Lehetőleg nyilvános fórumon, ajánlás alapján válassz szerelőt! Adj meg emailes elérhetőséget, azért hogy olyan objektív információkhoz juss a háttérben, amit a júzerek nem írnak ki a falra, mert nem akarnak nyíltan konfrontálódni. Soha ne ítélkezz 1 vélemény alapján, mert az lehet rosszakaróé is. Jó esetben több üzit kapsz majd privátba, amelyek, ha mind egyaránt dicsérnek vagy savaznak, akkor az már kiindulási alap lehet.
Ha egyébként jó lett a szerelés eredménye, csak kimaradtak a csavarok, akkor pótoltatnám a hiányosságot és toleranciát tanúsítanék, hiszen mindenkinek lehet rossz napja.
Más a helyzet, ha már más alkalommal is így jártál nála, mert akkor egyértelműen felületes a munkavégzése. És nem csak a burkolatcsavarokkal kapcsolatban, hanem az egyéb, fontos funkcióval bíró szerkezeti elemek csavarjait sem húzza le rendesen, vagy kihagyja a rugós alátétet.
Az olyan, önmagát szerelőnek beállító kontárok beavatkozásának köszönheted, ha vidéken, a semmi közepén egyszer csak megáll a szerkezet.
Én, személy szerint azt tapasztalom, hogy manapság egyre több motoros szerelőnek kiáltja ki magát, aki cserélt már gyertyát és letöltött az enkórról egy, vagy több workshop manualt. Amivel nincs is semmi baj addig, amíg egy ilyen fórumon önzetlenül díjmentesen nyújt segítséget. Viszont amikor a fater garázsában mókolva pénzért bütyköl...
Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ne vegye magára!
ha egy szerelő nem teszi vissza egy burkolati elem csavarjait, és így adja vissza akkor oda visszamennétek?, sokat nyom ez a latba? Nálatok volt már ilyen?, mit csináltatok?
+1 kérdés a papírjában a 2 bar elöl 2 bár hátul nekem puhának érződik(vagy még éppen jó), ezért az utassal elöl 2,1 hátul 2,2-het közel(illetve a két érték közé állítom be) szoktam belőni a nyomását. Bajt csinálok ezzel?
Bármilyen úton mentem, soha nem koppantam mikor ültek mögöttem plusz még meg voltam pakolva is.
Nagyon jól csillapít. Remélem el kel hamar. Egy Suzuki gsf 600-ast vettem. Erről le ér párom lába is és tudja használni. Csillagos ötös motor. Mint a Scarabeo :-)
Scarával is megnéztek mindig meg férre húzódtak a kocsik. Hát még ezzel.
Na nem offolok. Sorry.
Rendben, kérdezd meg a Zolit, de biztos hogy jó lesz mert az enyémhez is ezt ajánlotta és ugye a tiédbe is jó. Hivatkozz a Zolinál a fórumos nevemre meg hogy Székesfehérváron vagyok és akkor tudni fogja kiről-miről van szó.
Postaköltséggel együtt oda adom 8000 Ft-ért, ha megfelel. De majd hívjál telefonon.
Típusa : SCA 0404-096 D.I.D. Ez a befűzős lánc amihez nem kell bontani.
Neten találtam láncot 9990 Ft -ért. Én is annyiért vettem plusz 1750 volt a postaköltség. Ha gondolod ,akkor én eladom neked a nálam lévőt , biztos meg tudunk egyezni. 06-30/591-78-40
Sziasztok, gumis kérdésem lenne. vennék egy scarát 100 4T az első gumi még a gyári nem merek vele hazzajönni,az első gumiméret: 80/80/16 ezzel nincs is gondom de: milyen gumi tömlőt kellene hozzá vennem? tudnátok segíteni?