtt 56 ezerig is megvannak a felmenőim. Őseim éltek akkor is. Igaz a tieid is, csak neked erről fogalmad sincs, hisz egészen hülye vagy, és ezzel te is tisztában vagy.
"Ha minden jól megy, vagyis ha minden igaz fogok élni 2226-ban"
Ez jó, mert mivel 1966-ban születtél, 2226-ban csak 260 éves leszel, tehát elég fiatal. És vajon 3916-ban is fogsz élni? Vigyázz a válasz adásával, ne kapkodj, akkor már 1959 éves leszel, tehát eléggé idős.
No jó Kútásó, segítek neked, kedvellek. Ha valaki üdvözül, akkor a
mennyben nem számolják az éveket, tehát ott sincsenek 600, 6000, 60000 és végtelen éves emberek, ahogy a Földön sincsenek ilyenek.
Jób 40,2Nosza! övezd fel, mint férfi, derekadat; én kérdezlek, te pedig tanítsengem!
Ebből mit szűr le az egyszeri Kutasó? Jób már a teremtés idején megszületett olyan öreg. És olyan bölcs hogy Istennél is okosabb. Jób annyi mindent tud hogy Istent is tanitotta aki butább mint Jób ezért is akar tanulni tőle.
Az emberek elméjét szükségtelen gátak korlátozzák, bilincseket teszünk saját kezünkre önként, ahelyet hogy uj forradalmi lehetőségeket vizsgálnánk meg.
Te Kutasó szerencsere már leráztad magadrol az egysikú, begyöpösödött, konvencionális nézeteket.
Milyen jó is lenne ha pl gödörbe esve a tehetetlen segitségvárás helyett önmagunkat üstökönragadva kiránthatnánk onnan.
Vagy a csukott ajtón is be tudnánk menni. Lehet hogy először a a tudós kísérletező elme beverné az orrát, de aki elég kitartó meglelhetné a helyes módszert.
Az emberek többsége nem elég nyitott és kitartó. Nem tudnak átmenni a csukott ajtón MERT MEG SE PRÓBÁLJÁK!
Ha minden jól egy, vagyis ha minden igaz fogok élni 2226-ban: hit által
Bizony, bizony mondom néktek, hogy a ki az én beszédemet halljaés hisz annak, a ki engem elbocsátott, örök élete van; és nem megy a kárhozatra, hanem általment a halálból az életre.
Bizony, bizony mondom néktek, hogy eljő az idő, és az most vagyon, mikor a halottak hallják az Isten Fiának szavát, és a kik hallják, élnek.
Ki az, a ki elhomályosítja az örök rendet tudatlan beszéddel?
Nosza övezd fel, mint férfiú derekadat, én majd kérdezlek, te meg taníts engem!
Hol voltál, mikor ...
Mikor együtt örvendezének a hajnalcsillagok, és Istennek minden fiai vigadozának?
Jób. 38,7
Ez meg már utána jóval:
És láták az Istennek fiai az emberek leányait, hogy szépek azok, és vevének magoknak feleségeket mind azok közűl, kiket megkedvelnek vala...
Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szűlének nékik. Ezek ama hatalmasok, kik eleitől fogva híres-neves emberek voltak.
1 Móz 6,2
A hülye, de büszke Mókusmikinek azon kéne inkább eltöprengenie, hogy az emberi testet öltött (Isten fiainak) akik óriásokat nemzettek, az özönvíz előtti szép lányoknak, vajon léteztek-e már a föld alapjának felvettetése előtt?
"hogy volt egy ilyen ősrégi nézet, hogy piciben ott van az ember a spermában"
Ha mikroszkóppal nézi a csinos fiatal doktornő, milliónyi apró fickót (nagyfejű ficánkoló kukacot) lát, aki mind csak egy helyre akart volna valahogy bejutni...
Neked volt már olyan hogy nagyon szeretett valahol, valaki?
Volt már olyan, hogy nagyon szeretett téged egy lány?
Biztos vagyok benne.
Na annak az egyik jele, hogy folyton a tükörbe nézi magát, hogy lássa azt ahogyan te látod őt.
Ha bejut a mosdóba azért van ott sokáig, mert ott is talált egy tükröt hogy csinosítgassa magát órákig. Ha egyedül marad akár egy percig is az autódóban azonnal átállítja magára a tükröt.
te hülye. eszedbe jutott hogy volt egy ilyen ősrégi nézet, hogy piciben ott van az ember a spermában, erre egyből rá is sütötted valakire hogy ezt gondolja.
lassan eléred az AI szintjét. talán egy hasonlóságot bármiben, egyből összekombinálja... XD