Keresés

Részletes keresés

Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15497

viszont az is tapasztalat (de lehet, h csak én látom így), h akik kamasz korukban el voltak halmozva, azokat az embereket a későbbiekben kevésbé érdeklik a RITT farmerek ... akik meg nem fértek ezekhez hozzá, azoknál az embereknél marad meg a konzumidiotizmus, és inkább nem esznek egy-egy márkásabb holmiért, de megveszik ... vagy nem tudom ... 

volt egy osztálytársam, akit teniszezni, meg lovagolni járattak, volt neki Pumája, lévisze, kb minden is, amire akkor egy kamasz vágyhatott, és ma, ha jól tudom, kb 15 éve nem vett magának ruhát kb, a hátizsákja meg asszem húszéves ... szóval ilyen szempontból előnyösebb néhány év alatt kihabzsolni, és megcsömörleni az ilyesmiktől ... már, aki teheti ... 

Előzmény: Hű Yenő (15496)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15496

nehéz ügy ez, h akkor nem lesznek barátaid, ha nincs 50K-s csukád, és mindezért pl. a szülőt okolni ... 

vagy azért elküldeni keccsölni diákmunkában, h legyen egy "barátfogó" cipője ... 

közben meg értem az egésznek a dinamikáját, és megértem a kamaszt, h siet, fél, h lemarad, stb ... hiszen, igazad van, én is voltam, amit tudtam, én is megvettem a kölykömnek, de nem tudok egyetérteni vele ... 

Előzmény: Törölt nick (15492)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15495

Ms. Machiavelli. :D

Előzmény: Törölt nick (15491)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 1 15494

Bár nem láttalak még, de szerintem nem okoznál csalódást. Mert igaz, hogy magabiztos népség vagyunk, de azért nem főúri méltóságok és csak Cala az irányunkba érzett szeretetében emelt fel oda. :) 

Előzmény: Törölt nick (15487)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15493

Lehetetlen a salátatörvények korában követni, hogy éppen mit barmoltak bele vagy ki belőle. :/

Előzmény: Hű Yenő (15483)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15492

Marmint ugy befolyasolhato, hogy a baratnoi es edzotarsai otvar izleset kovetne sajnos.

Előzmény: Törölt nick (15491)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 1 15491

Nincs profilkepem. Filterezett kepet utalom.

En fiam nem apukapolos, o a hopihe, aki neha pampalininek oltozik, es mikor kerdi milyen a "szettje" nem oszinte a mosolyom. Bar mostanaban ratalalt a stilusara es baromi jol kezd oltozni, de meg mindig eleg egyedi. 

A lanyom meg befolyasolhato de nala mukodik a forditott pszichologia ha neha egyutt vasarolunk. Ami nem tetszik arra ujjongok, hogy szuper, ami tetszik arra huzom a szam, ingatom a fejem. Igy sikerult olyan telikabatot venni ami normalis es azt hiszi, hogy nekem nem tetszik es boldog. 😂

Előzmény: Hű Yenő (15490)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15490

nem, képzeld, még senki nem okozott innenről csalódást! 

FB-ról, ahol elvileg van profilkép, már volt csalódásom ... 

pl. a kamionos disznópásztor életben sokkalta helyesebb, és magasabb, szikárabb, mint ahogy a profiljából látni lehetett ... huhh ... még most is melegem lesz ... 

de volt kolléga, aki agyonfilterezte magát, és mind írásban, mind megjelenésben egy értelmes, okos, felnőtt nő képét hozta, és kiderült, h szarzsák ... nahh .. de a szarzsákoknak ált. előtte mondok meg ... szóval nem hinném, h itt ecsetelném, az esetleges rosszabb benyomást ... 

deésigen! főzési ingerenciám támadt az apukapólós gyerektől! innen is imádom! 

Előzmény: Törölt nick (15487)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15489

Igen. Azt mondta, hogy aggodik, ezek a kocsogok egy forintjahoz is hozzajutnak.

Mondom varj..... 😁

Előzmény: Hű Yenő (15488)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15488

most elköltöm a férjem szép-kártyáján lévő zsetont is.

nem aszonta égessed? Te csak szót fogadsz. meg asszem van vmi határidő is, h le kell róla szívni mindent is ... 

Előzmény: Törölt nick (15486)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15487

ja hogy te konkrétan beszéltél valakiről, és mégpedig itteni személyről? :))))) akkor már értem. :))))) 

nem merek veled találkozni, nehogy én meg csalódást okozzak ezek után. :))))))))

egyedül abban vagyok biztos, hogy a hülye kölykeimet imádnád. meg szerintem ők is téged. bírják a diliseket, köztük nőttek fel. :P

Előzmény: Hű Yenő (15485)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15486

nem tudom, most képzeld nem harcoltam. néha rossz érzésem is van, hogy nem vagyok-e esetleg a halálomon csak titkolják előlem, és azért normálisak. mert furcsa. úgyhogy le is foglaltam egy wellness-izét, nem hétvégét, hanem pár napot. hátha tényleg elhalálozom. :D most elköltöm a férjem szép-kártyáján lévő zsetont is.

Előzmény: Hű Yenő (15483)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15485

hát ... amikor megláttam ... két gyönyörű szép ember (mindkettő különleges külső megjelenéssel, végtelen békés, és kedélyes, nyugodt ábrázattal, amit nevezhetünk kiegyensúlyozottságnak is), szép termettel kísér egy királynőt ... basszus, mint egy küldöttség az Óperenciáról ... Aranyos emberek, akik, ha lenne ilyenre igényük, hordhatnának Rolexet is, ha olyan szottyanjuk van ... bírom az ilyen embereket .. és nem műmájerkedésből "szerénykednek", mert nem szerények ... 

talán ehhez kell olyan foglalkozás is, h tehozzád menjenek emberek segítségért, és téged kérleljenek, tőled igényeljenek valamit, valami olyasmit, ami fontos számukra, és el tudják engedni, h milyen göncben vagy ... és ha ilyen foglalkozásod van, járhacc akár fürdőköntösben is ... :) 

Előzmény: Törölt nick (15479)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15484

ez kurvajó lehetett. :DDDDDDD

Előzmény: Törölt nick (15482)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15483

valamikor betéve tuttam az eüről szóló tv-t, akkor tudtam védelmezni, és kiharcolni anyámnak az ellátást. 

ma, ha elhajtanak, abban a tudatban vagyok, h nem kaphatok máshonnan ... 

és szörnyen megalázónak gondolom az egészet ... 

és már 1xűen velem van egy ilyen tanult tehetetlenség, h nem ölök energiát kb semmibe ... annyit öltem már, mindhiába, h már talán azt sem teszem, amit tehetnék ... úgy érzem-gondolom, nem éri meg harcolni ... 

Előzmény: Törölt nick (15478)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 1 15482

Engem nem zavar. :) Rosszabb volt, amikor egy nejlon pókemberjelmezben járt vagy egy hónapig mindenhova. Tenerifén nézte ki a Hiperdinóban, és naponta kilögyböltük, mert esélytelen volt mást ráadni.

Előzmény: Törölt nick (15479)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15481

nem az, de nem annyira fontos.

Előzmény: Törölt nick (15480)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15480

Ha más terület, lehet, hogy mégis jobb, ha elmész. Azt hittem, az is neurológus.

Előzmény: Törölt nick (15477)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15479

aha. lehet neked tetszik. én nem annyira örülök amikor például pampalini korszaka van a kölykömnek mert olyan egyedinek és különleges hópihének képzeli magát. :P

amúgy nem akarom védeni az illetőt, de a kölykök ebben a korban legtöbben ilyenek. én is ilyen voltam. majd kinövik. :) nekem inkább az a fura ha egy 17-18 éves nem is szeretne pár márkás cuccot, és az apja kinyúlt pólóiban akar flangálni. szeretek úgy kimenni az utcára a gyerekeimmel, hogy ne kelljen szégyellnem őket. ha emiatt konzumidióták vagyunk hát legyen. és nem költünk sokat ruhára, de azért szeretem, ha csinosak, és ők is. :)

Előzmény: Hű Yenő (15473)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15478

nem kergetem őket, hanem a doki, aki nem kezelhet tovább azért még gyorsan intézett nekem párat, pl akit írtam, hogy jó, és ő fog tovább úgymond gondozni, hozzá fogok járni.

a másikat is ő intézte, időpontot is, csak telefonon értesített az asszisztense, hogy mikor menjek. de ezt le fogom mondani. most valahogy egyébként mennek a dolgok maguktól, furcsa is... és akkor még le is mondom majd az egyiket. :)

Előzmény: Hű Yenő (15472)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15477

nem is megyek, lemondom azt a másik orvost. az más terület, de nem akarom magam felidegesíteni. az mri eredményeivel pedig visszamegyek a doktornőhöz, ez meg van már beszélve.

Előzmény: Törölt nick (15471)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15476

Jól van, rákontráztam. :D

Előzmény: Hű Yenő (15475)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15475

Huhu, veszélyes vizekre evezünk.

nem te, csak én ... és már odavittem a csónakot ... ;) :DD

Előzmény: Törölt nick (15474)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 1 15474

Huhu, veszélyes vizekre evezünk. De pont ugyanezt gondoltam, persze a melósgatyás példa pont nem jutott eszembe. Egy bizonytalan ember csak bizonytalan gyerekeket tud nevelni, az a gyerek ugyanúgy kívülről irányított személy lesz, önmagában a maga értékeiben bizonytalan, mint aki felnevelte. Nagyon szomorú persze. Minden tinit magabiztosnak kell nevelni, aminek az első lépése, hogy ne a kortársak elismerésén mérje a maga értékét és ne külső ékességekre vágyjon, hanem belső tartása legyen.

Előzmény: Hű Yenő (15473)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15473

azért én jobb szeretem azt a kölyköt, aki teszemaszt kitalál magának pl. egy színt, és talál magának a lidliben egy melósgatyát, ami megtetszik neki, mint akit behúznak a sulistársai arra, h lehúzza a szüleit 50K-ra egy csuka miatt ... és azok rendesen be is tojnak az osztálytársaktól ... 

valamelyik személyiségzavaros, és sztem nem a melósgatyás ... mármint a szülő ... hogy izé ... nahh ... 

Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15472

nekem nincs ennyi energiám orvosokat kergetni ... 

lehet, kergettem már annyit (másokért), h magamra már nem fussa, és ha elhajtanak, nem megyek másfelé ... nem is tudom, h lehet-e másfelé menni ... 

a mostani eü tv-t pl. nem is ismerem, milyen jogosultságai vannak egy-egy betegnek ... 

Előzmény: Törölt nick (15470)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15471

Az MRI-ig már ne menj sehova! :) Ha a terápia működik, nem hajt a tatár! ♥

Előzmény: Törölt nick (15470)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 1 15470

várjál... kellene mennem egy másikhoz is, és már azon filózok, hogy lemondom. olyanokat hallottam róla... nekem árt a stressz. lehet kihagyom a francba és kész, lemondom az időpontot, meglesz az mri, azzal visszamegyek a dr-nőhöz, aztán majd ő megmondja mi van. amúgy se szabad túlságosan agyonvizsgáltatnia magát az embernek, még a végén tényleg találnak valamit. :)

Előzmény: Hű Yenő (15468)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 1 15469

azért az a doki, aki most dobott (mert kénytelen volt) szinte az életemet mentette meg, ez tény. szóval ő is jó. nagyon.

akihez most kerültem emberileg is nagyon ott van, velem kb egykorú nő és szerintem első perctől megvolt az azonos hullámhossz is. ami szintén nem árt a paciens-orvos kapcsolatban. tényleg szerencsés vagyok. :) 

Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.21 0 0 15468

szuper! örülök a szerencsédnek! 

szomi, h nem norma ... 

Előzmény: Törölt nick (15466)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!