Ismereteim szerint 2 szürke van a csapatban. Az egyik Győr-Bábolna vonalon, a másik Pápa magasságában. Lehet, valaki árvalány és még nem találta meg az aklunkat. :)
Figyelek, persze :-) Az irányító egyszemélyben felelős az irányítása alatt levő gépekért, de az mégiscsak egy csapatmunka, és feltétlenül bízunk a mellettünk ülőben.
Kb. 3 éve volt polgári irányító szakszolgálati engedélyem, mikor úgy gondoltam, én vagyok a király és már mindent tudok. Akkor csináltam életem első, és ezeddig egyetlen QAK-ját (veszélyes megközelítés a levegőben), erre most QAK-zom a földön a QAK-mmal!!!
A BKV pedig biztosan benyújtja a számlát, mert ledörzsöltem a ronda sárga festéket az villinger elejéről, szerintem még a javítással se fáradoznak majd.
Az tetszett, hogy kijött a saját helyszínelőjük, és nagyon európai módon viselkedtek.
Megalázó volt viszont a rengeteg katasztrófa-turista. Ahelyett, hogy mentek volna a dolgukra, ( kb. 35m-re történt a megállótól) miután leszállították őket, megálltak szájat tátani és levet hűteni. Csak azután szállingóztak el, miután látták, hogy ebből nem lesz mentős-rendőrös buli, sehol egy csepp vér.
Őszintén és nagyon sajnálom, de jó, hogy nektek semmi bajotok!!!
Borzasztóan tudja bántani ilyesmi az embert, de nem nehéz egyszer-egyszer benézni valami hülyeséget. Néha megesik, akivel nem, annak meg csak szerencséje volt!
Szóval, fel a fejjel, tényleg az a fő, hogy csak anyagi kár keletkezett.
Kanyarodtam, és hirtelen a semmiből előbukkant egy hosszú, sárga valami!
Megértelek. Egyszer pl. nekemjött egy panelház hátulról, miközben tolattam a VW Polo-val :-)
Nem értem, miért nem került ki!?
A fakezű villamosvezetője ...
Az egész family az autóban volt, mindenki látta a villanyost, csak én nem...
Mi egyszer egy motorossal jártunk így. Csak az volt gyanús, hogy belsőből-külsőbe sávváltásnál miért sikítozik a kisfeleség és rándul össze magzati pozícióba. Ez még nála is szokatlan reakció, pláne jobb1ben ;-)
Egyébként az ijedtségen kívül nincs baj, köszönöm szépen, csak én hányok még az idegességtől.
Cerucal+B6
Ma reggel a fiam pedig úgy kelt, hogy: "Apa! Az oviban elmesélhetem?"
Hát ezen behaltam :-)))))))
... A hab a tortán meg az lesz, hogy a BKV menyit húz le a kötelezőmből.
Először nem értettem (a szövegkörnyezet miatt): nebazzmá', hogy BKV-vel járást is a köteleződből vonják.... Aztán: ja, a villamos ...
Zárszó: azé' a repirányításnál lécci lécci, picit jobban figyuzz ;-) Tom ez g...iség volt, de nem bírtam kihagyni :-P
Kanyarodtam, és hirtelen a semmiből előbukkant egy hosszú, sárga valami!
Nem értem, miért nem került ki!?
Az egész family az autóban volt, mindenki látta a villanyost, csak én nem...
Egyébként az ijedtségen kívül nincs baj, köszönöm szépen, csak én hányok még az idegességtől. Ma reggel a fiam pedig úgy kelt, hogy: "Apa! Az oviban elmesélhetem?"
Tegnap este történt, mamár a Gyulai lakatosműhelyében van, megtettem a kárbejelentést, várjuk az kárfelmérést. Bele sem merek gondolni az összegbe, 100E az önrészem, viszont csereautóra nem terjed ki a casco-m, nincs ilyen kiegészítésem. Pedig jó lett volna, 5E+Áfa az autó naponta, és a legrosszabb esetben 3 hét múlva lesz az enyémből valami. A chevi assistance sem ingyen fuvaroz, csak ha magától áll meg az autó. Bp.-en belül ez 33E pénz, de ezt legalább a végén téríti a biztosító. A hab a tortán meg az lesz, hogy a BKV menyit húz le a kötelezőmből.
MOT III-al kapcsolatban én is örülnék, ha minél hamarabb meglenne az időpont!!! Én már csak májusra tudok szabadnapot kérni, sőt még az sem 100%, hogy megkapom. Ebben az esetben Hattory a GLS-től fogja megkapni a beígért sört. :-( :-D
Helyszínről. Nagyon nem vagyok járatos az északi részen, viszont Mátrafüred mindig is a szívem csücske marad. Itt rövid séta (az erdőben természetesen) után elérhető a Sástói kalandpark http://www.adrenalin-park.hu/, ami egyre jobban bővül, szerintem a gyerekek számára jó szórakozás és a séta sem megerőltető. Sőt ez kocsival is megközelíthető néhány perc alatt, itt is van nagy parkoló, étterem stb. viszont bográcsozni nem lehet, ha jól tudom.
Mátrafüreden van egy hatalmas parkoló, ahol sok autó elfér, bár jó idő esetén rengeteg túrázó parkol ott. 3-4 perc séta után az erdőben van bográcsozáshoz kialakított hely (ha ősz óta a vandálok, nem verték szét). Ha jól tudom "ördög-tanyának" hívják. ... stb... Bár lehet, hogy csak viccből mondták ezt nekem.
Itt a parkolónál is van néhány "étterem", ahol hamburgertől, rántott sajttól, fagyitól kezdve minden kapható.
Ügyeletből tegnap elloptam egy 2011-es Autó-Motor magazint... Ott volt a kupac tetején; Nem hinném, hogy a nyugdíjas doktornéniknek hiányozni fog. A Chevy Orlando 4 oldalas beharangozó cikke van benne. Ez - úgy gondolom - jogosan, engem illet. :-)