A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
Elolvastam , de mi köze ennek a gravitációs elhajláshoz? Ha a fény elhajlik a gravitáció hatására milyen jelenséget észlelsz? És miért hajlik el a gravitáció hatására? Ahol a gravitáció gyengébb ott az elhajlás gyengébb? Illetve példáúl a holdon máshol látod a képet.?
A mai "modern" fizikát sohasem fogod megérteni, mert érthetetlen. Ahogyan Einstein hahozázva ismerte el barátjának: inkább közérthetetlennek kellene nevezni, nem közérthetőnek.
Persze ismerni kell a régi fizikát, de leginkább a hibát. Mert ezek alapján lehet egy sokkal jobb szuperfizikát alkotni. Construkt sohasem fog újat alkotni, mert ő a régit hibátlannak képzeli.
Ő nem csak megismerte, hanem be is biflázta az einsteini fizikát, amely így belső meggyőződésévé vált. Meg van győződve róla, hogy ez a fizikák legjobbika, és soha nem is lesz jobb ennél.
Ilyen felfogással lehetetlen újat alkotni. Újat alkotni csak az tud, aki tisztán látja a régi fizika hibáit, és van mersze ezt ki is mondani.
"A Délibáb jelenséget a levegőben lévő apró pontok közvetítik."
Maga a levegő közvetíti. A talaj közelében a meleg levegőnek megváltozik a törésmutatója, ezért a fénysugár meghajlik benne, így a talaj irányából is látsz egy másik képet. Ugyanarról a tárgyról két képet látsz.
Ha az emberek mindent csak bebifláznának, és nem használnák az eszüket semmi újjat nem tudnának kitalálni. Én fedeztem fel új dolgokjat, pedig nem feltétlenűl az volt a célom, hogy újat alkossak.Én nem akarok Új fizikát alkotni.Nekem elég lenne ha megérteném a régit.
Én nem akarok magamtól semmiféle fizikai törvényeket kitalálni. Én egy Biblia kutató vagyok, és a föld forgása és keringése érdekelt a nap körűl, és egész egyszerűen ez jött ki a könyvemben.
Szerintem a fény hat a főld forgására, és közvetve a gravitációra. A cseik azt mondja , hogy a fény részecskéi okozzák a gravitációt. Remélem jól értelmeztem. Szerintem a nap sugarai okozzák a főld forgását.
Arra, hogy a gravitáció nem erőként hat a fényre, mert a fényhullámnak nincs tömege.
Nem a gravitáció téríti el a fénysugarat, hanem az inhomogén gravitációs mezőben a fény úgy viselkedik, mintha folyamatosan változó törésmutatójú közegben haladna.
Az inhomogén mezőben a fénysugár ugyanúgy elhajlik, mint ahogyan változó sűrűségű (változó törésmutatójú) levegőben is. Ez okozza a délibáb jelenségét.
szóval a gravitációs mező szerinted is eltéríti a fényt.
akkor mire alapozod azt az elképzelésedet, hogy nem létezhet olyan mértéku tömeg koncentráció ami már annyira erősen téríti el a fényt, hogy az nem tudjap elhagyni az objektumot?