Keresés

Részletes keresés

nedolaci Creative Commons License 2015.11.11 -2 1 2472

T.Joe!Szerintem,nagy tévedésben leledzel!

"Az idő,nem dolgozik nekünk,csak megöregít!!!" ;-(

Előzmény: SzótlanJoe (2471)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.11 -1 2 2471

Az alábbi két beírásoddal nyílt színen gyaláztad a moderatúrát +  részrehajlással vádoltad.

Ezek ellenére mi nem fenyegetünk, mert nincs rá szükségünk!

Viszont neked sürgősen elkel ide egy topp védőbeszéd!

Fogy az idő!

Előzmény: nedolaci (2470)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.11 -2 0 2470

Ezt értsem nyílt szini fenyegetésnek?;-)

Előzmény: SzótlanJoe (2469)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.11 -1 2 2469

Van rá kevéske időd, hogy elmagyarázd a lenti mondatodat (2467) csupán azért hogy nehogy félreértsem!

Ha mégis az - ami lejön számomra világosan -, akkor inkább ne is írj semmit, mert halmozódik neked is!

Előzmény: nedolaci (2467)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.11 -3 0 2468

Amikor(és akinél)épp' kedvetek van felfogni! ;-(

Előzmény: Törölt nick (2465)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.11 -3 0 2467

Helló-helló!Mi a franc történik itt?!Egy napig nem figyelek rátok,menten megvesztek?!!!URAKOK!!!!!!

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.11 -1 2 2466

Figyelj jól mert nem mondom el még 1x!

Semelyik mederával így nem beszélhetsz!!

És hogy tisztán látszódjon hogy ész nélkül habzik itt a szád leírom a folyamat hozzászólásodnak.

Az első moderátor törölte hozzászólásodat, mert ahogy nézem igencsak kötözködően, igencsak provakatívan, igencsak célzottan álltál bele pont az alattad szólóba, mégpedig úgy hogy pellengérre állítottad és bemásoltad az általa használt szót! Mivel azt ment a lecsóba a tiédnek is mennie kellett mert csak úgy ott offolódott a levegőbe, hiszen az alattad lévő állítását próbáltad megcáfolni, elég vehemensen.

Beviharzottál IDE és verted a tamtamot! A második moderátor törölte innen a hozzászólásodat, mert rossz topikba írtad, szabálytalanul tehát.

A lenti hozzászólásoddal megint csak szabálytalan helyen és ugyancsak habzó szájjal, felelősségre vonod a moderatúrát.

(Ennyire nem látod, hogy rossz topikban vagy és ennyire nem veszed a fáradságot, hogy elolvasd a törlési értesítőidet?!)

És ezek után is meg leszel sértődve! Honnan tudom? Onnan, hogy számtalan ilyen balfogásod és kirohanásod után egyszer sem írtad le, hogy "elnézést, tévedtem"!

Viszont időzítésed nagyon jól sikerült, mert pont most dobta ki a prpogi, hogy bizony halmozottan fogod kapni az áldást.

Így jártál és közlöm veled, hogyha stílusodon nem változtatsz, kevés közöd lesz ezekhez a topikokhoz!

Rajtad függ, egyedül rajtad...

Előzmény: dészáz (2464)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.11 -1 2 2465

Attól. hogy nem használod a válasz gombot egy hozzászólásnál, még mehet a levesbe lánctörlés részeként. Azért fel tudjuk fogni, hogy egy hozzászólás bele tartozik-e szálba vagy nem. Ennyi.

Előzmény: dészáz (2464)
dészáz Creative Commons License 2015.11.11 -2 1 2464

persze,ha link nélkül írok a modisban,rám tudnátok verni,hogy topikot rombolok....

ez válasz a mailra.....

minden ok nélkül törölgetitek a hsz-eimet,rámszálltatok?

és ide kérem a választ,ha lehet,ne mondvacsinált ürügyeket hozzatok fel....

nedolaci Creative Commons License 2015.11.09 -1 3 2462

Ha tényleg ettől függ,megszavazunk Neked egy kőfejtői munkát!

Előzmény: SzótlanJoe (2461)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.09 0 2 2461

Néha ha fáradt vagyok én is kizökkenek a szerepemből...

Előzmény: nedolaci (2460)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.09 -1 0 2460

;-)Na!Ez itt,ma már a második!!;-) Mi van?új csaj?

Előzmény: SzótlanJoe (2459)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.09 0 1 2459

Hali!

Nem nem látunk IP címet! Az már évek óta idejét múlta! Jobb lehetőségeink vannak, de azokat nem mondhatom el!

..hellóó! ..Ne piszkáld az orrod!...

Előzmény: toll collect (2457)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.11.09 0 3 2458

Joe.

köszönöm a válaszod, nem kekeckedés ként kérdeztem, csak meg akartam érteni, hogy egy ilyen helyzetben mi a módi.

mert ugye anno írtad, hogy minden moderátori hsz egyfajta állásfoglalás a szabályok tekintetében. ilyennel még nem találkoztam, ezért voltam kíváncsi. 

amúgy nekem tiszta, hogy látta - mert egy nem sokára rá született hszemre reagált a ződön- de azt is értem, hogy ti nem nyomoztok.

az, hogy kinek engeditek, hogy palira vegye a moderációt, meg végképp nem az én dolgom. (megértettem)

magánvélemény: szerintem nem vagytok elfogultak, és nem is zavartok össze pl. engem, tehát lehetne még mit javítani azon a progin.

amúgy nekem is bejön, hogy vissza "varázsoltad" a nevedbe a zé betűt, és nem SótlanJoe ként kommunikálsz. (ez nem nyaller duma)

üzs 

Előzmény: SzótlanJoe (2455)
toll collect Creative Commons License 2015.11.09 0 0 2457

T Joe! Ezek szerint ti modik IP-t is láttok? Onnat gondolom mert pontosan tudjátok hogy ki kicsoda kinek azonos a nickje.. Vagy nem?? Ugye nem gond a kérdésem.???

nedolaci Creative Commons License 2015.11.09 -1 0 2456

;-D   Jóóóó! ;-D

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.09 0 2 2455

Ha megengeded én válaszolok rá, mert én töröltem reggel a hozzászólást...

Kollektív suhintás volt. 

Huszárurunk felkérte, Érzéstelenítés Nélkül megmondta a frankót, én meg radíroztam.

A tiltások kiadagolására van egy belső programunk, amibe beírjuk a nick regszámát, az megvizsgálja a nick előéletét, melyik kánba tartozik, mikor volt tiltva, mennyire ideges típus, mennyire hisztis, majd kiadja, hogy akkor per pillanat szabjunk-e ki rá büntetést, vagy ne. Állítólag még a nap-hold állást figyelembe veszi, de ezt én nem hiszem el!

Szóval erre a progira azért van szükség, hogy folyamatában fenntartsuk az érintettek körében az egyenlőtlen elbírálás meggyőződését! Működik, mert állandó ez a vád felénk. Így tudjuk hatékonyan és tévedhetetlenül elérni, hogy a különböző klikkek, klánok, csoportok egyöntetűen rossz véleménnyel legyenek a moderációról.

Fontos számunkra a felhasználók visszajelzése! 

Jelenleg a jövő felé kacsingatva tervezzük a program olyan módosítását, amivel a maradék 99,99%-nyi fórumozót is bevonhatjuk az elégedetlenkedő csoportok valamelyik táborába.

Ez volt a hivatalos verzió!

Egyszerű véleményem meg az, hogy talán nem olvasta azért nem kérte törlését, talán direkt nem kérte, mert úgy akkor mondhatja, hogy "na ugye, megmondtam, hogy innen törölnek (majdnem) minden beírásomat", talán egyik verzió sem valós...

Talán az sem lesz biztos, hogy legközelebb nem két suhogós strandpapuccsak fog kapni, hanem csak egy szívlapáttal...

Semmi nem biztos és az ellenkezője is igaz lehet...

Előzmény: nzsolt18 (2454)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.11.09 -1 0 2454

T. Öreg Huszár.

jól látom/gondolom e, hogyha valakit meg kér 1 modi a - moderációt cinkelő - hsz-e törlésének a kérésére, és az rá sem hederít, akkor ti törlitek simán, ő pedig megússza minden retorzió nélkül?

üNzs 

(csak d.u. leszek újra gépnél)

Derrickmanus Creative Commons License 2015.11.08 0 2 2452

Szabályosan az elvárt normáknak megfelelően kell fórumozni és akkor nem lesz vamzerolás.:-)

Szeretek itt fórumozni és piszkálja a csőrömet ha valaki leszarja a szabályokat és rossz színben szeretné feltüntetni a fórumot vagy annak tagjait. Bárki legyen is az a jövőben is jelezni fogom a Moderátoroknak ha ilyet észlelek hisz van annyi dolguk, hogy nem jut idejük minden topikot ádázan figyelni az ártó szándékúak megfékezésére.

Ha hibázom vagy szabálytalankodom a Moderátorok ugyanúgy megbüntettek megbüntetnek mint mást részlehajlás nélkül.

Ezt is kivehetnéd a rögeszméid közül mint azt is, hogy Dönci és én egy személy vagyunk.

Nem volt és nincs 7 éves nickem és ha jól tudom már Döncinek sem a trolloknak köszönhetően.

Én jóval később jöttem nála ide is és a másik fegyveres fórumra is az ő hatására.

Háborúzz csak tovább csak ne csodálkozz ha egyre kevésbé találsz majd hozzá partnert és azok sem fognak majd egy idő után komolyan venni akárhány nicknevet is dobsz majd be.

Még egyszer leírom és többet nem vagyok hajlandó erről beszélgetni:

Mi már többen is kiszálltunk abból a háborúból amit te nem tudsz abbahagyni és nem is akarsz.

Többen közülük már nem is vagy csak alig írnak ide köszönhetően a munkásságodnak de azért még olvasgatnak és látják mi folyik itt.

Nem volna jobb neked is egy olyan fórumon normálisan jelen lenni ahol jó a társaság és egymás cseszegtetése nélkül szabályosan normális hangnemben menne a diskurzus?

Előzmény: Domonkoss László (2451)
Domonkoss László Creative Commons License 2015.11.08 0 1 2451

Ez amit leírtál István mind rendben is lenne. Csak sajnos te túlzásokba esel ez amiket csinálsz alvilági nyelven vamzerolás. Ez bizonyos helyeken nagyon csúnya dolognak számít. A te igazságod és igazságod ráerőltetése másokra (megjegyzem nagyon ügyesen tudod manipulálni az embereket) ez a feljelentgetés már- már beteges és sokunk nem tudja hova tenni. Tudod ez a legnagyobb probléma. És most már úgy tűnik kezedben az aduász mert megnyerted annak a szimpátiáját aki a radír gombot nyomogatja. Gratulálok. Visszahozhatnád az eredeti nickedet is. Ennyire ne vigyázz azért arra a 7 évesre. Nem lesz annak semmi baja.

Előzmény: Derrickmanus (2450)
Derrickmanus Creative Commons License 2015.11.08 -1 2 2450

Ki kellene már végre jönnöd a bunkerból és szólni a többi nicknek is, hogy bátran kimászhatnak a lövészárokból mert már nagyon régen véget ért az a fajta háború amit még mindig próbál a sok-sok nick megnyerni.

A probléma, hogy már rég nincs ki ellen csak ezt a főparancsnokságon még nem vette észre a hadvezér.:-)))

Rá kellene jönni, hogy nem háború folyik hanem a szabálytalanul fórumozókat függetlenül kik is ők a topikok tisztasága és normális működése érdekében így vagy úgy megpróbálják néhányan figyelmeztetni és ha ez nem vezet normális eredményre a moderátor felé is jelezni függetlenül attól, hogy vélhetően ki és mi áll a szabálytalankodó nick mögött.

Az bizonyára csak véletlen, hogy bizony néha ugyanaz a virtuális személy, aki aztán ezért háborút sejt vagy próbál belemagyarázni minden ilyen hozzászólásba.:-)))

Előzmény: Domonkoss László (2446)
'öreg'huszár Creative Commons License 2015.11.08 0 0 2449
  • Üdvözöllek marcony!
  • Kérdésedet a Kérések, kérdések a fegyvermodikhoz topikban kell feltenned, mert konkrét moderálási ügyekben a moderátorok ott foglalkoznak. Ezt a topikot másra használjuk.
  • Jó egészséget, verőfényes napsütést!
Előzmény: marcony (2448)
marcony Creative Commons License 2015.11.08 0 0 2448

Tisztelt ModerációI

A távcsöves topikban feltett egyszerű kérdésem ki lett moderálva.

Csak azután vettem észre, hogy beírtam újra.

Nagyon érdekelne, hogy mit vétettem, kinek ártottam vele?

Üdv:

M

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.08 0 0 2447

Az eleje felé az "Azt látom ... " mondatot még elolvastam..  

Vannak határok, amiken túl nem tekinthető a másik nick vitaképes partnernak...

Előzmény: Domonkoss László (2446)
Domonkoss László Creative Commons License 2015.11.08 0 0 2446

Értem. De vannak dolgok melyek idővel elévűlnek. Azóta már évek teltek el. Azt meg tényleg nehezen tudom elképzelni hogy nem volt Döncimanus tiltás alatt hiszen már rég ezt kérte éppen ezért volt irányomban "bosszúvágya" felderíteni engem bármely áron bemutatni nagyvilág elé kiteregetni ki is vagyok. Azt látom irányába részrehajló vagy. Pedig vannak dolgok melyek nem véletlen vannak. Engedd meg hogy röviden rámutassak az okokra: Abban az időben aki ki merte jelenteni hogy az öntöltő ugyanúgy megbízható vagy egy éles konverzió (átalakítás riasztó fegyverré) azt ezekben a gázfegyveres topikokban "megkövezték" rátapadtak (falkában az ott lakók)- akik egymás dalát fújták, és úgy táncoltak ahogyan az akkori vezér fütyült. Én nem ezt tettem, hanem felvettem a kesztyűt és ma már lényegesen csitultak az indulatok (mert a vezérük már nincs itt) - legalább is publikus nickel (persze tuggyuk hogy itt van) :-) ...Megjegyzem ma már elfogadott dolog hogy bizony a revolver még rosszabb mint az öntöltő, mert hajlamosabb dobmegszorulásra, főleg a német pontos illesztésű darabok. Változnak az idők változnak az érvelések változnak a fórumozók szemléletei. Szóval az igazság azt szeretné hogy én is kapjam vissza a nickem. Jön a karácsony! :-)

Azt meg nem mondhatod hogy nagy betűkkel írtam.

Előzmény: SzótlanJoe (2445)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.08 0 0 2445

Kedves László!

Kérlek a nagybetűs írásmód helyett a kiemeltet használd, ha valamit nyomatékosítani szeretnél! Köszönjük!

Az alattunk "újra aktív" nick nem kapott amnesztiát most, ugyanis már régen tiltásmentes volt, csak úgymond most talált rá a régi tulajdonosa. Mivel virtuálisan legyintenél erre (úgysem igaz fennhangon), kérlek tekintsd meg a linket! A dátumot nézd!

Akkor a moderáció úgy döntött erről. Ha te megnézed akkori nickedet és szintén szabad, akkor "hajrá, mindent bele, fórumozzon!", viszont ha tiltott, akkor annak oka van!

Előzmény: Domonkoss László (2444)
Domonkoss László Creative Commons License 2015.11.08 0 0 2444

KEDVES JOE!

LENNE EGY A FELÉD IRÁNYULÓ KÉRDÉSEM!

Ha már "Döncimanus" régi nickje "amnesztiát kapott" az én régi eredeti nickem is kaphatna?

Ugyan is ott akkor abban az időben az akkori moderandus úgy ítélte meg hogy nem csak én voltam"bűnös" hanem a tegnapi napon amnesztiát kapott rendőrfelügyelő manus is.

Szvsz ez így lenne igazságos felém irányomban is.

Én is megérdemelhetnék egy esélyt.

Üdv!

Előzmény: SzótlanJoe (2443)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.07 0 0 2443

Viszont közben találtam egy hasonmás új regisztrációt, ami lehet, hogy a tiéd, kapott 24 óra rootot, szólj ha vaklárma, megpróbálom levetetni, vagy ha nem megy akkor sorry + pihen 1 napot.

Előzmény: SzótlanJoe (2442)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.07 0 0 2442

A kereső nem hozta fel, a "hasonmás" nick után keresve bukkant elő.. tehát ha úgy vesszük ő segített!

Furcsa dolgokat produkál az élet a fórum!

Használd egészséggel!

Előzmény: Szegál Pityu (2441)
Szegál Pityu Creative Commons License 2015.11.07 0 0 2441

Sikerült életre keltenem és még egyszer köszönöm, hogy ráleltél!:-)

Előzmény: Derrickmanus (2440)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!