Pedig egyszerű, ha már neked hiányosak a történelmi ismereteid. A fasizmus egészen más mint a nemzeti szocializmus. Fasiszta párt például van a demokratikus Olaszországban is a mai napig.
Azért szép dolog a fészbuk szólásszabadság, itt a mélydiktatórikus indexfórumban nem tudom meddig élne egy nick aki igy nettóban hazudva kurvázna le akárcsak egy nicket is, nem egy éló személyt.
Igen. Voltam úttörő táborban nem is egyben és nagyon jól éreztem magam ott. Ráadásul a szüleim is meg tudták fizetni, ugyanis fillérekbe került, ami nem mondható el a mai gyerek táborokról. Mit szólsz?
'88-ban barátom, ugyan mitől kellett félni? Akkor már csak színjáték volt. Az igazán rázós időszakban te még az úttörők vörös nyakkendőjére ácsingóztál.
Ide figyelj te nagyon fiatal versenyző. Én 1988 márc. 15-én ott voltam azon az óriási tömegtüntetésen az akkor 18 éves fejemmel ahol géppisztolyos rendőrök álltak minden utcasarkon és nem tudtuk akkor még hogy belénk lőnek-e, vagy nem. Felemelő érzés volt ahhoz a tömeghez tartozni. És te mondod nekem hogy ávós? A pofám leszakad.
Ejnye jobbosok már a Corvin-köz parancsnoka Pongrácz Gergely is hazug komcsi nektek? Mert bizony ő jelentette ki 91-ben élő adásban , hogy Wittner egy "fröccsös" qrva!
Ha prosti volt,akkor meg inkabb gyalazatosabb az,hogy halalra iteltek.Ha forradalmar volt,meg ertheto,hisz vedtek a rendszeruket.Na,de egy prostit halalra itelni?Ilyen meg Kubaban sincs!
dánielnek nem sok ügyfele lehet, ha ezzel a facebookolással tölti mindennapjait, de hát meg kell dolgozni azért, hogy gyurcsi listájára rákerüljön a 2014-es választáson.
Mondjuk hétszentség, sok muníciót osztottak ki a jobboldalnak ezzel a szamárral...
Régebben talán Török Zsótit sikerült a politika, vagy a baloldal Kiszel Tündéjének nevezni, de erről a szerencsétlenről sem jut eszembe egy celeb sem, akihez lehetne hasonlítani....-:)