Most mit csináljak? Tegyek be én ide pár libát? :D Vagy egy ufót? A fiam ma mutatta, hogy a Snapchaten van olyan effekt, hogy berak egy twerkelő ufót a fotóra. Menőbb volt, mint a kutyafüles szelfik.
Ma annyi félreütéssel írok, hogy förtelem, a másik csoportban is, aki színészt leírtam, mindnek tipós a neve. :D Sanda művésznő imádná az elírt neve magyar jelentését vajon? :P Vagy mit szólna I.G, hogy lespóroltam a második d-t a vezetéknevéből? Kész vagyok, de legalább már laptopon, talán ezen sikerül helyesírnom. A mobil-változata ennek a fórumnak csak annyi, hogy hangyapöcsnyiek a betűk, és a felugró billentyűzet kitakarja a beviteli mezőt. :D Ja, meg nem lehet képet beszúrni, na bravó...
gyatlov elvtárs, gender 3., alvó gyíkember, a djatlov incidens, a chicxulub becsapódás, a mungo előember, force zero, nyizsnij tagil, káfir, a Szenuszret múmia, a tunguz esemény
Ő alapvetőrn növényterráriumolat készít, a férgecskéket azért teszi bele, mert úgy lesz önfentartő mikroközeg az edényben, és nem is kell kinyissa hosszú ideig, hogy karbantartsa. A növényeket is úgy válogatja bele, hogy lassan növők és picik maradjanak, hogy ne essen szét a látvány. Maga is szaporítja ezeket, hogy garantáltan fertőzésmentes legyen, amit beültet. :)
Totál rá vagyok kattanva a srácra, hihetetlen kis precíz, meg lelkes. És képes életben tartani a Maidenhair fernjeit, amiből én már hármat is kinyírtam sajna. (*v*)'